صندلی داغ7، 17/3/91 ، با حضور am-ml

جواب های am-ml رو چطور ارزیابی می کنید؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

am-ml

New member
منم خیلی دوست داشتم

اون موقع ها که خودت نداشتی ؟ بابام هم اون موقعه ماشین نداشت.

ابراهیم ویکتور کتاب رازم بخون نویسنده راندا برن مترجم نفیسه معتکف خیلی ممنونم.

فدای تو عسیسم انقد که بچه ها با اسپماشون تاپیکو شلوغ کردن مجبور شدی بیشتر بیدار بمونی:tsimuzpzwoap1t9y3o7 عیب نداره ،خاطره اش میمونه.

لیلا جونم:New (6):این درمورد خودم صدق نمیکرد بچه ها رو گفتم حیف که نبودم وگرنه میدونستم چیا ازت بپرسم هینا رم دکتر میخواست گلچین کنه الان به نظرت بودی بهتر نبود.

...................................................................

leyla-h

New member
سلام لیلا جان، نتونستم همه پستا رو بخونم ولی فکر کنم خوب از پسشون براومدی :a2d3:
شرمنده قرار بود من تو 2 جنبه ای هواتو داشته باشم ولی این برنامه صندلی داغ با یکی از برنامه های روزانه من (نرمش تو پارک) تداخل داره من نمیرسم بیام :p7977cujr38iyymsu8: ولی بهتون خوش بگذره، راستی خواستم بگم من از اون دسته ادمایی بودم که دوست داشتم دیشب باشم ولی.....

MAHSABANOO

New member
بانو ، می کشمت ...
الان واقعا کشش ندارم -بی حوصله جواب میدم -
ولی برای شب انشالله.

خوب چرا میزنی بچه که زدن نداره
1370625443182.png

من فقط یک عدد بچه
member12149.gif
کنجکاو(مگه معلوم نیست) و پر از سوال میباشم والا
1370625443193.png

حالا بعدا جواب بده منکه نگفتم همین الان
1370625750491.png

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
الان این شکلی هستی عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
yawning-baby.jpg

ba ba barghi

Well-known member
راستی یادم رفت بگم : خوشحال میشم ،نظرتون رو بگین .
اونایی که میگن پیچ در پیچ بوده ،سوالایی رو که فک می کنن پیچوندم بگن ،حاضرم توضیح بدم.

لیلا جان ،منم زدم پیچ اندر پیچ !!

می دونی چرا؟من از اسمش خوشم اومد!!ولی خدایی پیچوندی دیگه !!:rolleyessmileyanim:

الان من برات شرح می دم پیچوندن یعنی چی ؟؟خودت قضاوت بنمو

وقتی میای روی صندلی ،باید کلا ولو شی رو صندلی ...یعنی همه همین انتظارتو ازت دارن !!

در پاسخ به سوالات نباید بگی بله سعی می کنم، قصدم بر این هست ،ببینم خدا چی میخواد ..!!و اینا

تمامی اصرار و رازهای نهفته را باید فاش بنمویی

رو صندلی دیگه هیچ چیز شخصی ،خانوادگی ، اجتماعی ،ورزشی سیاسی نداریم !!همه چی به همه مربوط میشه !

یعنی راحتت کنم باید فکر کنی اینجا هیچکی نیست و تو داری با کامپیوتر درد و دل می کنی اونم به هیچکی نمی گه فقط به اقدس خانوم زن همسایه تون !!
391219_bollywood1.gif

حالا خودت بگو پیچوندی یا نه ؟؟فامیل دور ..ها ن؟؟؟؟:21:

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
قضیه استخدامی ام رو واقعا دوست دارم بگم ؛اینم بگم که من تا پیش خود رئیس دانشگاه هم می تونستم پارتی داشته باشم ولی ...

حتماً این قضیه استخدام شدنت رو بگو...من بسیار کنجکاوم که بدونم چطوری استخدام شدی؟؟............ لطفاً نپیچونش و جواب بده....آفرین دختر خوب! :dadad4::smiliess (4):

mahnam

New member
چی کار کنم خوب مهنام جون ...
روز اولی که دیدمت تو تاپیک ژنتیک دیدم بچه با جنبه ای هستی... آخه من سر به سر تو ژنتیکی با مرام نذارم برم کیو ببینم ؟؟ هان؟؟
راستی اون روزا عکست فکر کنم مال چند ساله پیش بودآ

قربووونت
rosesmile.gif

بله عزیزم !
اون واسه بچگیام بود! ( فک کنم 4 سال قبل!) :whistle:
الان دیگه خانومی شدم واسه خودم ! :tonguesmiley:

karshenasgh

New member
آیا شما می دونید که علی آباد کتول کجاست؟

بله/ می دانم.... اینجاست .... در ....

نه/ از کجا بدونم.... من فقط مسیر خونه تا محل کارم رو بلدم که جای جای استان .... است

بله از کنارش رد شدیم ،تو شماله دیگه .
البته من اونجا درس نخوندما.

(با توجه به این می پرسم)

در بین سوالات به سوالی دروغ هم گفتین؟

دروغ نگفتند! بلکه پیچوندند!! ...........
این دانشگاه علی آباد کتول رو هم فکر کنم ارسطو توی سریال پایتخت زیاد می گفت... وگرنه علی آباد کتول را چه به دانشگاه علوم پزشکی که بخواد رشته بهداشت محیط هم داشته باشه..... خب! نمیخوای بگی کدوم دانشگاه درس خوندی، بگو نمیگم چرا میپیچونیییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟ :tsimuzpzwoap1t9y3o7:sarma::black_eyed:

karshenasgh

New member
لیلا به نظرم میاد از اون تیپ دخترایی باشی که حسود زیاد داری... چی جوری باهاشون برخورد میکنی؟

زیاد که نه ، ولی همونایی که هستن رو میذارمشون تو رودربایسی ... خیلی باحاله باید ببینی

:thanks:

چطوری میزاریشون توی رودربایسی؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی لطفاً ؟ با مثال....

karshenasgh

New member
دوس دارین شوهرتون چه مرامی داشته باشه به قول خودمون قدیمی باشه؟ امروزی باشه؟ لوتی باشه؟ به روز باشه؟ بازاری باشه؟ هشهری باشه؟ غریبه باشه؟
مامانی باشه؟ و... هر خصوصیتی که به ذهنتون میاد بگین

لیلا شما بزرگتر مایی.. لطفا اصول کلی رو بوگو

این اصول کلی رو هم یادت نره که حتماً برامون بگی... مرسی خانومی....

TUMS

Well-known member

لیلا جان ،منم زدم پیچ اندر پیچ !!

می دونی چرا؟من از اسمش خوشم اومد!!ولی خدایی پیچوندی دیگه !!:rolleyessmileyanim:

الان من برات شرح می دم پیچوندن یعنی چی ؟؟خودت قضاوت بنمو

وقتی میای روی صندلی ،باید کلا ولو شی رو صندلی ...یعنی همه همین انتظارتو ازت دارن !!

در پاسخ به سوالات نباید بگی بله سعی می کنم، قصدم بر این هست ،ببینم خدا چی میخواد ..!!و اینا

تمامی اصرار و رازهای نهفته را باید فاش بنمویی

رو صندلی دیگه هیچ چیز شخصی ،خانوادگی ، اجتماعی ،ورزشی سیاسی نداریم !!همه چی به همه مربوط میشه !

