mahsa.
New member
عزیز دخترای هند باید هوارکیلو طلا داشته باشن.کاش اینجام مثه هندوستان دخترا میرفتن خواستگاریه پسرا
تا مهریه مو یه شاخه گلم نه
یه شاخه تیر آهن18 تعیین می کردم
عزیز دخترای هند باید هوارکیلو طلا داشته باشن.کاش اینجام مثه هندوستان دخترا میرفتن خواستگاریه پسرا
هان ؟؟یعنی الان همه اقایون معطل مهریه اند!!!عاغا گور بابای ضرر .....کوشی؟؟؟ ..کوجایی ؟؟؟؟....بیا مهریه نمی خواد!!!!!!!
پ ن:فرازی از درد و دل های یک ترشییده :bunnyearsmiley:
بله دقیقا و 100% حرفتون صحیحه.
منم منظورم اینه بعضی از دختر خانمای عزیز مهریه رو کردن دستاویزی برای اذیت کردن مرد. یعنی خیلی وقتا دختر خانما مقصر نیستنا این خونواده هاشونه هستند که از همون اول این تفکر کاملا اشتباه رو تو دختر خانم بوجود آوردن که مهریه بالا یعنی زندگی استوارتر.
همه آقا پسرا میدونن که اگه پسری نخواد با یه خانمی زندگی کنه دیگه مهریه ش هر چقدم بالا باشه باش نمیمونه.
عزیز دخترای هند باید هوارکیلو طلا داشته باشن.
بله دقیقا و 100% حرفتون صحیحه.
منم منظورم اینه بعضی از دختر خانمای عزیز مهریه رو کردن دستاویزی برای اذیت کردن مرد. یعنی خیلی وقتا دختر خانما مقصر نیستنا این خونواده هاشونه هستند که از همون اول این تفکر کاملا اشتباه رو تو دختر خانم بوجود آوردن که مهریه بالا یعنی زندگی استوارتر.
همه آقا پسرا میدونن که اگه پسری نخواد با یه خانمی زندگی کنه دیگه مهریه ش هر چقدم بالا باشه باش نمیمونه.
عزیز دخترای هند باید هوارکیلو طلا داشته باشن.
واقعا مهریه تعیین کننده ی خوشبختی یا بد بختی نیست ...فک می کنم ی کم باید 2 طرف نترسن و به هم با دیده مثبت نگا کنن......
سلام دوستان
مهریه تنها اهرم فشار برای یه زن که اگر ازش گرفته بشه تمام زندگیش برفناست البته درصورتیکه شوهرش بویی از انسانیت نبرده باشه
لیلا جان اولا قبولیتونو تبریک میگم
ثانیا گمون کنم صفحات بحثمونو نخوندی
این حرفا زده شده
کاش اینجام مثه هندوستان دخترا میرفتن خواستگاریه پسرا
خوب طلا تو هند خیلی بی ارزشه
خودم به چشم خودم دیدم با شمشای طلا دارپرو بازی میکنن
دارپرو: بازی است شبیه به همون بازی هفت سنگ خودمون:smiliess (3):
لیلا جان اولا قبولیتونو تبریک میگم
ثانیا گمون کنم صفحات بحثمونو نخوندی
این حرفا زده شده
اشتباه نکن مهسا
تو هند مهریه با خانوم هاست
خونه با خانوم هاست
جهیزیه با خانوم هاست
در ضمن مهریه تو هند حساب کتاب داره یعنی بستگی به سواد آقا داره هرچی سواد آقا بیشتر باشه مهریش بیشتره
آقا پسرای گل می خواستین برین هند زن بگیرید هر جایی نرید بعضی از دختراشو حتی نمی شه نگاه کرد(اما بعضی هارو .............)
فقط یک چیز در هند به گردن آقا هست و اون تعهد و پایبند بودن به همسر و خانوادست
اشتباه نکن مهسا
خونه با خانوم هاست
جهیزیه با خانوم هاست
در ضمن مهریه تو هند حساب کتاب داره یعنی بستگی به سواد آقا داره هرچی سواد آقا بیشتر باشه مهریش بیشتره
آقا پسرای گل می خواستین برین هند زن بگیرید هر جایی نرید بعضی از دختراشو حتی نمی شه نگاه کرد(اما بعضی هارو .............)
اشتباه نکن مهسا
خونه با خانوم هاست
جهیزیه با خانوم هاست
ممنونم ..نه متاسفانه .....
شما ها ادامش بدین .....نظری بیش نبود......پوزش...
علیرضا بذار دیگه پسرفت نکنیم خووو؟
اجازه بده پیشرفت کنیم