صورتحساب جالب آقای داماد!!

economic

New member
حالا یکی نه! بیشتر.
ولی جدی دخترای انجمن، بگید مهرتون چند باشه خوبه، لاقل یک مضنه ای از نرخ مهر دانشحویان با سواد انجمن دست داداشاتون بیاد.

ولی ب نظر من نباید مهریه زیاد باشه
چون وقتی معتقد ب حقوق برابر بین زن و مرد باشیم
اینجوری جور در نمیاد..............
اگرم بهم اجازه ندن ک مهریه م کم باشه سعی میکنم ی چیزی باشه ک همون اول ب نامم بشه
یعنی باهم بودنمون ب خاطر مهریه نباشه

alireza16

New member
اعتراف نبود حقیقت تلخ جامعه ما هستش

پس انصاف داشته باش 110 تا خوبه دیگه
منم که نگفتم 14 تا
110 تا پشتوانه خوبی برا بعد از طلاق(البته اشالله کار به اونجا ها نرسه که بخوان همونم بگیرن)

mj1919

New member

mahnam

New member
باشه 110تا سکه مینویسیم با یه اپارتمان و یه ماشین .......
درضمن مینویسیم عندالمطالبه و عندالاستطاعه که هرموقع دیدیم وضعش خوب داره میشه میگیریم ازش هر500تارو

مهسا جان اشتباه می کنی گلم !
زمانی که مهریه عندالاستطاعه بشه دیگه اسم عندالمطالبه از روش برداشته میشه
ایجوری فرض کن که زنی مهریه اش 110 تاس حالا به هر دلیلی بخواد این مهرو بگیره اول باید ثابت کنه که اون مرد استطاعت پرداخت اونو داره
اگه تونست اینکارو انجام بده تازه دادگاه شرایطشو بررسی می کنه !
یعنی مرد میگه در صورت توانایی بدهیمو می دم واگه نداشتم نمیدم ! معنی درسته عندالاستطاعه اینه فدات شم ...

alireza16

New member
ولی ب نظر من نباید مهریه زیاد باشه
چون وقتی معتقد ب حقوق برابر بین زن و مرد باشیم
اینجوری جور در نمیاد..............
اگرم بهم اجازه ندن ک مهریه م کم باشه سعی میکنم ی چیزی باشه ک همون اول ب نامم بشه
یعنی باهم بودنمون ب خاطر مهریه نباشه

economic کاملا باهات موافقم
من شب عروسی جیرینگی مهریه همسرمو می دم:riz304:

mahsa.

New member
پس انصاف داشته باش 110 تا خوبه دیگه
منم که نگفتم 14 تا
110 تا پشتوانه خوبی برا بعد از طلاق(البته اشالله کار به اونجا ها نرسه که بخوان همونم بگیرن)
یکی از اشناهای دورمون شوهرش حساس بود نمیذاشت باکسی ارتباط داشته باشه حتی باپدر و مادر
وقتی میفهمید با پدرو مادرش حرف میزنه به باد کتکش میگرفت
منم راهنمایی کردم برن مشاوره ولی پره نرفت هرکیم پادر میونی کرد دوروز خوب میشد روز سوم روز ازنو روزی ازنو
راهنمایی بعد بنده این شد که بهش گفتم این سری دست روت بلند کرد مستقیم میری شکایت میکنی و برای رضایت هم دست راست دامادرو بروی مهریت اضافه میکنی وکوتاه نمیایی بعد این اتفاق افتاد الان ازاون روز به بعد اقا پسر دست روش بلند نکرده وزندگیشون عالی هم نباشه بد نیست.

mj1919

New member
کلا بحث از مقدار مهریه به درآمد منحرف شد!
بحث سر اینه که یک مقدار خیلی زیادی از ازدواج ها به خاطر مهریه ی بالا، یا شرایط سختی که خانواده ها می گیرند به تاخیر میافته!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: alireza16

mj1919

New member
یکی از اشناهای دورمون شوهرش حساس بود نمیذاشت باکسی ارتباط داشته باشه حتی باپدر و مادر
وقتی میفهمید با پدرو مادرش حرف میزنه به باد کتکش میگرفت
منم راهنمایی کردم برن مشاوره ولی پره نرفت هرکیم پادر میونی کرد دوروز خوب میشد روز سوم روز ازنو روزی ازنو
راهنمایی بعد بنده این شد که بهش گفتم این سری دست روت بلند کرد مستقیم میری شکایت میکنی و برای رضایت هم دست راست دامادرو بروی مهریت اضافه میکنی وکوتاه نمیایی بعد این اتفاق افتاد الان ازاون روز به بعد اقا پسر دست روش بلند نکرده وزندگیشون عالی هم نباشه بد نیست.

بله 110 میلیون تومن هم به قول دوستمون پس انداز/سرمایه گذاری/درآمد/... خوبیه! چرا 124 هزار میلیون تومن!!!!!!!!!!!:smiliess (15):

am-ml

New member
من منظورم بیکار نبود
همون 700 تومنو در نظر بگیریم
خیلی ساده نگاه می کنی لیلا جان !
من و هم رشته ای های من می دونن که سن بالای پدر و مادر واسه تولد بچه می تونه مشکل ساز بشه
حالا از لحاظ ژنتیکی در نظر نگیریم اصن تفاوت سن پدر و مادر با بچه رو در نظر بگیریم و مشکلات بعدشو
یه خانوم به سن وسال ماها مگه چقدر می تونه بچه دار نشه ؟!
آیا با 700 تومن الان میشه از پس مخارج یه نوزاد بر اومد ؟!
باور کن نمیشه !
نمی دونم دور از شهر خودتون و تنها و مستقل خونه ی دانشجویی داشتی ؟ خریدای خونه رو خودت انجام دادی ؟ همه چی از گوشت و مرغ تا میوه و ...
من میگم یه زوج با یه بچه نمی تونن با 700 تومن زندگی کنن
شاید بتونن اما شرایط نرمالی ندارن ...
با 350 که اصن دیگه حرفشو نزن لیلا جان !!! :5:

به بچه البته باید فکر کرد ولی خوب من زوجی رو میشناسم که یه بچه 10 ماهه دارن و حقوق آقا 900 تومن هست و 600 تومن هم قسط دارن ؛150 تومن هم اجاره خونه دارن ؛ زندگیشون رو خانم مدیریت میکنه .
مهمونی هم هر از گاهی میدن-در جواب مهمونی که رفتن- ؛خورد و خوراکشون جوره و سر و تیپشون هم خوبه.
ماشین ندارن البته و از اول ازدواجشون دورترین مسافرتشون تا پارک محله بوده ولی خیلی خیلی خوش و خرم هستن.
ولی یادتون باشه اینا خیلی با هم تفاهم دارن و من که از اوضاعشون خبر دارم برای اینه که پول رهن خونه شون -6 میلیون- رو بهشون قرض داده بودم و خوب برای پس دادنش کمی شرمندم شده ولی بالاخره پس دادن.

mahsa.

New member
مهسا جان اشتباه می کنی گلم !
زمانی که مهریه عندالاستطاعه بشه دیگه اسم عندالمطالبه از روش برداشته میشه
ایجوری فرض کن که زنی مهریه اش 110 تاس حالا به هر دلیلی بخواد این مهرو بگیره اول باید ثابت کنه که اون مرد استطاعت پرداخت اونو داره
اگه تونست اینکارو انجام بده تازه دادگاه شرایطشو بررسی می کنه !
یعنی مرد میگه در صورت توانایی بدهیمو می دم واگه نداشتم نمیدم ! معنی درسته عندالاستطاعه اینه فدات شم ...

میدونم گلم الان دختر عمم خندالاستطاعه هست وقتی سند ماشیبن و خونه ی پسر تو خونه هست یعنی میتونه بافروش اونا قرضشو بده ............

mahsa.

New member
بله 110 میلیون تومن هم به قول دوستمون پس انداز/سرمایه گذاری/درآمد/... خوبیه! چرا 124 هزار میلیون تومن!!!!!!!!!!!:smiliess (15):

عرض کردم برای کسی که خواستگارم باشه و نخوام عقد صورت بپذیره و چاره ای نداشته باشم میشه گفت شوخی بود ....
ولی 500تارو میگم نهایتش 300تا تصویب میشه .

- - - Updated - - -

مگه مهره رو برای طلاق گرفتن بالا می گویند؟ :smiliess (15):
اولش چشم همو چشمیه ولی یک طرف قضیم همینه

oblivion

New member
سلام دوستان
مهریه تنها اهرم فشار برای یه زن که اگر ازش گرفته بشه تمام زندگیش برفناست البته درصورتیکه شوهرش بویی از انسانیت نبرده باشه

am-ml

New member
economic کاملا باهات موافقم
من شب عروسی جیرینگی مهریه همسرمو می دم:riz304:

یه جوری میگین جیرینگی آدم حالش بد میشه ...
بگذارین از شما مطالبه کنه تا براش لذت بخش باشه ؛نخواستنش در صورت استطاعت شما یه جور افتخاره برای زن.

mahsa.

