z moradian
New member
چرا حقارت ؟؟؟ چیزی که من به تجربه بدست آوردم شما امروز با استدلالتون در اختیار گرفتین پس چندین قدم از من جلوترین :rose:
مرسی از امیدواریت:smiliess (3):
چرا حقارت ؟؟؟ چیزی که من به تجربه بدست آوردم شما امروز با استدلالتون در اختیار گرفتین پس چندین قدم از من جلوترین :rose:
منم که در سی سی یو صفرم ..........داداش نگفتی چقدر سابقه داری؟؟؟؟؟؟
خیلی خوبه که این بحثارو گذاشتید داداش کسری.مرادیان استدلالهات خیلی خوفه.اینطوری نگووووووو.
بله ساکشن نباید روتین باشه ولی امکانش نیس یعنی مشکل کلیه پروسیجرها روتین شدنشه ولی تو بیمارستانای ایران برخلاف روتین کار کردن خیلی سخته!بچه ها در جواب سوال اول باید بگم که کروت بستن لوله تراشه عیب کار خودمون ر میرسونه اگه ساکن بخوبی انجام بشه دلیلی برای کروت بستن وجود نداره کروت زمانی ایجاد میشه که هیومیدفایر خاموش هست که کمتر در بخش ها بهش توجه میکنن و میس میشه . یا زمانی که بیمار به T.tube متصل هست و بخور تراپی صورت نمیگیره . ساکشن روند روتین نیست که هر چند ساعت انجام بشه بلکه بسته به وضعیت بیمار PRN صورت میگیره .
سه سال
البته من تنها ویژه کار کردم آی سیو . و سی سی یو . تجربه ی کار با 30 و اندی بیمار بخش رو ندارم . در این مورد واقعا فکر کنم کاملا ضعیف باشم
به نظر منم بخش کار کردن خیلی خسته کننده اس با این حال اورژانسو بیشتر دوس دارم!سه سال
البته من تنها ویژه کار کردم آی سیو . و سی سی یو . تجربه ی کار با 30 و اندی بیمار بخش رو ندارم . در این مورد واقعا فکر کنم کاملا ضعیف باشم
منم که در سی سی یو صفرم ..........داداش نگفتی چقدر سابقه داری؟؟؟؟؟؟
خیلی خوبه که این بحثارو گذاشتید داداش کسری.مرادیان استدلالهات خیلی خوفه.اینطوری نگووووووو.
بله ساکشن نباید روتین باشه ولی امکانش نیس یعنی مشکل کلیه پروسیجرها روتین شدنشه ولی تو بیمارستانای ایران برخلاف روتین کار کردن خیلی سخته!
درسته خیلی ها میخوان کار رو سر سری انجام بدن که از سرشون کنار بزنن اما اگه واقعا درست و به موقع ساکشن کنن کروپ نمیبنده
به نظر منم بخش کار کردن خیلی خسته کننده اس با این حال اورژانسو بیشتر دوس دارم!
درسته اما یه جورایی هم میشه از فزصتهای کوتاه استفاده کرد همه چیزو نباید گردن کمبود نیرو و ... انداختولی اگه بخوای با کمبود نیرو مخصوصا تو آی سی یو واسه هر بیمار ساکشن به موقع انجام بدی و غیر روتین کار کنی...
موقع تحویل شیفت یکی باید بیاد خودتو ساکشن کنه...
ولی دیدم مریضایی رو که در عرض 48 ساعت دوبار لولشون به علت بسته شدن عوض شده دیگه اینا حتما مشکلات ریوی دارن که ترشحاتش زیاده!درسته خیلی ها میخوان کار رو سر سری انجام بدن که از سرشون کنار بزنن اما اگه واقعا درست و به موقع ساکشن کنن کروپ نمیبنده
نه چند ماه سی سی یو بودم اما الان اورژانسمولی دیدم مریضایی رو که در عرض 48 ساعت دوبار لولشون به علت بسته شدن عوض شده دیگه اینا حتما مشکلات ریوی دارن که ترشحاتش زیاده!
شما هم آی سی یوکاری؟
چشم با نقل قول میگممن که کلا تو بخش انگار یه کار روتین رو انجام میدم... از لحاظ علمی چون اصلا مطالعه هم نداشتم به صفر رسیدم.. امیدوارم این تاپیک و مطالعه بیشتر از این وضعیت نجاتم بده...
دوستان لطفا جواب هر بحثو با نقل قول اون بحث ذکر کنین
درسته اما یه جورایی هم میشه از فزصتهای کوتاه استفاده کرد همه چیزو نباید گردن کمبود نیرو و ... انداخت
الهی.........والا ما فرصت کوتاهم گیرمون نمیاد...میایم خونه انگار از دشت کربلا اومدیم...
ای سی یویی که من بودم خیلی پرکار بود...خیلی...ولی هیچوقت طبق روتین کار نکردم روتین تو یه سری کارا به درد میخوره مث کارای اداری بخش یا مثلا یه سری ازمایشات خاص تو روزای خاص....کارای درمانی روتین حالیش نیست ....ساکشن بایستی prn باشه ...میبینی مریضی تحویل گرفتی که لوله تراشه طوری کروت بسته که با جرم گیر هم باز نمیشه:25r30wi:یا مریضی که از بس تغییر پوزیشن ندیده یه مشکل به مشکل طبی اضافه میشه....یه بار جایی دیدم مریض حالش خوب نبود نرس میگفت همراه اوده بود میگفت میشه ازش یه فشار بگیرید ؟جواب نرس بخش واقعا دور از شخصیت حرفه ایش بود....فرمودند روتین بخش ما ساعت 18 هس باید صبر کنی....:13: