فکاهی نامه ی انجمن

ROJO

New member
باید به اینا امتیاز منفی داد ولی حیف ک من دستم به منفی نمیره لامصب.از اون روانشناسام ک تنبیه و قبول نداره فقط با تشویق کار میکنه.کار خودته روجو!

منم ک خودت میدونی کریزی اهل منفیو زیرخاکیو کوچه بقلیو اینا نیستم الان هشدار دادم بار بعد ناخون میکنم تو چششون:25r30wi::25r30wi::riz304:

آتشین

Well-known member
یکی اومده تاپیک زده ( که حالا درست نیست بگم آتشین بوده!!!) که همسر خوشکل و بد اخلاق رو ترجیح میدی یا همسر زشت و مهربون!!! انگار حالا همین الان یک خواستگار خوشگل و بی اعصاب و یه خواستگار زشت و مهربون و گوگولی مگولی پاشنه ی در خونشون رو از جا در آوردن فقط مونده به کدومشون بله بگه !!! گویا نظر ما هم خیلی براش مهمه! به قول نقی تو سریال پایتخت الان من حق ندارم دهن خودمو جر بدم!!!:25r30wi:
انیس والا خوش بحالت که تنها دغدغه ت تو زندگی همینه!

خدا نکشت کژال خخخخخخخخ

Taraa

Well-known member
بعضیا (:/) هم اومدن یه اسمی انتخاب کردن اول و آخرش یه علامتی گذاشتن که سیستم قبول نمیکنه کامنتاشونو تو چت باکس پاک کنه .. باید یه صفه یه صفه پاک کرد .. خو برادر من حداقل کمتر کامنت بذا یا بعدش خودت بشین بپاکشون نصف شبی کمرم برررررررررید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

'Reza'

New member
بعضیا (:/) هم اومدن یه اسمی انتخاب کردن اول و آخرش یه علامتی گذاشتن که سیستم قبول نمیکنه کامنتاشونو تو چت باکس پاک کنه .. باید یه صفه یه صفه پاک کرد .. خو برادر من حداقل کمتر کامنت بذا یا بعدش خودت بشین بپاکشون نصف شبی کمرم برررررررررید

:25r30wi::25r30wi::25r30wi::tonguesmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسان

ROJO

New member
مورد داشتیم طرف یبار اسپم گذاشته لایکش کردیم دو بار گذاشته لایکش کردیم گفتیم لایک کنیم سرخورده نشه سه باره تکرار کرده زبونشم دراورده ! این دفه واقعا حس ترحمم برانگیخته شد، ناراحت شدم واسش

خدا شفای عاجل و کامل بده:auizz3ffy9vla57584x

mohammad63

Well-known member
نگیم تنها میتونیم به جرات بگیم جزو معدود ملتهایی هستیم که باید برای هر کاری واسمون هشدار و تراکت و اخطار و هزار کوفت و زهر ماری دیگه بذارن ......... زمستونه دیگه . هوا سرده ...... مجبوری پشت شیشه بچسبونی لطفا هنگام ورود درب را ببندید ..... بعد از اینطرف درب دوباره بنویسی لطفا هنگام خروج درب را ببندید ...... یا اینکه بنویسی دوست عزیز اینجا یک مکان عمومی است، لطفا سیگار نکشید ........... یا ایستادن بیجا مانع کسب است ........... و هزار کوفت و زهر ماری دیگه ......(( اوج عصبانیت رو می بینی!!! :sdasdasd: )) ............. والا اونقد که تو فروشگاه ما اخطار و هشدار و راهنمایی چسبوندیم، محصولاتمونو تبلیغ میکردیم الان برای خودمون یه صادرات و واردات داشتیم ............ بعد هی بیاییم و بگیم چرا روز کوروش رو از تو تقویم حذف کردن ...... بخدا یه چیزی میدونستن دیگه ............. بابا رو دست زدیم به هر چی ... ............. حالا کی رو دارم بیاد این نقطه چین رو پر کنه؟؟ ........ پری 24 که رفت که رفت و دیگه نیست ......... داداش نایک هم که سرش شلوغه دیگه ... روم هم نمیشه به مکسین بگم ..... لیلی که اصلا نمیدونم چرا با ما قهره ............. به ارتفاع کلیپس فریبا 90 ........ فقط نیلو اگه بتونه ........... رو شفیع هم نمیشه حساب کرد ...... آتشین و روخو و کریزی و شفق و ستایش و اینها رو هم که باهاشون رودربایستی دارم ......... چی نوشتم نمیدونم ......... ولی 72 میلیون آدم باحالیم بخدا..........

mohammad63

Well-known member
حالا درسته پرستارا هم قشر زحمت کش جامعه ان ولی ما روانشناسا چی؟؟؟:sad::sad:
سرو کله زدن با اینهمه کیسای جورواجور واقعا کار سختیه.ی روزم تو تقویم نذاشتن روز روانشناس دلمون خوش باشه ازمون تقدیر به عمل میاد :dadad4:
چ میدونم روز تولد فرویدی آدلری چیزی!

میخوای چهار سالی یه بار هست که 30 اسفند داریم .......___سال کبیسه __ همو.نو بذاریم لااقل یه کم دلتون خوش باشه ..................

asal 92

New member
حالا درسته پرستارا هم قشر زحمت کش جامعه ان ولی ما روانشناسا چی؟؟؟:sad:
سرو کله زدن با اینهمه کیسای جورواجور واقعا کار سختیه.ی روزم تو تقویم نذاشتن روز روانشناس دلمون خوش باشه ازمون تقدیر به عمل میاد
چ میدونم روز تولد فرویدی آدلری چیزی!

عزیزممممممممم
:tsimuzpzwoap1t9y3o7خودم واست جشن میگیرم....

اتفاقا تولد فروید خیلی هم خوبه ...حالا تولدش کی هستش خودمون تو انجمن جشن بگیریم ...؟:riz304:

Nr1

Well-known member
این محمد63 هم اونقد از ماجراهای فروشگاهش تعریف کرد مدیونید اگه همشهریش باشید و نرید ازش خرید کنید... پسر مردم دهنش مو در آورد از بس کرد تو بوق که آی ملت من فروشگاه کامپیوتر دارم میشنوفید؟؟؟!!!!...... این روزا عشق فیلم سازی و اینا تو سینه دارم میگم چطوره فیلم این محمد و فروشگاهشم بسازیم!!!! ماجراهای محمد و فروشگاهش1-ماجراهای محمد و فروشگاهش2........ جون شوما فک کنم رکورد آواتار رو بشکونه.....

mw.ashel

New member

یه زمانی کاربرا عضو انجمن میشدند تا بتونند بعد فعال سازی عضویت نام کاربریشون رو تغییر بدند ، اما حالا وضع به نحوی شده که بعد فعال سازی عضویت درخواست خود بنی از انجمن و در بیشتر موارد از چت باکس رو میدند
.:tonguesmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

farzanee20

New member
گاهی از پستایی لایک میگیری که اصلا یادت نمیاد یه همچین تاپیکی بوده و تو یه همچین پستی گذاشتی...این لایکا حکم مروری بر رویدادهای گذشته رو دارن بیشتر..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

mohammad63

Well-known member
این محمد63 هم اونقد از ماجراهای فروشگاهش تعریف کرد مدیونید اگه همشهریش باشید و نرید ازش خرید کنید... پسر مردم دهنش مو در آورد از بس کرد تو بوق که آی ملت من فروشگاه کامپیوتر دارم میشنوفید؟؟؟!!!!...... این روزا عشق فیلم سازی و اینا تو سینه دارم میگم چطوره فیلم این محمد و فروشگاهشم بسازیم!!!! ماجراهای محمد و فروشگاهش1-ماجراهای محمد و فروشگاهش2........ جون شوما فک کنم رکورد آواتار رو بشکونه.....

خب پس از کجا بگم؟؟؟ از خونه همسایمون که نمیشه چیزی گفت؟؟؟ مردم ابرو دارن داداش .................... هر چیزی که لبخندی رو چه تلخ و چه شیرین رو لب ما می نشونه، ما اینجا می نویسیم ........... برا فیلم هم پایه هستم البته باید نقش اول خودم باشم ........ نری الان برا چرب زبونی هم که شده صاحب تایپبکو بذاری نقش اول .......... مدیونی هاااااا.......... چاکرتم داداش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

شفق بانو

New member
اگه تونستی کسی رو به راحتی فریب بدی به آن فکر نکن که آن چقدر احمق بوده ،

به آن فکر کن که او چقدر به تو اعتماد کرده.

خب بحث فیلم شد منم گفتم پیام بذارم .... :28::riz304::rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
ههههههههخ ن باو محمد، این انار برادرزاده ی خوبی نیس ما شانس ک نداریم، منو بذاره پشت صحنه تدارکات باید کلامو بندازم هوا

از قدیم گفتن نازکش داری ناز کن ،نداری پاتو دراز کن ! ما ک پامون کلأ درازه
10-1.gif

ROJO

New member
یه تاپیکایی هم هس آدم اصن میمونه فلسفه ی وجودی این تاپیکا چی بوده ! :smiliess (12):حالا ن جوکه ن سرگرمیه ن بازیه ن شاعرونس ن عشقولونس هیچچی نیس

یه مثال بزنم:

حس و حالی که الان دارین با شکلک نشون بدین !! خب ک چی مرد مؤمن :| بعد جالب ترش اینه ک تو میری شکلک میذاری میگیم حالا مثلأ بهدف تخلیه ی احساسات :| بعد ی سریا میان لایکت میکنن هیچی نمیگنا فقط لایکت میکنن :| ینی من الان شکلک غم بذارم اونکه میاد لایکم میکنه ینی خوشش اومده ک من غمگینم ، دلداری محسوب میشه، چی چیه!