New member
کلا بحث از مقدار مهریه به درآمد منحرف شد!
بحث سر اینه که یک مقدار خیلی زیادی از ازدواج ها به خاطر مهریه ی بالا، یا شرایط سختی که خانواده ها می گیرند به تاخیر میافته!!!

خودتون با چن تا سکه موافقین ؟

mahnam

New member
حالا یکی نه! بیشتر.
ولی جدی دخترای انجمن، بگید مهرتون چند باشه خوبه، لاقل یک مضنه ای از نرخ مهر دانشحویان با سواد انجمن دست داداشاتون بیاد.

من 1366 تا شاخه گل مریم ...
سکه هم به طرف بستگی داره ...
اما دوس دارم اگه بشه عدد 7 توش باشه ...
اگه همش 7 باشه که بهتر ...
7 تا! ( نه دیگه خیلی کمه ! ) 77 تا ! ( خیلی دوسش داشته باشم ! ) 777 تا ! ( شناختی ازش نداشته باشم ... )
7777 تا ( خخخخخخخخخخخ ) چیه خووو؟!!
عدد قشنگیه ... :rolleyessmileyanim:

mahsa.

New member
من 1366 تا شاخه گل مریم ...
سکه هم به طرف بستگی داره ...
اما دوس دارم اگه بشه عدد 7 توش باشه ...
اگه همش 7 باشه که بهتر ...
7 تا! ( نه دیگه خیلی کمه ! ) 77 تا ! ( خیلی دوسش داشته باشم ! ) 777 تا ! ( شناختی ازش نداشته باشم ... )
7777 تا ( خخخخخخخخخخخ ) چیه خووو؟
!!
عدد قشنگیه ... :rolleyessmileyanim:

/یاد برنامه ی نیمرخ ففه ففلی افتادم .......خخخخخخخخخ هپت هپت هپتادو هپت 7/7/77

varia

Well-known member
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط am-ml
واقعا اگر کسی از پس مخارج روزمره دونفر بر نیاد ؛بهیچ وجه نباید به زن و ... فکر کنه ؛یعنی در واقعه بیکاره دیگه وگرنه کمترین کارا الان دیگه یه حقوق 700 تومنی دارن.
با 700 تومن در ماه میشه زندگی کرد ولی خوب باید از خیلی شیک بازی ها گذشت .(به نظر من که میشه پس اندازم کرد)
البته اون مخارج شروع باعث میشه که نصفش برای وام بره ولی بازم شدنیه.

لیلا خانم اینا همش گفتنش راحته. با 700 تومن نمیشه زندگی کرد. یعنی میشه در کنار هم بود ولی زندگی برات زندگی نمیشه سلب آسایش میشه. 700 تومن زمانیه که شما خونه داشته باشی و ماشین و بهمراه خانومت بیمه هم باشی و هیچ قسط و بدهی هم نداشته باشی.تازه هفته ای 2 شب خونه مامان آقا پسر و 2 شب هم خونه ی مامان عروس خانم مهمون باشی و خودتم مهمون دعوت نکنی و مسافرتم نری و ...... خدا نکرده اگه طوریتون بشه و خدا نکرده پاتون بیمارستان برسه باید کاسه چه کنم چه کنم دستتون بگیرین و ...! بله میشه با این اوصاف با 700 زندگی کرد. البته اگه اسمش زندگی باشه..

من اساسا قبول ندارم مخارج بی جا رو و معتقدم مردم ما در زمینه ازدواج کلا ذهنهاشونو تعطیل کردند!
ولی حقیقتش این حرف نوتر رو هم قبول دارم : با 700تومن میشه در کنار هم بود ولی نمیشه زندگی کرد.
مراسم عروسی دو تا خواهرم و داداشم زبونم مو در آورد تا به خانواده و برخی از نزدیکان حالی کنم مخارج اضافی رو نباید اول زندگی دو نفر ایجاد کرد ولی ...
داداشم ماهی یک تومن درآمد داره(البته خونه و ماشین از مای فاتر داره!) زندگیش کامل میچرخه و پس انداز هم میکنه(نصف درآمدشو).

بالا