صندلی داغ7، 17/3/91 ، با حضور am-ml

جواب های am-ml رو چطور ارزیابی می کنید؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mikhak s

New member
یه خدا قوت به همه بچه ها و لیلا خانم که با این همه سوال هنوز سرپاست.خسته نباشی خانمی. و بعدم خودم که از صفحه 36 تا 71 رو کامل خوندم:rolleyessmileyanim:

am-ml

New member
یه خدا قوت به همه بچه ها و لیلا خانم که با این همه سوال هنوز سرپاست.خسته نباشی خانمی. و بعدم خودم که از صفحه 36 تا 71 رو کامل خوندم:rolleyessmileyanim:
مرسی سعیده جان از وقتی که گذاشتی .دوست دارم نظرت رو بدونم.

راستی تو لیست انتظار هستی دیگه؟

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
قضیه استخدامی ام رو واقعا دوست دارم بگم ؛اینم بگم که من تا پیش خود رئیس دانشگاه هم می تونستم پارتی داشته باشم ولی ...

حتماً این قضیه استخدام شدنت رو بگو...من بسیار کنجکاوم که بدونم چطوری استخدام شدی؟؟............ لطفاً نپیچونش و جواب بده....آفرین دختر خوب! :dadad4::smiliess (4):

.
.
.
.
.

اینو جواب نمیدی؟؟؟...........

am-ml

New member
حتماً این قضیه استخدام شدنت رو بگو...من بسیار کنجکاوم که بدونم چطوری استخدام شدی؟؟............ لطفاً نپیچونش و جواب بده....آفرین دختر خوب! :dadad4::smiliess (4):

.
.
.
.
.

اینو جواب نمیدی؟؟؟...........

خیلی میخواد بنویسی ،خیلی پیچ و تاب داشت ،می خوام سر فرصت و با حوصله بنویسم.

mahsa.

New member
لیلای من اول ممنون که منو جزوی ازخودت میدونی ولی من لایقش نیستم.
نظرم رو درمورد خودت جویا شدی
گلم باید بگم یه متانتی داری که باعث میشه من نتونم زیاد باهات شوخی کنم ویکم مجبورمیشم باهات محترمانه تر برخورد کنم.
همیشه متعادلی
مهربونی
ومطمئم متعهد وپایبند به اعتقاداتت .
والبته یکم سر سخت.(بخاطر روزی که گفتی .......ومن شمارمو دادم که راحتتر باهام صحبت کنی و شما گفتی همینجا خوبه با اینکه نیاز به دردل داشتی از اونجا فهمیدم به این زودیا تسلیم مشکلاتت نمیشی وامیدوارم همیشه اینجوری باشی و بمونی)
مهسا دوستت داره.

am-ml

New member
لیلای من اول ممنون که منو جزوی ازخودت میدونی ولی من لایقش نیستم.
نظرم رو درمورد خودت جویا شدی
گلم باید بگم یه متانتی داری که باعث میشه من نتونم زیاد باهات شوخی کنم ویکم مجبورمیشم باهات محترمانه تر برخورد کنم.
همیشه متعادلی
مهربونی
ومطمئم متعهد وپایبند به اعتقادادت .
والبته یکم سر سخت.(بخاطر روزی که گفتی .......ومن شمارمو دادم که راحتتر باهام صحبت کنی و شما گفتی همینجا خوبه با اینکه نیاز به دردل داشتی از اونجا فهمیدم به این زودیا تسلیم مشکلاتت نمیشی وامیدوارم همیشه اینجوری باشی و بمونی)
مهسا دوستت داره.

خیلی ممنونم مهسا جونم .
واقعا خیلی از احساساتت رو عمیقا می فهمم و اینه که میگم بخشی از خودم احساست می کنم.
منم دوستت دارم عزیزم.

karshenasgh

New member
ممنون لیلا خانوم... واقعاً خسته نباشی... من که خیلی از حاضر جوابی و جوابای منطقی که دادی خوشم اومد... امیدوارم که همیشه تو زندگیت شاد، سلامت و موفق باشی دوست عزیز... :riz304::ad54ad:

این شیرموز رو هم بخور جگرت حال بیاد...​

tajrobenik8907172435.jpg

leyla-h

New member
بچه ها کسی میدونه بعضی از بچه ها چرا بن شده!!!! فکر کنم آدمین دستش تو بن کردن گیر کرده :smiliess (12): الان منم بن میکنه :ph34r-smiley:

am-ml

New member
بچه ها کسی میدونه بعضی از بچه ها چرا بن شده!!!! فکر کنم آدمین دستش تو بن کردن گیر کرده :smiliess (12): الان منم بن میکنه :ph34r-smiley:
-

ببینم لیلا جان الان چرا فکر کردی اینجا جای مناسبی واسه این پسته؟ :New (6):

ولی چون دوست خوب منی و اسمتم لیلاست بهت میگم،یه سری به تاپیک بسته شده مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91-92 بزن ،بزرگان میگن علت را در آنجا باید جست.

mikhak s

New member
مرسی سعیده جان از وقتی که گذاشتی .دوست دارم نظرت رو بدونم.

