هاااا.میخواستم خودت اعتراف کنی.منطقی نیستی پس.منطقی؟؟:smiliess (12):![]()
خیلی شناختی نسبت به میلر ندارم.:riz513:
احساسی مغرور خجالتی مهربون و یکمی محافظه کار
نه جانم منطقمون کجا بود.هاااا.میخواستم خودت اعتراف کنی.منطقی نیستی پس.
من مغرور نیستم ولیا.:33:
ناراحت نشو جانم.نامردی نکردم که.خب خیلی اخلاقتو نمیدونم.الان یدونشو فهمیدم.حساس:tsimuzpzwoap1t9y3o7ولی حتما با گذشت هم هستی.:heart:منم نمیشناختم ولی گفتم آدم خوبی هستی نامردی کردی:smiliess (7):
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شرمنده نمودی ما راVb2 خیلی خانم خوبی هستن
بله بله.صد البته شما:21:وردنه هه چقد آشناست.مال مارو بر نداشتی احیانا؟؟؟:mad_majidonline:نه جانم منطقمون کجا بود.h34r-smiley:هستی.من بهتر میدونم یا تو!!!!
کمی تا قسمتی ویدا.بابابزرگ بودنو به خصوص خیلی دوست میدارم:motat:رضاااااااااااااااااا یه پسری که به هرچی اراده کنه میرسه کاراش حساب شده است آرومه استرس نداره منطقیه و حرفاش مثل بابازرگاست
نمیدونم چقد درست گفتم؟َ
n.b.m:خیلی مهربون.حساس.:thumbsupsmileyanim:منم دقیقا واریا رو اینجور تصور میکنم، احساسی مهربون محافظه کار خجالتی!!! البته مغرور بودن گاهی لازمه!!!!
پشت کارو خوب اومدی شادم هستم ولی خانومی رو نمیدونم :dadad4:ویدا دختره شادیه.خیلی خانومه و خیلی خیلی پشت کار داره.از ادماییه که واسه دوستاش کم نمیذاره واسه همین کسی از دوستی باهاش ضرر نمیکنه.
ویدا.من خیلی بی جنبم.نگو اینارو.الان انقد ذوق کردم که نگو.:thanks:واریا یه دختره باحال پایه یه دوست خوب که دوس دارم دوست صمیمیم بود میشه روش حساب کرد از اون دسته آدماست که ویدا دوسش داره :riz304:َ