صورتحساب جالب آقای داماد!!

mahnam

New member
مهنا م دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهسا جان خودتو ناراحت نکن گلم... :25r30wi:
واسه مثال گفتم ! یعنی می خواستم بگم خانوما خیلی شرایطو ساده بگیرن ( داشتم اوج راه اومدنه خانومارو توصیف می کردم :whistle: )
از اون شرایط عشقولانه بود که مد نظر شفیعه !!!
وگرنه دیگه مردی که نتونه واسه زنش یه حلقه بگیره که دیگه ...

mahsa.

New member
110 تا قانونیش
چرا یه چیزی بیشتر بگید که نمی تونید بگیرید:riz481:
باشه 110تا سکه مینویسیم با یه اپارتمان و یه ماشین .......
درضمن مینویسیم عندالمطالبه و عندالاستطاعه که هرموقع دیدیم وضعش خوب داره میشه میگیریم ازش هر500تارو

alireza16

New member
باشه 110تا سکه مینویسیم با یه اپارتمان و یه ماشین .......
درضمن مینویسیم عندالمطالبه و عندالاستطاعه که هرموقع دیدیم وضعش خوب داره میشه میگیریم ازش هر500تارو

وضعش خوب باشه که جیرینگی میده
درضمن حالا مثلا گرفتی می خوای بری با یکی دیگه خرج کنی
زن و شوهر یکی هستن دیگه هر چی دارن ماله همه با هم استفاده می کنن

mahsa.

New member
وضعش خوب باشه که جیرینگی میده
درضمن حالا مثلا گرفتی می خوای بری با یکی دیگه خرج کنی
زن و شوهر یکی هستن دیگه هر چی دارن ماله همه با هم استفاده می کنن

دنیای مجازی و نشنیدن صدای هم و ندیدن بادی لنگوییچ باعث میشه لحن این جملتونو متوجه نشم .......
بحث گرفتن موقع یکی بودن نیست بحث گرفتن موقعی که میخوای دیگه یکی نباشی........
والا شنیدی که غضنفر به زنش میگه مهریتو بذار اجرا خونه بخریم باهاش.

شفيع

New member
اکثرا چشم و هم چشمی هست .
یه عده هم هستن که ترس دارن و البته این مورد در مورد بعضی مردا خیلی هم بی تاثیر نیست ولی خوب اون زندگی دیگه زندگی نیست ؛فقط خانمه از رفتن به خونه پدر و سربار شدن نجات داده-هیچ پدری بچش رو سربار نمیدونه این احساس خودشونه-

بنظرم مهريه بالا بي انصافي و مهريه مهر شوهر هست به همسر.ديگه مهر نبايد زياد باشه كه اخه بابا

am-ml

New member
زن باید یکسری توقعات بجا داشته باشه و از همسرش بخواد ؛اینا باعث تحرک مرد میشه و اصلا مرد دوست داره که نیاز های خانواده اش رو جوابگو باشه ؛مثلا آیا هیچکسی اینجا هست که حاضر باشه ؛بشینه توی خونه و خانمش کار کنه و مخارج اون رو هم بده؟-فرض که خانمش کارمند یا یه شغل آبرومند داره -

نوتر

New member
واقعا اگر کسی از پس مخارج روزمره دونفر بر نیاد ؛بهیچ وجه نباید به زن و ... فکر کنه ؛یعنی در واقعه بیکاره دیگه وگرنه کمترین کارا الان دیگه یه حقوق 700 تومنی دارن.
با 700 تومن در ماه میشه زندگی کرد ولی خوب باید از خیلی شیک بازی ها گذشت .(به نظر من که میشه پس اندازم کرد)
البته اون مخارج شروع باعث میشه که نصفش برای وام بره ولی بازم شدنیه.