راستی تو لیست انتظار هستی دیگه؟

خواهش می کنم عزیزم ، دوست داشتم بیشتر با اخلاق و رو حیاتت آشنا بشم.که تا حدی اینطور شد.آره خانمی تو لیست انتظارم.

به نظرم ، پخته تر از سنت نشون میدی. اهل ریسک نیستی به راحتی به هرکسی اعتماد نمی کنی (یعنی باید شناختت نسبت بطرفت خیلی زیاد باشه تا بهش اعتماد کنی) یه آدم منطقی که کمتر از روی احساسات تصمیم میگیره.به نظرم محافظه کاری، اعتقادات خاص خودتو داری، واگه کسی خلاف اعتقاداتت حرفی بزنه به نظرش احترام میزاری. به نظرم خیلی اهل بحث کردن نیستی.مهربون، آشپزیو خانه داریت هم باید خوب باشه. از همه مهمتره
رانندگیت.:a2d3:و مثل آواتارت متین و محجبه ،و دوست داشتنی. امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی.
:heart:

antenyus

Active member
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف بالاخره تموم شد....
لیلا جان درسته ک اون شب نبودم ولی همشونو تک تک خوندم.... خیلی خیلی دختر گلی هستی ...مث خودمی... منطقی.. جذاب.. آروم ...دوس داشتنی... صبور... با حیا.. نجیب.. خانواده دوست و عاشق.....
اگه ناراحت نشی میخوام یه اعترافی بکنم از اون آواتار قبلیت میترسیدم فک میکردم از این آدمای خشکه مذهب باشی ...ولی بعد اینکه بیشتر باهات برخورد داشتم نظرم ب کلی تغییر کرد و الان خیلی خیلی دوست دارم... :heart:

یه شکایت هر از جناب دکتر دارم....چرا اینقده اسپم ها زیاده :p7977cujr38iyymsu8:دو روز طول کشید تا ب صفحه آخر رسیدم:wacsmiley:
ینی چی ..... من ک ب کل از نشستن رو صندلی پشیمون شدم.....:65d6a5d6s:

mahnam

New member
لیلا جان درسته ک اون شب نبودم ولی همشونو تک تک خوندم.... خیلی خیلی دختر گلی هستی ...مث خودمی... منطقی.. جذاب.. آروم ...دوس داشتنی... صبور... با حیا.. نجیب.. خانواده دوست و عاشق.....
اگه ناراحت نشی میخوام یه اعترافی بکنم از اون آواتار قبلیت میترسیدم فک میکردم از این آدمای خشکه مذهب باشی ...ولی بعد اینکه بیشتر باهات برخورد داشتم نظرم ب کلی تغییر کرد و الان خیلی خیلی دوست دارم... :heart:

یه شکایت هر از جناب دکتر دارم....چرا اینقده اسپم ها زیاده :p7977cujr38iyymsu8:دو روز طول کشید تا ب صفحه آخر رسیدم
ینی چی ..... من ک ب کل از نشستن رو صندلی پشیمون شدم.....

آنی جون تقصیر دکتر نیست
اونی که جواب میده خب بنده ی خدا داره وقت میذاره، هم فک کنه واسه جوابا ، هم مخاطب اکثر پستا اونه، واسه همین چون طول میکشه تا جواب بده، بچه ها شروع می کنن به حرف زدن با هم :whistle:
سخت نگیر! اتفاقا خیلی خوش گذشت اون شب :smilies-azardl (113

leyla-h

New member
-

ببینم لیلا جان الان چرا فکر کردی اینجا جای مناسبی واسه این پسته؟ :New (6):

ولی چون دوست خوب منی و اسمتم لیلاست بهت میگم،یه سری به تاپیک بسته شده مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91-92 بزن ،بزرگان میگن علت را در آنجا باید جست.

:25r30wi: اینجا مناسب نبود.... بابا همه اینجا جمع اند چرا بد باشه
اگه بزرگان گفتن پس معتبره

am-ml

New member
خواهش می کنم عزیزم ، دوست داشتم بیشتر با اخلاق و رو حیاتت آشنا بشم.که تا حدی اینطور شد.آره خانمی تو لیست انتظارم.

