فکر میکنی اخلاق نفر قبلیتون چطوریه!

vb2

New member
آره واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:black_eyed:

Taraa

Well-known member
مگه من این زهرا (zot) رو نبینم که تاپیک ما رو کساد کرد
836417_swear.gif

vb2

New member
مگه کنکور ارشد نداری مادر جون؟؟/من پارسال که تو سن شما بودم والا فقط درس میخوندم انجمن منجمن کجا بود اون موقع ها یه ویلیامز بود و یه لانگمن که ویدا تیکه تیکشون کرد انقد خوندشون :p:smilies-azardl (181 ننه برو سر درست

vb2

New member
شوخی نمودیم سکوت جان بمون و خستگی در بنما که جاده طولانیست

Artmis.a

New member
مگه کنکور ارشد نداری مادر جون؟؟/من پارسال که تو سن شما بودم والا فقط درس میخوندم انجمن منجمن کجا بود اون موقع ها یه ویلیامز بود و یه لانگمن که ویدا تیکه تیکشون کرد انقد خوندشون :p:smilies-azardl (181 ننه برو سر درست

ویدا خانم

یه دانشجوی خوب و نمونه و یه دختر مهربون و با اراده:thanks:

sokot

New member

خوب واسه همینه شما شدی سرور ما ننه جون شدی.چون درسخون بودی زودم ننه شدی عزیزم:smilies-azardl (181

vb2

New member
ویدا خانم

یه دانشجوی خوب و نمونه و یه دختر مهربون و با اراده:thanks:
حدیث جون شرمندم نکن شما که خانمی واقعاااااااااااااااااااااااااا و فوق العاده باحال و با نمک با نوشته هات کلی میخندم، منطقی آرروم با حوصله

Artmis.a

New member

حدیث جون شرمندم نکن شما که خانمی واقعاااااااااااااااااااااااااا و فوق العاده باحال و با نمک با نوشته هات کلی میخندم، منطقی آرروم با حوصله

وای ممنونم عزیزم من جنبه ندارم خیلی ازم تعریف کنن اینطوری میشم =>
338819_faintingsmiley.gif
789119_flat.gif

خوش به حال همکلاسیها و دوستات
538419_flirtysmile3.gif

سکوت: مهربون شیطون شاد و باهوش

sokot

New member
فدای تو گلیییییییییییییییییییییییی من آرزوم قبولی همتونه به خدا همیشه واسه همتون دعا میکنم ایشالله بهترینا واسه همه پیش بیاد

فدااااای تو که انقد دلت دریاییه.دعا کردنت به آدم انگیزه میده

shima.p

New member
رضا کجا رفتی تو؟؟؟؟؟؟؟/ من اومدم راجع بهت نظر بدم
مجبورم باز اونطوری صدات کنم......... داداش رضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رضا بچه ی خیلی خوب مودب آروم مثبت
کلا داداشه خودمه دیگه..

sokot

New member
وای ممنونم عزیزم من جنبه ندارم خیلی ازم تعریف کنن اینطوری میشم =>
338819_faintingsmiley.gif
789119_flat.gif

خوش به حال همکلاسیها و دوستات
538419_flirtysmile3.gif

سکوت: مهربون شیطون شاد و باهوش

حدیث خانوم به باهوشیه شما که نمیرسم عزیزم

حدیث رو گفتم اما هرچی بگم کم گفتم.مهربون.باهوش. حواسش به همه هست.آروم.اما شاد

reza.n

New member
شیما جان و انیس خانم ممنونم خیلی لطف دارین.شرمنده شدم در حد تیم ملی بعد باخت به ازبکستان:riz304:

بالا