به نظر من و خیلی از محققین و پژوهشگران( :smiliess (3): ) یه دزد باید زنشو از بین دزدا انتخاب بکنه !!!!!!!!!
و یه پلیس باید زنشو از بین پلیسا سرچ کنه
مهنام قبول کنیم کم شده.
اینکه مرد خودشو ثابت کنه میتونه خیلی چیزارو شامل بشه.
نظر خانمها در مورد ثابت شدن مرد متفاوته.
برخی میکن باید از صبح تا شب کار کنه تا بمون ثابت بشه مرده
برخی میگن باید تو روی خونوادش وایسه تا ثابت بشه مرده
برخی میگن باید در آمد آنچنانی داشته باشه تا ثابت بشه مرده
و در این بین هستند خانمایی که مرد رو بخاطر مرد بودن واقعیش دوست دارند نه رباط بودنش و فرمان گرفتن بی اساس و پایه اش از زن.
ازدواج يه قماره كه احتمال باختش خيلي بيشتره ! اما و اكر زياد داره كه قابل خل نيست! بهتره تا جايي كه امكان داره از اين ريسك بزرك دوري كرد. هرجي دور تر ايمن تر
خب زیاد امیدوار بودی !
من اگه این چیزارو می دونستم که امسال ژن تهران قبول میشدم ! :dadad4:
ای کاش جمله شو میاوردی !
من ویرایش 13 دارم
واییییییییییی چه اجب یه خانوم واقع بین و قانع و به معنای واقعی کلمه خانوووووووووووووووووووووووم پیدا شد
یکی از دوستای رضا(فیزیست 00) دانشجوی پزشکی بود. منم دورا دور میشناسمش. با همکلاسیش ازدواج کرده. فقط یا یک سکه مهریه== چقد وجود دخترای اینچنینی تو جامعه کم شده.
یکی از دوستای رضا(فیزیست 00) دانشجوی پزشکی بود. منم دورا دور میشناسمش. با همکلاسیش ازدواج کرده. فقط یا یک سکه مهریه== چقد وجود دخترای اینچنینی تو جامعه کم شده.
هان ؟؟یعنی الان همه اقایون معطل مهریه اند!!!عاغا گور بابای ضرر .....کوشی؟؟؟ ..کوجایی ؟؟؟؟....بیا مهریه نمی خواد!!!!!!!
پ ن:فرازی از درد و دل های یک ترشییده :bunnyearsmiley:
همه اینا از این چند خط پیداست.
البته شانس آوردی و این خانم دقیقا همین هست.
ولی به ظاهر کلمات نرین.
هان ؟؟یعنی الان همه اقایون معطل مهریه اند!!!عاغا گور بابای ضرر .....کوشی؟؟؟ ..کوجایی ؟؟؟؟....بیا مهریه نمی خواد!!!!!!!
پ ن:فرازی از درد و دل های یک ترشییده :b
مهنام قبول کنیم کم شده.
اینکه مرد خودشو ثابت کنه میتونه خیلی چیزارو شامل بشه.
نظر خانمها در مورد ثابت شدن مرد متفاوته.
برخی میکن باید از صبح تا شب کار کنه تا بمون ثابت بشه مرده
برخی میگن باید تو روی خونوادش وایسه تا ثابت بشه مرده
برخی میگن باید در آمد آنچنانی داشته باشه تا ثابت بشه مرده
و در این بین هستند خانمایی که مرد رو بخاطر مرد بودن واقعیش دوست دارند نه رباط بودنش و فرمان گرفتن بی اساس و پایه اش از زن.
خب 114سکه نبوددددددددددددددددددددددد؟
نه مهریه بالا و نه پایین نشاندهنده ارزش و شخصیت کسی نیست .
همین خانم (دور از ایشون ؛یه خانم نوعی)میتونه بعد از ازدواج با روش های مختلف صد برابر مهریه رو از شوهرش با شگرد های مختلف بگیره و بعد هم که سرکیسش کرد ولش کنه ...
همه حرف اینه که اینقدر به این مهریه گیر ندیم و بالا و پایین و ارزش و اعتبار غیر واقعی براش نتراشیم.
آفرین برقی بازار یاب خوبی میشی. سودشم نصف نصف:riz481:اگر از زندگی خود لذت می برید ....به نوتر مراجعه کنید .....
اگرمشکلی ندارید .....به نوتر مراجعه کنید ...
اگر فکر می کنید زندگی خوبی دارید...به نوتر مراجعه کنید ...
ستاد گوشزد کردن درد و بلاها !!