فکاهی نامه ی انجمن

ROJO

New member
عاغا من به معجزه ایمان اوردم ! یه تاپیکی بود ابنبات خخخخخ مشغول بودیم اونجا گل میگفتیم گل میشنیدیم یهو یه رفرش زدیم رفتیم لایکامونو باز کنیم یهوو دیدیم لایکامون کم شده اصن چنتاش نیس! بعد اومدم برگردم به تاپیک دیدم رفتم تو یه تاپیکه دیگه رفتم به 10 مین پیش ! تونل زمان :5:عاغا من لایکامو میخوام یقه ی کیو بگیرم! عجبا :| لایک دزد امتیاز دزد میشه ها :|
حالا اینا هیچی اینا اصن هیچی ! اینو نیگا تازه از تنور درومده

Screenshot_2014-03-01-22-05-13.jpg

اینا کجا بوده! فک کنم با خودم از تونل زمان اوردم! من مامانمو میخوام:5:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

varia

Well-known member
rojo حالتون خوبه شما؟؟

اون تایپیک چون حذف شده لایکهاشم حذف شد!:smiliess (12):

sara77

New member
میخا یه تاپیک بزنیم توش کمکهای مالی عزیزانو جمع کنیم ،بریم اول برا سارا77 یه کیبورد بخریم ....غلط املاییاش چشمونو در آورد ...
بعدشم یه سیستم بخریم برا پشمک...شبا حین آبگوشت خوردن با اون 11گوشکوبش ک میاد باکس بوی غذاش تا پروفایل آدمینم میره....
.
.
.
لطفا همکاری کنید...علی(ad1986)مخصوصا شما ک خدا از مال دنیا بی نیازت کرده...

نه اصن قبلش باید پول جمع کنیم یه 7.8 تایی مودم اضاف برات بخریم
والا با این سرعتی که تو داری اصن ادمین هم میخاد کنار بزنه کم اورد لامصب

k-b

New member
پس چرا لایکای گلچین اومده?!
یعنی به جان خودم انقد که روجو درگیرلایکای از دست رفتشه اگه خودشو درگیر رشته ی موردعلاقش یعنی همین فشن مشن کرده بود الان لباسای مارک rojo میزد رو دست مارک D & G و ZARA:25r30wi:

ROJO

New member
یعنی به جان خودم انقد که روجو درگیرلایکای از دست رفتشه اگه خودشو درگیر رشته ی موردعلاقش یعنی همین فشن مشن کرده بود الان لباسای مارک rojo میزد رو دست مارک D & G و ZARA:25r30wi:

نه میخوام بعضیارو رووشن کنم :| (بخون Roooshan :p )
اخه خیلی ادعاشون میشد ( اینو بخون mishEd )
:65d6a5d6s:

arezoo90

New member

کاربر باس مثه روجو باسلیقه باشه زود به زود آواتار عوض کنه آدم خسته نشه
باس مثه Maxin نکته سنج و طناز باشه
باس مثه 21تیر اسمش با ماه تولدش تناقض داشته باشه
باس مثه 01 خلاق باشه و از شیوه های رایج نوشتاری در تایپ کردن خودداری کنه
باس مثه آتشین و سارا77 باحال و شاد باشه
باس مثه نایک به همه لایک بده تا خستگیشون دربیاد
باس مثه نوتر متواضع باشه
باس مثه pari20 شاد و پرانرژی باشه
باس مثه Nir1شجاع باشه و از گفتن نظرواقعی اش نترسه
باس مثه mexin موجبات شادی کاربران رو فراهم کنه
باس مثه لیلی جونم مهربون و دوست داشتنی باشه
باس مثه شفیع به فکر تشکیل حانواده باشه
باس مثه شفق مهربووووون باشه
باس مثه کتاب سبز سر به زیر و خانوم باشه
باس مثه sepideeeهمیشه حواسش به e آخر اسمش باشه
باس مثه marzi ba سلومت و خوف باشه
باس مثه بیوستا باادب و مهربون باشه
باس مثه آقا ناصر تاپیک زیاد داشته باشه

:28:

اینو یادت رفت کریزی جون باید مث ارزو شاخ باشه خخخخخخخخخخ:motat:
راستی اونمNr1هست:whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

ROJO

New member
روزی که کاوه با اسم دختر اومده بود انجمن

چیزی که فکر میکرد شده:
Screenshot_2014-03-02-11-30-02.jpg

چیزی که واقعأ شده بود:
New-Troll-and-funny-92-10.jpg

k-b

New member
اون از maxin که یه مدت آواتار blood گذاشته بود اینم از آواتار جدید روجو! ادمین بیا اسم انجمن رو از علوم پزشکی به انجمن گفتگوی ومپایرها تغییر بده ! :65d6a5d6s:

yara

New member
اوضاع و احوال من وقتی میام انجمن میبینم روجو جان اواتار وحشتناک گذاشته!!!
.
.
.
f100b7b36092.gif

.
.
.
دخدر من قلبم ضعیفه باجی کمتر اواتار ترسناک بذارخووووو
:black_eyed:

sepid71

New member
اون قدری ک روخو برا 4 تا لایک روح و روان خودشو آزار داد من یک صدمش رو وقتی لایکام از هزار رسید به 800 تا نکردم والا !!!!:smilies:
اگه جای من بود خاک انجمن رو به توبره میکشید فک کنم ! :riz481::ph34r-smiley::tonguesmiley:

• Like

bioshimi93

New member
این تاپیک آشتی کنون چه قدر داغ شده این روزا:black_eyed:
بریمم بگردیم ببینیم از دست کیا ناراحتیم بگیم بیان عذرخواهی خخخخ
حتی کسانی هم که دعوا نکردن بدتر دعواشون شده:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

• Like

k-b

New member
یعنی اگه آیه نازل بشه که همه باید آواتارشون رو عوض کنن دو نفر این کار رو نمیکنن:
یکی تارا که دست از سر این دختر کاراته کار بی اعصاب برنمیداره!!!
یکی ایمونو که گیر داده به این آواتارش بعد جالبیش اینه که اوج تنوعی هم که ایجاد میکنه اینه که یه آواتار دیگه عین همین داره یعنی همین بچه س فقط تو اون عکسه سرش رو آورده بالا!!! یعنی میلاد خلاقیت و تنوعت تو حلقم!!!

ROJO

New member
اوضاع و احوال من وقتی میام انجمن میبینم روجو جان اواتار وحشتناک گذاشته!!!
.
.
دخدر من قلبم ضعیفه باجی کمتر اواتار ترسناک بذارخووووو
:

خخخخخ بگم بیاد بخورتت :))) عامو این اواتار هنریه، به دردی که تو انگشتاس دقت کن:25r30wi:البته هر چشمی را یارای دیدن ان نبود:smiliess (7): ولی تو که اسمت یاراهه میتونی :p

Leyenda

Well-known member
اپیدمی تعویض آواتوره ,ایا؟!!!ههه دم عیده همه داره خونه تکونی میکنن!!!حتی آواتورشون تو انجمن گفتگوی علوم پزشکی:riz303::rolleyessmileyanim:

mohammad63

Well-known member
انجمن علوم پزشکی دات کام چیست؟
انجمنی است که روزانه تعداد زیادی از دانشجویان در اقصا نقاط کشور به امیدن یافتن جواب سوالات خود در خصوص رشته تحصیلی شان در آن عضو می شوند غافل از آنکه انجمن علوم پزشکی در واقع یک انجمن با موضوعیت سرگرمی است که هرازگاهی هم در گوشه و کنار آن پستهایی در خصوص اعلام تاریخ کنکور و منابع آن دیده می شود!

من دیگه حرفی ندارم

mohammad63

Well-known member
خاله من که دید کنکور سراسری تا چهارشنبه این هفته تمدید شد ................ زودی پا شد اومد فروشگاه ........ خاله فدات بشه ... به دادم برس............. چی شده خاله؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برا کنکور ثبت نامم کن ................ این نهمین سالیه که امتحان میده به امید اینکه نفر اخر ظرفیت حقوق شیراز، کدشو نزنه تا برسه به رتبه خاله من . بعد خاله من قبول بشه ...........
عاغا همین که اسمشو وارد سایت سنجش کردم .............. کامپیوتر چنان عصبانی شد که .............. بسه بابا .. بسه بابا .............................. خجالت بکش ............... شورشو درآوردی مریم خانوم ........
ما با همین خاله شدیم یخ فامیل تحصیل کرده که سطح مطالعه ش فوران میکنه .............. کلیپس هم نداره به کلیپسش قسم بخورم ......... به کلیپس دخترش قسم ............... به گواهینامه پایه یک نداشته شوهرش قسم .........

ROJO

New member
نمردیم ،
پامون به انجمن علوم پزشکی باز شد،

روانشناسه کریزی هم دیدیم!:riz303:
خوو الحمدلله

بالا