صحر خیز و خوب آمدی نرگس جوون. اونم بعد از ماجرای امروز:sad:ببین کی اینجااااااست.انیس خانوم مهربوووون.فعال.زرنگ.سحر خیز:black_eyed:
مگه من این زهرا (zot) رو نبینم که تاپیک ما رو کساد کرد![]()
مگه کنکور ارشد نداری مادر جون؟؟/من پارسال که تو سن شما بودم والا فقط درس میخوندم انجمن منجمن کجا بود اون موقع ها یه ویلیامز بود و یه لانگمن که ویدا تیکه تیکشون کرد انقد خوندشون:smilies-azardl (181 ننه برو سر درست
مگه کنکور ارشد نداری مادر جون؟؟/من پارسال که تو سن شما بودم والا فقط درس میخوندم انجمن منجمن کجا بود اون موقع ها یه ویلیامز بود و یه لانگمن که ویدا تیکه تیکشون کرد انقد خوندشون:smilies-azardl (181 ننه برو سر درست
شوخی نمودیم سکوت جان بمون و خستگی در بنما که جاده طولانیست
حدیث جون شرمندم نکن شما که خانمی واقعاااااااااااااااااااااااااا و فوق العاده باحال و با نمک با نوشته هات کلی میخندم، منطقی آرروم با حوصلهویدا خانم
یه دانشجوی خوب و نمونه و یه دختر مهربون و با اراده:thanks:
صحر خیز و خوب آمدی نرگس جوون. اونم بعد از ماجرای امروز:sad:
فدای تو گلیییییییییییییییییییییییی من آرزوم قبولی همتونه به خدا همیشه واسه همتون دعا میکنم ایشالله بهترینا واسه همه پیش بیادالحق که مهربوووووووووونی
:smilies-azardl (113فدای سرت.زمان دراز است و نرگس و انیس بیداااااار
حدیث جون شرمندم نکن شما که خانمی واقعاااااااااااااااااااااااااا و فوق العاده باحال و با نمک با نوشته هات کلی میخندم، منطقی آرروم با حوصله
فدای تو گلیییییییییییییییییییییییی من آرزوم قبولی همتونه به خدا همیشه واسه همتون دعا میکنم ایشالله بهترینا واسه همه پیش بیاد
وای ممنونم عزیزم من جنبه ندارم خیلی ازم تعریف کنن اینطوری میشم =>![]()
![]()
خوش به حال همکلاسیها و دوستات![]()
سکوت: مهربون شیطون شاد و باهوش
:28::auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113فدااااای تو که انقد دلت دریاییه.دعا کردنت به آدم انگیزه میده
حدیث خانوم به باهوشیه شما که نمیرسم عزیزم
حدیث رو گفتم اما هرچی بگم کم گفتم.مهربون.باهوش. حواسش به همه هست.آروم.اما شاد