صاف بشین روی صندلی
مگه باتونیستم هاابارک الله درست بشین
!! تا قشنگ داغ شی: بله ،باید قلدر بشی ،خیالت راحته صندلیت گذشته ،ولی میبینی که من اضافه وایسادم -قانونه- منتظر سوالات منم باش.
ترشیجات دوست داری یا شیرینیجات یا هیچیجات؟ شوری
چندبار در روز مسواک میزنی؟ سه بار
چند تا تار مو داری؟
اووووووووووووووووووووو
ـ یه خاطره خوشکل بگو یه کم بخندیم؟! سر فرصت می گم.
ـ دوست خوب اگه بداخلاق باشه خوبه یا بد؟! از ویژ گی های دوست خوب ،اخلاقه خوبه.
ـ یه اس ام اس یا همون پیامک باحال بنویس فراموش نمی شوی هیچوقت ... مثل ماه که با هیچ دستمالی از روی پنجره پاک نمیشود.(اعظم فرستاده)
ـ خدا باهات باشه بهتره یا یه پارتی دم کلفت؟! خدا دمش از همه کلفت تره(استغفرالله -خدا خودت میگیری چی خواستم بگم دیگه-)
به نظر شما فرهنگ داشتن مهم تره یا قومیت؟ نظرمان را گفتیم.
شعور مهم تره یا قومیت؟ شعور
به نظرتون درسته قبل از اینکه با کسی آشنا بشید درموردش قضاوت کنید؟ کلا قضاوت کردن ،چه قبلش و چه بعدش غلطه.
قبول دارید همه ی ما آدما یه جورایی فامیل هستیم؟ هر چی باشه هممون اجدادمون آدم و حوا هستن! همون اعضای یگپکدیگر و این حرفا.
درسته درمورده دیگران قبل از اینکه بشناسیمشون قضاوت کنیم؟ گفتم که بانو جان.
به نظرت آدمای متمدن چه خصوصیاتی دارن؟ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآدمن.
فرهنگ رو تو یه جمله توضیح بده. باور ها و ارزش های زندگی .
اینو قبول دارید که با مثال نمیشه چیزی رو اثبات کرد اما میشه مساله ای رو رد کرد؟ نه ،مثال جامع نیست ،فقط میشه باهاش چیزی رو واضح کرد .نه رد یا اثبات.
قبول داری که واسه ی یه نظری که داریم باید یه پشتوانه ی قوی داشته باشیم که نظرات موافق و مخالف رو هر دو شامل باشه؟ نه ،نظر من برای خودم محترمه و بر اساس تجربیات و موقعیت های خودمه .
به نظر تو این فرهنگ و برتری رو نشون میده که به دیگران و اصلاتشون توهین کنیم؟ متوجه نشدم چی رو میخوای بگی ... معلومه که عین بی فرهنگی هستش.
به نظر شما توهین کردن آسون تره یا یه کم فکر کردن و احترام گذاشتن؟ احترام اول به خود آدم هست ،بعد به دیگران ،هر چی برای خودمون بیشتر ارزش قائلیم ،انسان ها برای ما ارزشمند تر هستن.
لیاقت آدما تو چه چیزیه؟ بر اساس شخصیتشون ،خانوادشون ، دارایی های معنوی و مادیشون.
خوابت نمیاد؟؟ شدید.
خسته نیستی؟؟ هستم.
صندلیت زیاد داغ نیست؟ نه ،نبود.
از داغیش نسوختی؟؟ نبود دیگه.
صندلیت راحتیه یا استیل؟؟ استیل.
صندلیت چه رنگیه؟؟ سبز
کی از رو صندلیت بلند میشی؟؟ هر وقت شما اجازه بفرمایین.
صندلیتو با اینکه داغه دوست داری؟؟ داغ بود بیشتر دوست داشتم.
سوالایی که میپرسن داغش میکنه؟؟؟ نه.
الان درجه صندلیت چنده؟؟ 37
دقیق بگو!!
میخوام بدونم!!
تا نسوختی بلند شو!!!
داره بو میاد !!
بوی سوختنه !!
بلند شو نانازی جون!!!
سوختی ها!!!
سوال زیاد دارم ولی باشه دیگه نمیپرسم تو رووووووووووووووووو خدا تعارف نکن.
تصور كن سوالام به شكل يه آدم تجسم پيدا كنن ، تو اين آدمو چه طور ارزيابي ميكني ؟ متنوع و با سلیقه.