پس یهو بگو برای بقای نسل بکرزایی کنیم خخخخخخخخخخخخ
نه مهنام هنوزم پیدا می شن آدم هایی که همدیگرو درک کنند
بگردی پیدا میشه
یعنی خدایش دلیلمون واسه ازدواج بقا نسله؟
اومدیمو زن وشوهر به همین دلیل ازدواج کردنو بعد فهمیدن به دلیل مشکل یکیشون قادر به بقا نسل نیستن
اونموقع تکلیف چیه؟
ههههه روده بر شدم.بنظرم تا جای ممکن باید از حساب مرد پول به حساب خویشتن انتقال داد هههه اخه میخواد چیکار سالی یه جفت جورابم بخواد دیگه بیشتر!! خانوما خرجشون زیاده:riz481:
مطمئن باشید نسل انسان به این زودیا منقرض نمیشهخداااااااااااااااااااااااااااااااااا
من در سطح کلی جامعه گفتم(اگر همه این دیدو داشته باشن و نسل انسان ها از بین بره)
داشتم با یکی از خانومای کلاسمون بحث می کردم گفتم خانوما نباید ورزش رزمی کنن به خطر مسائلی که بچه های ژنتیک خودشون استادشن
(توقف تخمک در مرحله ی دیکتیوتن-احتمال آسیب به تخمک و جهش و.........)
بعدش بر علیه من جبهه گرفتن تو مخالف حقوق و آزادی خانوم ها هستی و از این جور حرفا حالا حرف شما هم مثله اونهاست من در سطح کلی گفتم فرض کنید همه خانوم ها یک جامعه برن تکواندو بعدش یه مشت بچه نشانگان داونی و با کلی مشکلات ژنتیکی داریم یا فرض کنید کله جامعه به این تنیجه برسن که ازدواج نکنن خوب نسل بشریت از بین میره دیگه
خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
من در سطح کلی جامعه گفتم(اگر همه این دیدو داشته باشن و نسل انسان ها از بین بره)
داشتم با یکی از خانومای کلاسمون بحث می کردم گفتم خانوما نباید ورزش رزمی کنن به خطر مسائلی که بچه های ژنتیک خودشون استادشن
(توقف تخمک در مرحله ی دیکتیوتن-احتمال آسیب به تخمک و جهش و.........)
بعدش بر علیه من جبهه گرفتن تو مخالف حقوق و آزادی خانوم ها هستی و از این جور حرفا حالا حرف شما هم مثله اونهاست من در سطح کلی گفتم فرض کنید همه خانوم ها یک جامعه برن تکواندو بعدش یه مشت بچه نشانگان داونی و با کلی مشکلات ژنتیکی داریم یا فرض کنید کله جامعه به این تنیجه برسن که ازدواج نکنن خوب نسل بشریت از بین میره دیگه
ههههه روده بر شدم.بنظرم تا جای ممکن باید از حساب مرد پول به حساب خویشتن انتقال داد هههه اخه میخواد چیکار سالی یه جفت جورابم بخواد دیگه بیشتر!! خانوما خرجشون زیاده:riz481:
مطمئن باشید نسل انسان به این زودیا منقرض نمیشه
بعلاوه با این رشد سریع علم خدارو چه دیدی
شاید چن سال دیگه تخمک واسپرم بابا و مامانه روتحویل بگیرن 9 ماه بعدش یه بچه کاکول زری پست کنن در خونشون:riz481:
ROJO جان اینجاس که باید اول دنبال یه شوهر پولدار بگردی !
بعد با انتخاب مهریه کم بهش ثابت کنی چقد دوسش داری ... :smiliess (3):
بعدم که دیگه خودت در جریااانی ...
شما بد برداشت کردی
من منظورم این بود که راحت و با رضایت و خوشحالی به عنوان یه هدیه تقدیم می کنم
سرکیسه :rolleyessmileyanim:
سرکیسه :rolleyessmileyanim:
ROJO جان اینجاس که باید اول دنبال یه شوهر پولدار بگردی !
بعد با انتخاب مهریه کم بهش ثابت کنی چقد دوسش داری ... :smiliess (3):
بعدم که دیگه خودت در جریااانی ...
آفرین ؛
امیدوارم یکی در شان خودت برات پیدا بشه.