یعنی راحتت کنم باید فکر کنی اینجا هیچکی نیست و تو داری با کامپیوتر درد و دل می کنی اونم به هیچکی نمی گه فقط به اقدس خانوم زن همسایه تون !!
391219_bollywood1.gif

حالا خودت بگو پیچوندی یا نه ؟؟فامیل دور ..ها ن؟؟؟؟:21:
برقی تو آدمو بدبخت میکنی .. .. .
از دست تو

karshenasgh

New member
راستی! لطفاً اگه خواستی بگو پدر و مادرت چی کاره هستند؟ چند تا خواهر و برادر هستین؟ تو بچه چندم هستی؟و...

parnia

New member
عاغا من اعتراض دارم....ینی چی که صندلی داغ تا ساعت 3 شب ادامه داره....:dadad4:

پس ماها که باید صبح بریم سرکار چطور تا آخر برنامه بمونیم؟؟؟ دیشب وقت رفتنم که ساعت 12.30 بود صفحه 34 بودین....امروز اومدم بقیشو بخونم دیدم رسیده به صفه 68:5::5:....

مسئولین پاسخگو باشن لطفا...:smilies:

mj1919

New member
عاغا من اعتراض دارم....ینی چی که صندلی داغ تا ساعت 3 شب ادامه داره....:dadad4:

پس ماها که باید صبح بریم سرکار چطور تا آخر برنامه بمونیم؟؟؟ دیشب وقت رفتنم که ساعت 12.30 بود صفحه 34 بودین....امروز اومدم بقیشو بخونم دیدم رسیده به صفه 68:5::5:....

مسئولین پاسخگو باشن لطفا...::

شما تشریف بیارید، رو صندلی بشینید، راس 12:00 تموم ش می کنیم!

parnia

New member
شما تشریف بیارید، رو صندلی بشینید، راس 12:00 تموم ش می کنیم!

1370698504711.png

بله حتما.....هرجای اون لیست بلند بالا جا بود اسم منم بذارید تو نوبت.....با کمال میل میام.....

ولی خداییش یا زودتر شروع کنیم یا دیگه نهایت تا 1- 1.5......خداییش زور داره تا 3 - 4 صبح.....ملت باید برن پی ی لقمه نون حلال:whistle::whistle:

mj1919

New member
بله حتما.....هرجای اون لیست بلند بالا جا بود اسم منم بذارید تو نوبت.....با کمال میل میام.....

ولی خداییش یا زودتر شروع کنیم یا دیگه نهایت تا 1- 1.5......خداییش زور داره تا 3 - 4 صبح.....ملت باید برن پی ی لقمه نون حلال:whistle::whistle:

اضافه شد!

هر موقع که وقت داشتید توی این هفته، بگید تا هماهنگ بشه!

از بین کسایی که اسمشون تو لیست هست، هر کس آمادگی داشت بگه تا هماهنگ بشه،

mahnam

New member
راستی یادم رفت بگم : خوشحال میشم ،نظرتون رو بگین .
اونایی که میگن پیچ در پیچ بوده ،سوالایی رو که فک می کنن پیچوندم بگن ،حاضرم توضیح بدم.

اتفاقا خیلی جالب بود ، به من بیشتر از همه ی صندلی داغا چسبید ، اینو واقعا میگم :thanks: ( گزینه ی پیچ اندر پیچم خیلی قشنگ بود نمیشد انتخابش نکنم، گذشته از اینکه حقیقت بود :14: )
ببخشید که من ییهو غیبم زد!
نتم قطع شد
والا همون دیشب نظرمو می گفتم
با شناخت گذشته و الان :
به نظرم شما یه دختر کوشا ، متین ، مهربون، معتقد ، محافظه کار، فهمیده ، با ذکاوت :riz304:
و 100 البته با دس فرمون عالی هستین :tonguesmiley:

TUMS

Well-known member
سوال بنده و بعضی از دوستان تحت عنوان اصول کلی جهت انتخاب همسر پاسخ داده نشد :5:
لیلا ناراحت نشو خو
گفتم شاید یادت رفته باشه گفتیم یاد آوری کنم کاری بدی نکردم که. . . .:rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا