kianaجان اینجارو بیخیال بداد تاپیک خنده بازار برس دخدرم.
اونجا خنده بازاره یا تاپیک لایتنر ...کل جکاشو از بر شدیم.
ماشالا دقتم در حد پیکو ثانیست همچین دقیق طنزا رو با فواصل زمانی لایتنری تکرار کرده.
یکی از بچه ها هم از پارسال پشت درخته سرک میکشه!!! هی من میام انجمن هی میبینم پشت درخته خخخخ عاموو عید داره میاد بی بیرون ببینم کجوی لباست پارس، قایم شدی
بیا قول میدیم پول جم کنیم واست یه دس کت و شلوار لوکس بخریم خخخخ
اسمشو نگفتم ک ضایع نشه![]()
آرززو فک کنم همون پشت درخت بمونی بهتره ............. لباست خیلی منشوریه هاااااااااااااا................ اینها میخوان اغفالت کنن ............ همونجا بمون ............. زنگ بزن 115بامنی؟!
کت وشلوار؟!\:
نمیام پشت درخت خوبه![]()
خدا نکشتتون مکسین روجو و بقیه دوروز وقت گذاشتم همه مطالب تاپیک رو خوندم مردم از خنده:25r30wi:
مورد داشتیم کاربره رفته به مدیرای ارشد گفته که: ممکنه منو برا 20 دقیقه بن کنید لدفن!![]()
:riz304::riz304::riz304::riz304:از طرف همه انجمن تقدیم به هانیه.............................میسی بچه ها...........شرمنده ام کردین..........اشک تو چشام جمع شدش..........
آقا من آهنگ هایی رو که بچه ها تو تاپیک موسیقی مورد علاقتون گذاشتن دانلود کردم امروز واسه خواهر و برادرم گذاشتم.بعد برادرم می خنده میگه اینا یه مشت معتادن که تو این انجمنه جمع شدن از صبح تا شب توشن، ببین تو رو خدا چه آهنگ هایی گوش می کنن!:smiliess (12):
آبرومو بردید خب،:14: یه چندتا آهنگ شادتر میذاشتید ضایع نشم جلو خانواده!
آقا من آهنگ هایی رو که بچه ها تو تاپیک موسیقی مورد علاقتون گذاشتن دانلود کردم امروز واسه خواهر و برادرم گذاشتم.بعد برادرم می خنده میگه اینا یه مشت معتادن که تو این انجمنه جمع شدن از صبح تا شب توشن، ببین تو رو خدا چه آهنگ هایی گوش می کنن!:ess (12):
آبرومو بردید خب،:14: یه چندتا آهنگ شادتر میذاشتید ضایع نشم جلو خانواده!