به نظرم ، پخته تر از سنت نشون میدی. اهل ریسک نیستی به راحتی به هرکسی اعتماد نمی کنی (یعنی باید شناختت نسبت بطرفت خیلی زیاد باشه تا بهش اعتماد کنی) یه آدم منطقی که کمتر از روی احساسات تصمیم میگیره.به نظرم محافظه کاری، اعتقادات خاص خودتو داری، واگه کسی خلاف اعتقاداتت حرفی بزنه به نظرش احترام میزاری. به نظرم خیلی اهل بحث کردن نیستی.مهربون، آشپزی و خانه داریت هم باید خوب باشه. از همه مهمتره
رانندگیت.و مثل آواتارت متین و محجبه ،و دوست داشتنی. امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی.

بی صبرانه منتظر صندلی داغت هستم عزیزم
از وقتی که گذاشتی ، از اینکه اون شب بودی و حسن ظنت خیلی ممنونم.
عاغا من از محافظه کارا بشدت بدم میاد :sad:ولی اگه منظور این بود که بعضی چیزا رو احتیاط کردم ،آره حواسم به این قضیه بود(بیشتر وقتا هست).

اگه ناراحت نشی میخوام یه اعترافی بکنم از اون آواتار قبلیت میترسیدم فک میکردم از این آدمای خشکه مذهب باشی ...ولی بعد اینکه بیشتر باهات برخورد داشتم نظرم ب کلی تغییر کرد و الان خیلی خیلی دوست دارم...

یه شکایت هر از جناب دکتر دارم....چرا اینقده اسپم ها زیاده ....دو روز طول کشید تا ب صفحه آخر رسیدم
ینی چی ..... من ک ب کل از نشستن رو صندلی پشیمون شدم.....

سلام آنی بانو خودمون
خیلی شرمنده فرمودین ،واسه اسپما این دخترای شیطونم و البته آقایون رو دعوا کن ،تا چش من رو دور دیدن کلی شیطونی کردن :25r30wi:
خوشحالم که مثل خودتم.
این عاشق ولی فک کنم ،فقط خودتی.:rolleyessmileyanim:
تو واقعیت هم -مخصوصا توی اداره-تا کسی باهام حرف نزده باهام صمیمی نمیشن. ولی خودم باهاشون سلام علیک می کنم که ترسشون بریزه -اونوقت پشیمونم میکنن:25r30wi:-
تو فامیل ولی کمتر ترسناکم.

am-ml

New member
آنی جون تقصیر دکتر نیست

سخت نگیر! اتفاقا خیلی خوش گذشت اون شب :smilies-azardl (113

چطو تقصیر دکتر نیست ،عاغا من حواسم نبود ،دکتر بعنوان مجری باید به من میگفتن نقل قول گروهی بگیرم .یا سوالا رو بیارن تو یه صفحه و بگن من بیام اونجا جواب بدم .
کلا اصلا کند بودن من و عقب بودن من و قطع نتم و ... مهم نبود که :whistle: فقط دکتر مقصره-مدیر و مجری -.

ولی بازم بابت اینکه نگذاشتی ملت حوصله شون سر بره کلی ازت ممنونم عزیزم :28:

mahnam

New member
چطو تقصیر دکتر نیست ،عاغا من حواسم نبود ،دکتر بعنوان مجری باید به من میگفتن نقل قول گروهی بگیرم .یا سوالا رو بیارن تو یه صفحه و بگن من بیام اونجا جواب بدم .
کلا اصلا کند بودن من و عقب بودن من و قطع نتم و ... مهم نبود که فقط دکتر مقصره-مدیر و مجری -.

ولی بازم بابت اینکه نگذاشتی ملت حوصله شون سر بره کلی ازت ممنونم عزیزم

خواهش گلم، کاری نکردم که :riz304:
اونم اگه شما میگی دکتر مقصره حتما هست دیگه! :tonguesmiley:
نگران نباش! مجازاتش می کنیم! :whistle:
می شونیمش رو صندلی تا دیگه از این کارا نکنه :a2d3:

am-ml

New member
اونم اگه شما میگی دکتر مقصره حتما هست دیگه!
نگران نباش! مجازاتش می کنیم!

موافقم ،دستت درد نکنه.:applause::applause:

mj1919

New member
کلا اصلا کند بودن من و عقب بودن من و قطع نتم و ... مهم نبود که :whistle: فقط دکتر مقصره-مدیر و مجری -.

ولی بازم بابت اینکه نگذاشتی ملت حوصله شون سر بره کلی ازت ممنونم عزیزم ::

اونم اگه شما میگی دکتر مقصره حتما هست دیگه! ::
نگران نباش! مجازاتش می کنیم! ::

موافقم ،دستت درد نکنه.::::

گمونم داره وقتش میشه این تاپیک رو ببندم!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا