تاپیک طنزمون چقدر درام شدخخخخخخخخخخخخخ
مگه داشتن چند همسر سنت ما نیست؟
در سنت ما و در اسلام یک آقا می تونه همزمان 4 تا همسر داشته باشه؟پس چرا به این سنت ها عمل نمی کنیم؟
آیا یه خانوم میتونه حتی یک هوو رو تحمل کنه چه بررسه به سه تا؟
آره مهنام جان اینا هم سنت ماست پس چرا هیشکی بهش عمل نمی کنه؟!!!!!!!!!!
هر جا به نفتونه عمل می کنید هر جا به ضرره عمل نمی کنید؟!!!!!!!!!!!
تازه عمل نکردن به این سنت(حق مهریه برای خانوم) ترک واجب که نیست(به نظر من)
و انجام دادن اون سنت هندی ها هم حرام نیست
دوستان مذکر عزیز پیشنهاد میکنم ازدواج کردن رو تحریم کنیم تا موجی از سرکه و ترشی در کشور روان بشه. هستین دیگه؟
اقا من تحريم كردم
کاملا مشخص و گویا میباشددددددددددددد
ینی ما دخدرا هرکاری کنیم به این جنس مذکرا باز کمشونه اخ همون مهریه بالا روز اول کاری حساب کار دستتون میاد
اقا من تحريم كردم
تو یکی عمرا بیشتر از یه روز دوم بیاری تو این تحریمت.نکن با خودت این کارو تلف میشی ها:riz481:
بچها با توجه به پيشنهادات دوستان و مرحمت هاي بي دريغ ميخك جان بنده از طرح تحريم بصورت يكجانبه خارج مي شوم.باتشكر
منتظر یه تعارف بودی نه؟ :14::25r30wi:
هرکی از تحریم پیروی نکنه باید سه تا زن بگیره وگرنه حکمش اعدامه.فتوی رو من دادم ایت الله اپیدوالایات کاشانی غضنفرودی
چرا خلط مبحث می کنید؟حالا که بحثشو پیش کشیدی جواب میدم
به آیاتی که مبنای چند همسری را اجازه میدهد و شان نزول آیات را نگاه میکنیم، میبینیم که در زمان و شرایط خاصی چند همسری اجازه داده میشد. در سنت نیز مبنای ازدواجهای اولیه پیامبر و امام علی تک همسری بوده است. ائمه در روایات نیز به تک همسری تأکید کرده اند و چند همسری را به عنوان یک استثناء بر اصل میدانند یعنی در شرایط و با ملاحظات خاص مرد میتوان چند همسر را برگزیند. یکی از شرایطی که در آیات قرآن نیز به آن اشاره شده، جنگ است. جنگ سبب کم شدن تعداد مردان جامعه شده بود، این یک امر بسیار معقولی است که در یک جامعه که تعادل همسان گزینی را دارد اجازهی ازدواج مجدد صادر شود. یا بنا به ملاحظاتی تعدد زوج در بعضی از جوامع اتفاق میافتد. بنابراین بر طبق آموزههای دینی باید مبنا را تک همسری بگذاریم.
فعلا شماها تو همون اولیش گیرین ! پس بحث نکن سر بعدیش
واسه مثال میگم جهاز تو سنت ما و اسلام به عهده ی خانم ها نیست! اما متقبل شدیم ! پس ضررو قبول کردیم دیگه !
این در حالیه که اصل جهیزیه، بر خلاف عقیده و ذهنیت عموم، حقی است برای زن که مرد باید عهده دار تهیه ی آن گردد و اساسا جهیزیه نوعی «دین » است بر ذمه ی مرد، که در وظیفه اش در قبال تهیه ی تدارکات زندگی مشترک می گنجد . ( فک کنم همه اینو می دونن )
در هیچ جای دین و اسلام نیامده که پدر دختر باید هزینه جهیزیه را بپردازد بلکه باید مهریه، نقدی پرداخت شود و از آن منبع، پدر دختر میتواند برای فرزند خود جهیزیه تامین کند.
البته گفتنی است که اگر چه خرید جهیزیه از مهریه، سنت پیامبر است اما واجب نیست و در صورتی که زن رضایت نداشته باشد اجبار نمی شود. هر چند بر عهده مرد هم نیست که جهیزیه را آنچنان که در عرف مرسوم است و یا آنچنان که همسرش می پسندد، تهیه کند بلکه کافی است در حد ضرورت و برای گذران زندگی معمولی و البته در شان زن، برای جهیزیه اقدام کند. اما اگر زن رضایت داشته باشد که از مهریه اش جهیزیه تهیه شود، این عمل او احسان و بخشش محسوب شده و موجب اجر و پاداش الهی است .
باید بگم قوانین قرآن طوری نوشته شده که برای هر زمانی ی تفسیر خاص داره .باید بگم همون طور که خودتونم می دونید مردای اون موقع ابهت داشتن و .... .نه مثل الان که نمی دونم چه جهش ژنتیکی روشون اعمال شده که نزدیک به 98 درصدشون زن ذلیل(ببخشید معادل بهتری پیدا نکردم)هستن.ولی شایدم انتخاب طبیعی داروین کار خودشو کرده که الان مردا این همه.....شدن که از نیاکانشون که کاخ چن هزارتایی زن داشتن الان یکیشم به سختی ... .خلاصه این که این مشکلو خود شما آقایون باید ریشه یابی کنین.شاید چند نسل بعد شما فرزندان ذکور شما به رویای امروز شما برسنننننننننننننننننننننننننننننننننن1000+4ن(ن در اینجا یعنی زن).
اگه من ی شوهر از همونایی که نسلشون منقرض شده داشتم خودم میرفتم واسه عیدی و هدیه تولد و.... براش زن میگرفتم.(:25r30wi::smiliess (3)::a2d3:جمله آخرمو زیاد جدی نگیرییییناااااا .فردا پس فردا .....)