--= عشـــــــــــق = --

نگاه

New member
قشنگ یعنی چه؟
_قشنگ یعنی تعبیر عاشقانه اشکال
و عشق، تنها عشق
ترا به گرمی یک سیب می‌کند مأنوس.
و عشق، تنها عشق
مرا به وسعت اندوه زندگی‌ها برد،
مرا رساند به امکان یک پرنده شدن.

ZOT

New member
سلام ...

یه چیــز دیگه ...

این درسته که میگن (شنیدیم) پســـر وقتی عاشق میشه انرژی میگیره ... انگیزش میره بالا ... مثلا تو درساش پیشرفت می کنه ...

ولـی آجــی آ پسرفت می کنن ...

شایعــه اس ؟؟؟ یــا ددسته ؟؟؟

ممنون از همگــی ...:28:

من نمیدنم عشق چیه!!!!
ولی حس میکنم اینی که میگی دخترا اینطوری نیستن به خاطر اینه که دختره بیشتر از جدایی و این حرفاست که نگرانه ! البته بازم نمیدونم درست باشه یا نه !
عشق عجیبه ! دوس ندارم . . . . . . . عاشق بشم!!!

ZOT

New member
حس می کنم عشق یه حس غمگینی باشه ! یه حسی که . . . . . تعریفش واقعا سخته !
یه جای دیگه هم گفتم : دیدید بعضیا هستن که عاشق همن ولی انگار هیچ کدوم از عشق طرف مقابل به خودش خبر نداره !!؟ من از اینجوریا خوشم میاد ! یه تله پاتی غریب!
:dadad4:

AWWA

New member
به نظر من آدم کسی رو که مثل خودشه دوس داره ولی عاشق کسی میشه که مکملشه.

raha 24

New member
سلام ...

یه چیــز دیگه ...

این درسته که میگن (شنیدیم) پســـر وقتی عاشق میشه انرژی میگیره ... انگیزش میره بالا ... مثلا تو درساش پیشرفت می کنه ...

ولـی آجــی آ پسرفت می کنن ...

شایعــه اس ؟؟؟ یــا ددسته ؟؟؟

ممنون از همگــی ...:28:

منم شنیدم که پسرا که عاشق میشن شنگول میشن اما دخترا افسرده می شن.
اما در مورد همه صدق نمی کنه. به نظرم دخترا به خاطر اینکه موقع درس خوندن زیاد فکرشون مشغول میشه پسرف میکنن.
اما همش بستگی به خود طرف داره

raha 24

New member
به نظر من انسان بدون عشق یه مرده ست. اصلا معنی انسان همین عشقه . عشق نباشه انسانیت نیست. خدای ما عاشقه و عشق لازمه ی زندگیه. عشق نیروی لازم برای ادامه ست. عشق مادر و پدر به فرزندان. عشق به مردم . عشق میهن، کار، و ....
به نظرم عشق مجازی هم خوبه . من همیشه معتقد بودم آدم عاشق به خدا نزدیکتره. آدم از عشق مجازی به عشق حقیقی می رسه.

setayesh71

New member
به نظر من انسان بدون عشق یه مرده ست. اصلا معنی انسان همین عشقه . عشق نباشه انسانیت نیست. خدای ما عاشقه و عشق لازمه ی زندگیه. عشق نیروی لازم برای ادامه ست. عشق مادر و پدر به فرزندان. عشق به مردم . عشق میهن، کار، و ....
به نظرم عشق مجازی هم خوبه . من همیشه معتقد بودم آدم عاشق به خدا نزدیکتره. آدم از عشق مجازی به عشق حقیقی می رسه.

آفرین منم حس می کنم عشق دنیایی به عشق خدایی می رسه . البته بستگی داره عشقت کی باشه و تورو به کمال برسونه یا نه ؟

AWWA

New member
آفرین منم حس می کنم عشق دنیایی به عشق خدایی می رسه . البته بستگی داره عشقت کی باشه و تورو به کمال برسونه یا نه ؟

درسته. در اوج عشق ،آدم همه چیشواز دست میده. همه افکار و حتی شاید اعتقاداتش!!! بعد سپری شدن اون دوره ،می بینی کس دیگه ای هستی،بیشتر می فهمی ولی جوون تر شدی. مثل زلیخا یه زندگی جدیدی شرو ع می کنی.

درس مثل اینکه یه خونه کهنه رو خراب می کنی و جاش یه خونه شیکتر و تازه تر می سازی.... یه تولد دوباره....... یه نقطه عطف تو زندگی

خزر

New member

عشق مثل یک قله کوه بلند میمونه که هر کسی که یک قلب پاک و یک دنیا صداقت داشته باشه میتونه ... فاتحش باشه .

خزر

New member

دوس داشتن خیلی بهتر از عشق است .

من هیچ گاه دوس داشتن خود را تا بالاترین قله های عشق پایین نمی اورم

(د- شریعتی )

خزر

New member
با چنان عشقی زندگی کن که حتی اگر بنا به تصادف در جهنم افتادی

خود شیطان تو را به بهشت بازگرداند .

ninol

New member
عشق در دریا غرق شدن است و دوست داشتن در دریا شنا کردن.

شیده

New member
شیده عزیز من اجازه دارم داستاناتو به اسم خودت تو مجلمون بذارم ؟

آره عزیزم البته سر فرصت باید برات جزییاتی بگم که حس های رد و بدل شده رو بتونی به مخاطبات انتقال بدی
البته قبلش منم باید یه دوره کلاس دستور زبان فارسی برم:tonguesmiley:

sara77

New member
آره عزیزم البته سر فرصت باید برات جزییاتی بگم که حس های رد و بدل شده رو بتونی به مخاطبات انتقال بدی
البته قبلش منم باید یه دوره کلاس دستور زبان فارسی برم:tonguesmiley:

جیگر همینکه تعریف میکنی خعععلی فاز داد حالا نفرر بعدی بتعریفه

بالا