یا این تاپیکا خیلی خفنه یا من ب خفنیه این تاپیکا نیستم

ROJO

New member
Screenshot_2014-03-08-13-47-48.jpg

تصویری ک اون لحظه تو ذهنم از سپیده ساخته شد:

____.jpg

خلاصه هنوز ک هنوزه رو هیکلش حساب میکنم:28:

Nr1

Well-known member
23762980824683958243.jpg

.
.
.
.
سالار مدیونی اگه گروهی مونده باشه وعضوش نشده باشی!
رودرباسی نکنی تو رو غرعان /:

مکسین میدونی کجاش جالبه بالا نوشته تو 21 گروه دسته جمعی عضوم پایین نوشته تو هیچ گروه دسته جمعی عضو نیستم... من اینجاش برام سواله... پایینیه یه چی دیگس؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

ad1986

New member
ی سری کاربرا هم هستن هی عکس ماشین و خونه و کلا این متعلقات دنیوی رو میذارن رو آواتارشون (البته من فقط ماشینشو دیدم بقیه رو از مکسین شنیدم!) فکرکردن دخترای انجمن هم از اون آهن پرستاشن!والاااا:motat:

من که نیستم :whistle:
نههه من نیستم...مطمعنم من نیستم....
خووووو من 50% متاهلم من با دخترای انجمن چیکا دارم اخه...من سحرنازمو دارم :heart:

راستی خونه کجاش آهنه اخههههههه...حالا ماشین یه چیزی .... بهتر بود بگین اهن پرست و آجر پرستو خورشید پرست و اینااا
خخخخخخخخخ

mohammad63

Well-known member
محض گل روی داداش سالار هم که شده امشب از ماجراهای فروشگاه نمی نویسم ...... ما اینیم دیگه .. خراب رفیقیم اونهم از نوع سالار خان .........
شنیدی که این خانوما چقد تو نوشتن دقیقن؟؟؟!!! ........ و چقد هم زیبا و ترگل ورگل می نویسن ......... ما اونموقعی که دانشجو بودم ... که خیلی وقت پیش بود ... دوران شاه . خخخخخخ ....... یه شلوار شش جیب داشتم که هر چی داشتم میذاشتم تو جیبام ...... بگذریم ......... یه روزی از یکی از این خانوما جزوشو میگیریم که کپی بگیریم ....... شب امتحان بود .... فک کنم طرف فقط محض اینکه شاید خبرایی باشه جزوشو اون موقع داد و گرنه هیچ ادم عاقلی این کارو شب امتحان نمیکرد ... خانوما هستن دیگه..کارشون نمیشه کرد ........ــــمخلص هر چی ابجی دانشجوی بامرام هستــ ........ بعد ما دیدیم این جزو یه چیزی حدود سیصد صفحه هست ..... مگه استاد چی گفته که سیصد صفحه شده ..ما فک کردیم حتما این رفته رفرنسها رو هم خونده و مطالب کلیدی رو که استاد جا انداخته اضافه کرده .. خلاصه گفتیم بابا دمت گرم کار درست که میگن به این میگن ........ ساعت 9 شب قرار گذاشتیم که بشینیم خرخونی تا 7 صبح ............ رو باز میکنیم ..... نوشته امروز استاد اومده سر .... .... ... ... .... ... استاد عطسه کرد ..... ایششششششششش چقد بد عطسه میکنه ...... اصلا باکلاس نبود ........ .... ...... ....... ........
...
...
.

یعنی اگه اون جزو رو الان داشتم یه شب تا صبح می نشستم تو فکاهی و خنده بازارایقد مطلب می نوشتم که اولا صاحب تایپیکا گلایه ای نداشته باشن ......... دوما من هم برسم به رکورد باسیل و تارا و مهسا که نمیدونم یهویی چطور 3000 مطلب نوشتن ...... چهارم از خنده روده بر بشیم ........ این اخریشو فقط میشد با عاغایون .........
حالا یه جاییش نوشت ... .... اینجا استاد خندید و به فلانی .... که من باشم ......... گیر داد .. اخه اون داشت چرت می زد ....... استاد بهش گفت دفتر انجمنو ول کن یه کم بخواب ....... و او جواب داد .. استاد هیچ جا بهتر از درس نمیشه خوابید .... لامصب ما لرا رو هم راحت خواب میکنه ......... عاغا الان دوستان لر جبهه نگیرن ... به هیچ وجه توهین نیست ....... هیچی ....... این سیصد صفحه ای یک خانوم خرخون ....... اخخخ ببخشید درس خون بود .... کل مطالب درسیشو جمع میکردی رو 61 جا میگرفت ...... سریال مسافران رو میگم ... یعنی کلا 10 صفحه مطلب درسی توش نبود //////// لامصب دفتر خاطرات؛ جک؛ ، کتاب اشپزی و غیره بود ....
...
...
...
...
لایک به افتخار همه ابجیای درس خون وممنون که موجبات خنده ما رو فراهم کردند ......................
.
.
.
این مطلب صرفا جنبه طنز داشت و قصد توهین به هیچ کس؛جنس؛ فرد یا قومیتی را نداشت ............. خیالتونو راحت کنم ........... مدیرای محترم هم نیان الان حذفش کنن ...........
شب خوش

آخرین ویرایش:
بالا