این صندلی داغ کمی متفاوت تر اجرا خواهد شد،
به پیشنهاد لیلا خانم (am-ml)، قرار شد که دوستان تا جمعه شب، قبل از برنامه، سوالاتشون رو برای من بصورت پیام خصوصی ارسال کنند و همه ی سوالات رو من به عنوان مجری، بپرسم. ولی این پیشنهاد رو هم دادند که زمانی که ایشون به سوالی جواب دادند، بینندگان برنامه، و حضار، از پاسخ ایشون می تونند سوال بپرسند.خوب من این حق رو برای ایشون دیگر میهمانان برنامه قائل میشم.
بنابراین، از دوستان درخواست می کنم که سوالاتشون رو در قالب پیام، تا قبل از شروع برنامه به من ارسال کنند، بنده هم سوالات رو به ترتیب می پرسم، و هر تعدادی که باقی ماند رو هم توی سایت می ذارم، که در فرصت مقتضی جواب بدهند، و نیز دوستان هم می تونند، با در نظر گرفتن وقت برنامه در بین سوالات، از جوابهایی که مطرح میشه، پرسش داشته باشند.
:smiliess (4):من مخالفم با پیشنهاد اول که سوالات قبلن فرستاده بشه ... برنامه باید کاملن زنده باشه .... راجع به پیشنهاد دوم موافقم که از جوابها سوال طرح شه ....
سپیده جان سوالا قراره واسه دک ت ر MJ فرستاده شه که ایشون منظم تر بپرسه، قرار نیست دک ت ر سوالارو بده به لیلا جون که زودتر بدونه
اگه اینجوریه منم مخالفم! :mad_majidonline:
منم مخالفم همون مثل قبل خوبه دیگه همه می پرسن و اون کسی هم که روی صندلی داغ هست ج میده :28:
ولی بچه ها قول میدن سوالاتشون را در قالب های حداکثر چهارتایی بپرسن:auizz3ffy9vla57584x
هر کی مخالفه لایک کنه :riz304:
لیلا بدعت نزار منم فردا میگم هر کی هر سوالی داره واسه خودم پیام بده و من جواب میدم نشد که. . . . :image170:
منم مخالفم همون مثل قبل خوبه دیگه همه می پرسن و اون کسی هم که روی صندلی داغ هست ج میده :28:
ولی بچه ها قول میدن سوالاتشون را در قالب های حداکثر چهارتایی بپرسن
هر کی مخالفه لایک کنه :riz304:
لیلا بدعت نزار منم فردا میگم هر کی هر سوالی داره واسه خودم پیام بده و من جواب میدم نشد که. . . . :image170:
سوالت سوخت مهناآقا من سوالمو فرستادم خو:dadad4:
فقط میخواستی منو به چالش بکشی؟یه مشکل هست شاید بعضی سوالا برازندشون نباشه ..مثلا متاهل باشن الانن نصف سوالامو نباید بپرسم ...
پ باید معلوم شه متا هلن ؟ سن؟ با توجه به اینا می شه چند تا سوال طرح کرد..با توجه به اعتراض دوستان از سوالای قبلم سعی میکنم سوالای بهتری بپرسم .....اما روی صندلیه داغ باید طرف رو به چالش کشید .. :دی
در پاسخ به نظر همه ی دوستان!
نظر من نیست، نظر خودشونه، قرار نیست سوالا رو به ایشون بدم، مث سابق سوال جواب زنده اجرا خواهد شد،
طراح سوالا هم، همه هستند،
در بین برنامه هم، بچه ها می تونند سوال بپرسند (در محدوده ی جوابها)
ولی نظر ایشون اینکه حالت مکالمه داشته باشه بین مجری و میهمان.
اگر مخالف هستید، پست شماره 11 ، مهنام خانم رو لایک کنید، و در پیغام بازدیدکننده از لیلا خانم بخواهید سیستم قبلی اجرا بشه،