لیلا خانم اینا همش گفتنش راحته. با 700 تومن نمیشه زندگی کرد. یعنی میشه در کنار هم بود ولی زندگی برات زندگی نمیشه سلب آسایش میشه. 700 تومن زمانیه که شما خونه داشته باشی و ماشین و بهمراه خانومت بیمه هم باشی و هیچ قسط و بدهی هم نداشته باشی.تازه هفته ای 2 شب خونه مامان آقا پسر و 2 شب هم خونه ی مامان عروس خانم مهمون باشی و خودتم مهمون دعوت نکنی و مسافرتم نری و ...... خدا نکرده اگه طوریتون بشه و خدا نکرده پاتون بیمارستان برسه باید کاسه چه کنم چه کنم دستتون بگیرین و ...! بله میشه با این اوصاف با 700 زندگی کرد. البته اگه اسمش زندگی باشه..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran1001

mahnam

New member
واقعا اگر کسی از پس مخارج روزمره دونفر بر نیاد ؛بهیچ وجه نباید به زن و ... فکر کنه ؛یعنی در واقعه بیکاره دیگه وگرنه کمترین کارا الان دیگه یه حقوق 700 تومنی دارن.
با 700 تومن در ماه میشه زندگی کرد ولی خوب باید از خیلی شیک بازی ها گذشت .(به نظر من که میشه پس اندازم کرد)
البته اون مخارج شروع باعث میشه که نصفش برای وام بره ولی بازم شدنیه.

من منظورم بیکار نبود
همون 700 تومنو در نظر بگیریم
خیلی ساده نگاه می کنی لیلا جان !
من و هم رشته ای های من می دونن که سن بالای پدر و مادر واسه تولد بچه می تونه مشکل ساز بشه
حالا از لحاظ ژنتیکی در نظر نگیریم اصن تفاوت سن پدر و مادر با بچه رو در نظر بگیریم و مشکلات بعدشو
یه خانوم به سن وسال ماها مگه چقدر می تونه بچه دار نشه ؟!
آیا با 700 تومن الان میشه از پس مخارج یه نوزاد بر اومد ؟!
باور کن نمیشه !
نمی دونم دور از شهر خودتون و تنها و مستقل خونه ی دانشجویی داشتی ؟ خریدای خونه رو خودت انجام دادی ؟ همه چی از گوشت و مرغ تا میوه و ...
من میگم یه زوج با یه بچه نمی تونن با 700 تومن زندگی کنن
شاید بتونن اما شرایط نرمالی ندارن ...
با 350 که اصن دیگه حرفشو نزن لیلا جان !!! :5:

آخرین ویرایش:

شفيع

New member
تفاهم نداریم به اندازه ی ارزن........

مهسا جان حالا شايد به تفاهم برسيم ها اختلافمون همچين زيادم نيس.كل رقم اختلافي ما 230976
سكه هست بنظرت با چونه زدن حل نميشه؟حالا پلاك خونتون؟

alireza16

New member
دنیای مجازی و نشنیدن صدای هم و ندیدن بادی لنگوییچ باعث میشه لحن این جملتونو متوجه نشم .......
بحث گرفتن موقع یکی بودن نیست بحث گرفتن موقعی که میخوای دیگه یکی نباشی........
والا شنیدی که غضنفر به زنش میگه مهریتو بذار اجرا خونه بخریم باهاش.

اعتراف خوبی بود
آقایون دیدین که چی گفتن
به هیچ وجهی زیره باره مهریه سنگین نرین

varia

Well-known member
137552481205491.jpg

290.gif

4fvgdaq_th.gif

kar.gif

am-ml

New member
لیلا خانم اینا همش گفتنش راحته. با 700 تومن نمیشه زندگی کرد. یعنی میشه در کنار هم بود ولی زندگی برات زندگی نمیشه سلب آسایش میشه. 700 تومن زمانیه که شما خونه داشته باشی و ماشین و بهمراه خانومت بیمه هم باشی و هیچ قسط و بدهی هم نداشته باشی.تازه هفته ای 2 شب خونه مامان آقا پسر و 2 شب هم خونه ی مامان عروس خانم مهمون باشی و خودتم مهمون دعوت نکنی و مسافرتم نری و ...... خدا نکرده اگه طوریتون بشه و خدا نکرده پاتون بیمارستان برسه باید کاسه چه کنم چه کنم دستتون بگیرین و ...! بله میشه با این اوصاف با 700 زندگی کرد. البته اگه اسمش زندگی باشه..

خونه رو درست میگین ولی اگه خونه داشته باشی؛میشه با 700 تومن قسط و وام رو هم داد.
و اگر خونه نداشته باشی باید قسط و وام نداشته باشی تا بتونی با 700 تومن زندگی خوبی داشته باشی.
ماشین جز ضروریات نبوده و نیست.
بقیه چیزایی که میگین دیگه بزرگ نمایی هست. من این 700 تومن رو بر اساس واقعیتی که میبینم گفتم.

بالا