موارد سبز رنگ رو یادتون رفت:
1.5 +1.5 = 3 میلیون عتبات
10+10=20 میلیون عمره
+ بریز بپاش هاش و ولیمه = 2 میلیون (حداقل)
25 میلیون تومن دیگه رو هم یادتون رفت...:riz481:
موارد سبز رنگ رو یادتون رفت:
1.5 +1.5 = 3 میلیون عتبات
10+10=20 میلیون عمره
+ بریز بپاش هاش و ولیمه = 2 میلیون (حداقل)
25 میلیون تومن دیگه رو هم یادتون رفت...:riz481:
اونارو باهم میریم خب
عوضش براش همسر خوبی میشم خخخخخخخخخخخخ
مگه میشه با کسی که نمیشناسیش -حالا 7777777777777777777 تا سکه هم که باشه- ازدواج کنی؟
من اون ترس رو فکر می کنم برای همه هست ؛چون تا با یه مرد زیر یه سقف نری واقعا نمیشناسیش ولی تضمینش چیزای دیگه ای هست ؛ سکه مال زنایی بود که بهشون میگفتن ضعیفه .
ما خودمون قدرت اداره مالی خودمون رو داریم و این نباید اونقدر برامون مهم باشه.
یعنی یه زن تحصیلکرده نمیتونه مخارج شخصی خودش رو بده؟
اونارو باهم میریم خب
عوضش براش همسر خوبی میشم خخخخخخخخخخخخ
ببین من رد نمیکنم این حرف و ولی ما تو این جامعه زندگی میکنیم همون قانونیش 110تا سکهخب همینجوری همسر خوبی برای شوهرتون باشید! بدون خرج های زیاد!
البته اگه شوهر تان بتواند پرداخت کند، و راضی به پرداخت هم باشد، ایرادی نداره، :smilies-azardl (181
++++++++++++++++++++++++++
هیچ جا من در بحث شرعی ندیدم که بگویند مهریه کم یا زیاد باشه! !!!! هیچ وقت نگفتند کم بگیرید! گفتند، این هدیه است؛ خودتون بخونید، وقتی هدیه باشه، کسی که میخواد بگیره، هی میگه چرا زحمت کشیدید! کافیه! اونی که میخواد هدیه بده ، سعی می کنه بیشترین توانش رو برای عزیزترین کس اش هدیه بده!
خب این تفکر در برابر تفکر الان جامعه رو مقایسه کنید!
خب همینجوری همسر خوبی برای شوهرتون باشید! بدون خرج های زیاد!
البته اگه شوهر تان بتواند پرداخت کند، و راضی به پرداخت هم باشد، ایرادی نداره، :smilies-azardl (181
هیچ جا من در بحث شرعی ندیدم که بگویند مهریه کم یا زیاد باشه! !!!! هیچ وقت نگفتند کم بگیرید! گفتند، این هدیه است؛ خودتون بخونید، وقتی هدیه باشه، کسی که میخواد بگیره، هی میگه چرا زحمت کشیدید! کافیه! اونی که میخواد هدیه بده ، سعی می کنه بیشترین توانش رو برای عزیزترین کس اش هدیه بده!
مگه میشه با کسی که نمیشناسیش -حالا 7777777777777777777 تا سکه هم که باشه- ازدواج کنی؟
من اون ترس رو فکر می کنم برای همه هست ؛چون تا با یه مرد زیر یه سقف نری واقعا نمیشناسیش ولی تضمینش چیزای دیگه ای هست ؛ سکه مال زنایی بود که بهشون میگفتن ضعیفه .
ما خودمون قدرت اداره مالی خودمون رو داریم و این نباید اونقدر برامون مهم باشه.
یعنی یه زن تحصیلکرده نمیتونه مخارج شخصی خودش رو بده؟
ولی ب نظر من نباید مهریه زیاد باشه
چون وقتی معتقد ب حقوق برابر بین زن و مرد باشیم
اینجوری جور در نمیاد..............
اگرم بهم اجازه ندن ک مهریه م کم باشه سعی میکنم ی چیزی باشه ک همون اول ب نامم بشه
یعنی باهم بودنمون ب خاطر مهریه نباشه
نگاه ها متفاوته
من اگه خودم مطالبه کنم برام خوشایند نیست اصن ، البته انتظارم ندارم که اون خودش بده ... اما اگه قراره بده به خواست خودش بده ...
این جمله رو موافقم لیلا جان ...
ازدواج يه قماره كه احتمال باختش خيلي بيشتره ! اما و اكر زياد داره كه قابل خل نيست! بهتره تا جايي كه امكان داره از اين ريسك بزرك دوري كرد. هرجي دور تر ايمن تر
نه اینکه بگه مهریه ام رو بده؛منظورم اینه که هر وقت خود زن قبول کرد وگرنه باید مرد بگه.
ولی بگه و بگذاره اگه زن گفت باشه بهش هدیه کنه نه اینکه" جرینگی همون شب عروسی " انگار دیه ات باشه.:riz481:
خب همینجوری همسر خوبی برای شوهرتون باشید! بدون خرج های زیاد!
مهرشاد جان کلا از ازدواج دوری کرد یعنی ؟؟!!!
موااافقم ... به دردسرش نمی ارزه ...
دیگه انگار کله ها با هم نمی خونن ... :sdasdasd:
پس یهو بگو برای بقای نسل بکرزایی کنیم خخخخخخخخخخخخ
نه مهنام هنوزم پیدا می شن آدم هایی که همدیگرو درک کنند
بگردی پیدا میشه