من 14 اردیبهشت 1368
آقا رضا میخواستم بنویسم دیدی گفتم پیری.ویدا هم تایید کرده.که یهو لپ تاپم restart شد.نتیجه میگیریم قسمت نبود.پس نمیگم پیری:motat:نهههههههههههههههههههههههههههههههههه؟من بزرگترمممممممممممممممممم تو عکست خیلی سن بالاییییییییییییییییییییییییییی که؟؟
هر کس به طریقی دل ما می شکندآقا رضا میخواستم بنویسم دیدی گفتم پیری.ویدا هم تایید کرده.که یهو لب تابم restart شد.نتیجه میگیریم قسمت نبود.پس نمیگم پیری:motat:
حساس زود رنج ، احساساتی عاشق گربه اونم از نوع خپلو و زردش........
کمی تا قسمتی ابری ، از اون مدل ها ک زود بهش بر میخوره و جرات نداری بهش بگی روچشت ابرو هست... ولی مهربون چون خودش مهربونه انتظار نابمهربونی از کسیو نداره........
حالا نقطه ضعف مارو فهمیدی هی ازش سو استفاده کنااا.:tsimuzpzwoap1t9y3o7باشه بابا.پیر نیستی.جوونی.خوبه؟؟:bunnyearsmiley:اصن میخوای بگم هنوز به دنیا نیومدی ها؟؟:a2d3:هر کس به طریقی دل ما می شکند
بیگانه جدا دوست جدا می شکند
بیگانه اگر می شکند حرفی نیست
از دوست بپرسید چرا میشکند.:sad:
نه جانم.گفتی دیگه حرفتو.:dadad4::14:حالا نقطه ضعف مارو فهمیدی هی ازش سو استفاده کنااا.باشه بابا.پیر نیستی.جوونی.خوبه؟؟:bunnyearsmiley:اصن میخوای بگم هنوز به دنیا نیومدی ها؟؟:a2d3:
عوضش شمام بهم گفتی مغرورم...:sad:.این به اون در:dadad4:نه جانم.گفتی دیگه حرفتو.:dadad4::14:
غرور که بد نیست جانم.خوبه.به خصوص واسه دخترا.به هر حال باشه.در.چه میشه کرد.پاهاتو روو زمین نکش اونطوری خاکی میشه:28:عوضش شمام بهم گفتی مغرورم...:sad:.این به اون در:dadad4:
:25r30wi:همانند روح-فاقد هویت-فرازمینی-بدجنس...خیلی بدجنس-همش دوست داره لج آدمو دربیاره-حاضر جواب...waria: خطرناک، خطر ساز، اصلاً خود خطر.(دعوا خوراکشه):thumbsupsmileyanim:
دست گلت درد نکنه...:14:آقا رضا الان واسه چی لایک کردی ؟؟؟:mad_majidonline:كار خراب كن
Thank you & Thank you & Thank you(Three Times):thanks::25r30wi:همانند روح-فاقد هویت-فرازمینی-بدجنس...خیلی بدجنس-همش دوست داره لج آدمو دربیاره-حاضر جواب...
خسته شدم دیگه هر چی ویژگیه بد به ذهنتون میرسه رو داره![]()
نه جانم.برای پسر ها هم تا حدیش خوبه.:smiliess (8):ولي براي بسرا خيلي بده
إز قيافة مشخصه ديكهدست گلت درد نکنه...:14:آقا رضا الان واسه چی لایک کردی ؟؟؟:mad_majidonline:
waria: خطرناک، خطر ساز، اصلاً خود خطر.(دعوا خوراکشه):thumbsupsmileyanim::25r30wi: