فکر میکنی اخلاق نفر قبلیتون چطوریه!

vb2

New member
رضاااااااااااااااااا یه پسری که به هرچی اراده کنه میرسه کاراش حساب شده است آرومه استرس نداره منطقیه و حرفاش مثل بابازرگاست
نمیدونم چقد درست گفتم؟َ

reza.n

New member
منم نمیشناختم ولی گفتم آدم خوبی هستی نامردی کردی:smiliess (7):
ناراحت نشو جانم.نامردی نکردم که.خب خیلی اخلاقتو نمیدونم.الان یدونشو فهمیدم.حساس:tsimuzpzwoap1t9y3o7ولی حتما با گذشت هم هستی.:heart:

reza.n

New member
رضاااااااااااااااااا یه پسری که به هرچی اراده کنه میرسه کاراش حساب شده است آرومه استرس نداره منطقیه و حرفاش مثل بابازرگاست
نمیدونم چقد درست گفتم؟َ
کمی تا قسمتی ویدا.بابابزرگ بودنو به خصوص خیلی دوست میدارم:motat:

vb2

New member
واریا یه دختره باحال پایه یه دوست خوب که دوس دارم دوست صمیمیم بود میشه روش حساب کرد از اون دسته آدماست که ویدا دوسش داره :riz304:َ

waria

New member
منم دقیقا واریا رو اینجور تصور میکنم، احساسی مهربون محافظه کار خجالتی!!! البته مغرور بودن گاهی لازمه!!!!
n.b.m:خیلی مهربون.حساس.:thumbsupsmileyanim:
میگما این محافظه کار که میگید هستم ینی چی حالا؟؟:21:

vb2

New member
پیرمردددددددددددددددددددددددددددددد:riz277:َ

reza.n

New member
ویدا دختره شادیه.خیلی خانومه و خیلی خیلی پشت کار داره.از ادماییه که واسه دوستاش کم نمیذاره واسه همین کسی از دوستی باهاش ضرر نمیکنه.

vb2

New member
ویدا دختره شادیه.خیلی خانومه و خیلی خیلی پشت کار داره.از ادماییه که واسه دوستاش کم نمیذاره واسه همین کسی از دوستی باهاش ضرر نمیکنه.
پشت کارو خوب اومدی شادم هستم ولی خانومی رو نمیدونم :dadad4:

waria

New member
واریا یه دختره باحال پایه یه دوست خوب که دوس دارم دوست صمیمیم بود میشه روش حساب کرد از اون دسته آدماست که ویدا دوسش داره :riz304:َ
ویدا.من خیلی بی جنبم.نگو اینارو.الان انقد ذوق کردم که نگو.:thanks:
مادوست هستیم.اراده کنی صمیمی هم میشیم.:28:
ویدا:خیلی مهربون-خیلی شاد-خیلی پایه-درسخون-بااراده-دوست خیلی خوب:rose:

بالا