فکاهی نامه ی انجمن

ROJO

New member
ماشالا بچه ها همه طنازن خخخ

Screenshot_2014-03-12-18-27-50.jpg

اینو اتفاقی الان دیدم!:25r30wi:خداا :25r30wi: خودش سیا نیس لزگیش سیاهه هاااااا:bunnyearsmiley:

kiana

New member
خدایی خلاقیت دارین راجع به من موضوع بذارین الحق والانصاف خسته کننده ترین کاربر انجمنم :(40):

kiana

New member
kianaجان اینجارو بیخیال بداد تاپیک خنده بازار برس دخدرم.
اونجا خنده بازاره یا تاپیک لایتنر ...کل جکاشو از بر شدیم.
ماشالا دقتم در حد پیکو ثانیست همچین دقیق طنزا رو با فواصل زمانی لایتنری تکرار کرده.

من که تکراری نمی ذارم :dadad4:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

21Tir

New member
JomalatElhamBakhsh_Persian_Star_org_20.jpg

نویسنده های فکاهی :
خیلی خیلی خسته نباشیــــــــــــــــــــــد

like

ROJO

New member
یکی از بچه ها هم از پارسال پشت درخته سرک میکشه!!! هی من میام انجمن هی میبینم پشت درخته خخخخ عاموو عید داره میاد بی بیرون ببینم کجوی لباست پارس، قایم شدی
بیا قول میدیم پول جم کنیم واست یه دس کت و شلوار لوکس بخریم خخخخ
اسمشو نگفتم ک ضایع نشه:whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arezoo90

arezoo90

New member
یکی از بچه ها هم از پارسال پشت درخته سرک میکشه!!! هی من میام انجمن هی میبینم پشت درخته خخخخ عاموو عید داره میاد بی بیرون ببینم کجوی لباست پارس، قایم شدی
بیا قول میدیم پول جم کنیم واست یه دس کت و شلوار لوکس بخریم خخخخ
اسمشو نگفتم ک ضایع نشه:whistle:

بامنی؟!
کت وشلوار؟!
\:

نمیام پشت درخت خوبه:)

ROJO

New member
انار بگم خدا چیکارت کنه تو چت باکس بمن گفتی الناز ، آرام پیام گذاشته سلام الناز جان .... !:mad_majidonline:

الان بدترین نفرینی ک میتونم در حقت کنم اینه ک ایشالا ناردونه صدات کنن:|

mohammad63

Well-known member
بامنی؟!
کت وشلوار؟!
\:

نمیام پشت درخت خوبه:)
آرززو فک کنم همون پشت درخت بمونی بهتره ............. لباست خیلی منشوریه هاااااااااااااا................ اینها میخوان اغفالت کنن ............ همونجا بمون ............. زنگ بزن 115

mohammad63

Well-known member
خدا نکشتتون مکسین روجو و بقیه دوروز وقت گذاشتم همه مطالب تاپیک رو خوندم مردم از خنده:25r30wi:

خدایی می بینم یه تایپیکایی رو از من لایک کردی که من نشستم یک ساعت فک کردم که یعنی من بودم اینها رو نوشتم تا اخرش هم به نتیجه ای نرسیدم فقط خودمو گول زدم که بابا خودت بودی نوشتی دیگه ......... گندشو در نیار ......... احسنت به همت والای تو ........... درود و درود و صد درود

هانیه

Well-known member
:riz304::riz304::riz304::riz304:از طرف همه انجمن تقدیم به هانیه.............................میسی بچه ها...........شرمنده ام کردین..........اشک تو چشام جمع شدش..........

Nr1

Well-known member
:riz304::riz304::riz304::riz304:از طرف همه انجمن تقدیم به هانیه.............................میسی بچه ها...........شرمنده ام کردین..........اشک تو چشام جمع شدش..........

هانیه نکنه اسم واقعیت کریم لودره داری به هانیه واقعی گل میدی منتشو میکشی بعید نیستـــــــــــــــــــــــــا

biotechnologist

New member
آقا من آهنگ هایی رو که بچه ها تو تاپیک موسیقی مورد علاقتون گذاشتن دانلود کردم امروز واسه خواهر و برادرم گذاشتم.بعد برادرم می خنده میگه اینا یه مشت معتادن که تو این انجمنه جمع شدن از صبح تا شب توشن، ببین تو رو خدا چه آهنگ هایی گوش می کنن!:smiliess (12):
آبرومو بردید خب،:14: یه چندتا آهنگ شادتر میذاشتید ضایع نشم جلو خانواده!

mw.ashel

New member
آقا من آهنگ هایی رو که بچه ها تو تاپیک موسیقی مورد علاقتون گذاشتن دانلود کردم امروز واسه خواهر و برادرم گذاشتم.بعد برادرم می خنده میگه اینا یه مشت معتادن که تو این انجمنه جمع شدن از صبح تا شب توشن، ببین تو رو خدا چه آهنگ هایی گوش می کنن!:smiliess (12):

آهنگ شاد مجاز رو باید از بابا برقی بخوایی :smiliess (8):

bioshimi93

New member
آقا من آهنگ هایی رو که بچه ها تو تاپیک موسیقی مورد علاقتون گذاشتن دانلود کردم امروز واسه خواهر و برادرم گذاشتم.بعد برادرم می خنده میگه اینا یه مشت معتادن که تو این انجمنه جمع شدن از صبح تا شب توشن، ببین تو رو خدا چه آهنگ هایی گوش می کنن!:ess (12):

اینکه بیشتر آهنگها غمگین هستن دلیل بر معتادی نمیشه :New (6):
ازین به بعد برای حفظ آبروی بیوتک آهنگای شاد عروسی بذارین تا بعضیا نگن معتادین خخخخخ

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
بنظرم این خیلی بی عدالتیه که مدیرا نمی تونن به پیام خوصوصی کاربرا دسرسی داشته باشن |:

آخرین ویرایش:
بالا