فکاهی نامه ی انجمن

ROJO

New member
1__.jpg

mohammad63

Well-known member
به بعضی ها هم باید گفت خیلی پررو تشریف دارین .............. که دلت خنک بشود؛ خنک تر از یک نوشابه تگری وسط ظهر داغ تابستان .............. به بعضی ها هم همین یک جمله را هم نباید گفت ..........
اما باید بعضی ها را لایک باران کرد .............. لایک اندر لایک ........... که علارغم اینکه اعصابشان بهم ریخته و شاید زمین و زمان را طلبکارن ............ اما کنار همان یک نیمچه آرامشی که مانده، به فکر تو هستند حتی اگر نشناسندت ...... لایک برای انسانیتی که هنوز رمق دارد ........... هنوز نمرده است ............. لایک (( این یکی علاوه بر جنبه عمومیش، مخاطب خاص هم داره که به اطلاع خودشان رسید

ROJO

New member
دختر خالم بعد دو هفته( الان دو هفته خیلی محسوب میشه اینا یروز در میون خونه مان ) اومده خونمون بعد سلام و احوالپرسی اومده میگه راستی واسم باید انشای نمادین بنویسی! بعد نیم ساعت سر و کله زدن که حالی من کنه نمادین چی چیه، حالا من نوشتم براش بعد میگه حالا برام پاکت نامه درست کن با کاقذرنگی!:4d564ad6:!!!

من نشستم پاکت درست کردم بعد برگه انشا رو دراورده گذاشته اون تو، بعد میگه حالا پشتشم برام ادرس بنویس ! میگم ادرس گیرنده فرستنده چپه راسته یادم رفته میگه منم نمیدونم یه سرچی بزن تو نت، یه دیقس!:whistle:!!!
بعد حالا من پیدا کردم میگم خو ادرسو بگو بنویسم بعد ادرس گیرنده دوتا کوچه اونورترشونه! میگه چیه! خونه دوستمه!

بعد باباش اومده دنبالش دم در ک داره میره صدام میزنه یه مقوا میده دستم، میگه اینم برام دعای تحویل سال با نستهلیخ!!! بنویس میخوایم سفره هفسین تو مدرسه بذاریم مدیرمون گفته کی میتونه بنویسه گفتم من!:thanks:!!!
بعد اینجوری میکنه: حالا عجله ای نیس این واسه شنبس ولی دورشم با سلیقه خودت نقش بنداز دیگه خوووشگلش کن!

منتم تازه میذاره سر من :|

واقعأ فک و فامیله داریم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

BBT

New member
موضوع تاپیک : موضوع: نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟
-------------------------------------
موضوعات مشابه
طول ؟عرض یا ارتفاع؟؟؟؟
توسط faranita در انجمن طنز
سهمیه رزمندگان آری یا خیر؟؟؟؟
توسط mj4all در انجمن مطالب مفید برای آزمون کارشناسی ارشد (تمامی رشته ها)
باشه یا نباشه؟؟؟؟
توسط samar.sh در انجمن پیشنهادات
-------------------------
این انجمن ما هم داره اینجا حیف میشهههه
تازه خیلی استعداداش رو حالا نشون نداده ....

mohammad63

Well-known member
جالبه برام . زیر نویس تلویزیون پیامک های بینندگان رو نشون میداد............ یه پیامک خیلی منو تکون داد ......... تکون هاااااااااااا.......... نوشته شوهرم برا کادوی تولدم یه مبدل دیجیتال خرید من سه روز باهاش قهر بودم _______ وای مامانم اینها .. همینو که برات خرید هم از سرت زیاد بود _____ ولی حالا که با شبکه شما آشنا شدم فهمیدم که چه کادوی بزرگی برام خرید ...... :1dco2x0p1lilzhfpg1t یعنی خدا این ملتو از ما نگیره ......... با همینها میخوایم بشیم 72 میلیون دیگه ..........

ROJO

New member
Screenshot_2014-03-05-10-45-24.jpg

ههههههخ نه رئیس رفته شمال خونه مامانش
170.gif

تازه من با موب میام کسی نمیفهمه :riz481:

بعد تازه من و رئیس این حرفا رو نداریم
b15.gif

Nr1

Well-known member
میگم این ماگزین توانایی زیاد داره حیف شده بوخودا... کاش این تاپیک زودتر زده میشد ما میتونستیم ماگزینو به عنوان رییس اداره ثبت احوال به حسن معرفی کنیم از دس نره... رییس بشه هیچ احد و ناسی نمیتونه از دستش پهنون شه... مثلا بوپورس شمس علی ظفر زاده اصل کلاه دره چن تا بچه داره؟؟ جونم برات بگه این بابا 6 تا بچه داره بچه بزرگش 20 سالشه بچه کوچیکش 1 ماهس... 3 تا دخی 3 تا پسی... شغلش اینه اسم ننش اینه اسم خان جونش اینه اسم زنش اینه و غیره و ذالک... یا مثلا اگه قبلنا متفلد میشد میتونست به عنوان رییس روزنامه وقایع اتفاقیه چیز میز بنویسه از مشروطه بیگیر تا جریان خر مش رجب... یا قبل تر از اون تو صدر اسلام میتونست احادیث و وقایع رو مو به مو ثبت بکنه دیگه تحریف بی تحریف... حتی قبل از اون تو کشتی نوح میتونست باشه و اتفاقاتو بنویسه که الان خیلی چیزا برامون سوال نشه... یا حتی بازم قبلترش میتونست زاغ سیاه آدمو چوب بزنه ببینه چی جوری مخ این حوا رو زد ما رو به خاک سیاه نشوند... عاقا در کل من یکی بسیار مغموم و محزونم که چرا بشریت از همچین استعدادی محروم مونده و استعدادی چنین با عظمت داره تو علوم پزشکی دات کام تلف میشه... برم اشکامو پا کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

Nr1

Well-known member
در پی تبعیضی که روخو و ماگزین به آرزو روا داشته اند بنده تصمیم دارم یه کمپین حقوقی برای دفاع از حقوق آرزو تشکیل بدم... من این موضوعو رسانه ای میکنم به شبکه های اجتماعی میکشونم من این موضوعو مطبوعاتی میکنم ... این موضوعو به دادگاه بین المللی لاهه میکشونم... به بانکیمون شکایت میکنم... تو سازمان ملل سخنرانی میکنم... به باراک جون میسپرم اگه همینطوذی پیش برید تحریمتون بکنه به جای 10 روز انجمنو کلا برفسته هوا برید دنبال اینترنت مقاومتیتون... هی هیچی نمیگم دهههههههههههههههههههههع.... ظریفو بفرستید واسه مذاکره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nejla

Nr1

Well-known member
آخرین جمله های آرزو به روخو و ماگزین: عب نداره میبخشمتون ... برید خوش باشید... خیلی نامردین...

خو من کنجکاوم ببینم ادامه چی میشه؟؟؟

اگه این موضوعو بدین کارگردانای بالیوودی(هندی) فیلم بسازن: سناریو این شکلی میشه که آرزو میره ازدواج میکنه صاحب یه پسر به اسم راج میشه...تو تموم دوران بچگی این راج بهش میگه باید انتقام منو بگیری و این پسر هم کینه انتقام در درونش شعله ور میشه... بالاخره بزرگ میشه میره دید میزنه میبینه از قضا روخو هم یه دختر داره... بعله... این وسط کلی صحنه میبینید که دختر از پشت درخت در میاد و پسر از تو رودخونه در میاد(البته به علت بد آموزی سانسور میکنیم)القصه این دختر یه دل نه صد دل آشق میشه و خودشو میبازه آخر فیلم که پسر میخواد انتقام آرزو(مادر جان)رو بگیره میبینه نمیتونه چون آشقه البته بعدا میفهمه عجب اشتباهی کرده... خلاصه آرزو چاقو رو میگیره تا روخو رو بکشه که یهو سکته میکنه میبرنش بیمارستان دکترا میگن باس قلبش عوض شه... بعد چن روز آرزو به هوش میاد و میگه من کجام چم شده و ماجرا رو تعریف میکنن،بعد میپرسه قلبو کی داده بهم؟؟؟ میگن روخووووووو... و پایان

حالا بریم سراغ هالیوود(آمریکا):سناریو این شکلی میشه که آرزو میره یه کلت کالیبر نمیدونم چند میخره و روخووو که ماجرا رو میدونه آدمکش اجیر میکنه تا آرزو رو بکشن که طی ماجرایی اکشن موفق نمیشن و آرزو روووووووووخو رو میکشه بعـــــــــــــــــله...

خوب فیلمای ایرانی چیکار میکنن: سناریو این شکلی میشه که آرزو میزنه روخو رو میکشه بعد میکشنش دادگاه آخرشم اعدام میشه اسم فیلمم میذارن هیس آرزو فریاد نمیزند!!!

چــــــــــــــه شود

آخرین ویرایش:

Nr1

Well-known member
چن روز دیگه که عیده... صدا و سیمان وطن چن تا سریال زاغارت میذاره که ملت مثلا ببینن خوش باشن... میگم چطوره این بچه های خودمونو معرفی کنیم یه چن تا فیلم نامه مشت بنویست ملت فقط کنترل تیلویزیون گاز بیگیرن .. حیفه تلف بشن بوخودا

ad1986

New member
میخا یه تاپیک بزنیم توش کمکهای مالی عزیزانو جمع کنیم ،بریم اول برا سارا77 یه کیبورد بخریم ....غلط املاییاش چشمونو در آورد ...
بعدشم یه سیستم بخریم برا پشمک...شبا حین آبگوشت خوردن با اون 11گوشکوبش ک میاد باکس بوی غذاش تا پروفایل آدمینم میره....
.
.
.
لطفا همکاری کنید...علی(ad1986)مخصوصا شما ک خدا از مال دنیا بی نیازت کرده...

مکسین این مال و ملال که تنها مال من نیس باید از سحرنازمم اجازه بگیرم خخخخخ (زن ذلیلم خودتونین) :smilies-azardl (12)
البته سحرناز دل رئوفی داره حتما حاضر میشه کمک کنیم....الان از ذهنتون گذشت و بهم گفتین زن ذلیل عاغا من کمک نمیکنم اصلا :New (6):
یه 8000.000.000 رو ما حساب کنین :D :motat:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

ZOT

New member
چن روز دیگه که عیده... صدا و سیمان وطن چن تا سریال زاغارت میذاره که ملت مثلا ببینن خوش باشن... میگم چطوره این بچه های خودمونو معرفی کنیم یه چن تا فیلم نامه مشت بنویست ملت فقط کنترل تیلویزیون گاز بیگیرن .. حیفه تلف بشن بوخودا

:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi: فکر خوبیه! مکسین بشه نویسنده یه نفر هم خودش کارگردان انتخاب کنه البته اگه خودش کارگردانی هم بکنه که خوبتر! ادمین هم بشه تهیه کننده! البته علی آقا(ad1986) بشه تهیه کننده بهتره اینطوری واسه جلوه های ویژه دیگه میشه خیلی خوب کار بشه چون تهیه کننده اش خیلی وضعش خوبه! خخخخخخ

ad1986

New member
zot فقط تو فیلمه پیشنهاد میکنم از سفینه تو استفاده کنیم و فیلمم تو سیاره شوما ساخته بشه...نگران هزینش نباشین :D

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

ZOT

New member
zot فقط تو فیلمه پیشنهاد میکنم از سفینه تو استفاده کنیم و فیلمم تو سیاره شوما ساخته بشه...نگران هزینش نباشین :D

باشه من حرفی ندارم! فقط قبلش بگم هزینه های سوخت و این چیزاش زیاد میشه ها! ههههههه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

N@RVIN

Well-known member
تازگیا بسلامتی انجمنم شده محظر (یا شایدم مهظر) اصن هرجا میری بحثه خونه و ویلا و حیاط پشتی و جلویی و ماشینو عشق و عوووق هس نمونش همین علی با سحر نازش عاغا ما روحیه لازم نداریم نه نداریم انقد ویلاتون به رخ ما فقرا نکشید شبا خواب مشوش می بینیم :[/:65d6a5d6s::image170::whistle:

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
تاپبک باز شده به اسم :بهانه برای بودن"(حالا تبلیغشم میشه) بعد زده تعداد نمایش:0 تعداد پاسخ:2:5:
ینی اون دونفری ک پاسخ گذاشتن جن بودن؟!!

ینی یکی از اجنه من بودم:25r30wi::ph34r-smiley::5:

mohammad63

Well-known member
طرف زنگ می زنه فروشگاه ............. میگه الان کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ............ یعنی با تلفن ثابت فروشگاه میتونم کجا باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .................... خدایا مگه قیامتت نزدیکه؟؟؟؟ ساعت چند؟؟؟؟؟؟؟؟ ........

ad1986

New member
zot میدونی که اصلا هزینش مهم نیس.....
البته هزینشو بعد فروش فیلم از سودش بهت میدیم...حدوده .000001 درصد از سودشو میدیم بهت ...خوبه؟؟
امضا کن
خخخخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ZOT

mohammad63

Well-known member
یک عده هم بجای اینکه پله های موفقیت را طی کنند، باید اول اونها را تی بکشند .............. والا ................ طرف رو دیدم میگه دکترا دارم ........... یادمه دوم دبیرستان از رو دست من امتجان ریست رو نوشته بود، من گرفتم 19 .................. اون گرفت 8 ............... حالا من نمیدونم از کجا دکترا گرفت و دکترای چی ....................... فقط اگه ملا میر اجمد روستامون بدونه ............. والا

بالا