صندلی داغ7، 17/3/91 ، با حضور am-ml

جواب های am-ml رو چطور ارزیابی می کنید؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

خزر

New member
بفرمایین بستنی و انجیر

نوش جان

image330-2-494x333.jpg

شوکا88

New member
اگه یروز کودکتو ببینی سیگار دستشه چطوری متوجهش میکنی ببراش خطرناکه ک همیشه یادش بمونه؟

am-ml

New member
دوس دارین شوهرتون چه مرامی داشته باشه به قول خودمون قدیمی باشه؟ امروزی باشه؟ لوتی باشه؟ به روز باشه؟ بازاری باشه؟ هشهری باشه؟ غریبه باشه؟
مامانی باشه؟ و... هر خصوصیتی که به ذهنتون میاد بگین

من چند تا اصل کلی دارم اوناش جور باشه بقیش حله .

محسن ن ک

New member
ابجی جونم به نظرت فردا بخوای بری سر کار مارو فحش نمیدی که اینهمه بیدار نگهت داشتیم؟

am-ml

New member
لیلا به نظرم میاد از اون تیپ دخترایی باشی که حسود زیاد داری... چی جوری باهاشون برخورد میکنی؟

زیاد که نه ، ولی همونایی که هستن رو میذارمشون تو رودربایسی ... خیلی باحاله باید ببینی

:thanks:

mbamari

Member
یه اتفاق که در گذشته رخ داده و اگه میشد توش شرکت داشه باشین بگین. مثلا من دوس دارم فینال 1986 رو توی ورزشگاه میبودم.

am-ml

New member
اگه یروز کودکتو ببینی سیگار دستشه چطوری متوجهش میکنی ببراش خطرناکه ک همیشه یادش بمونه؟

از باباش می خوام متوجه اش کنه .:thanks:

الان بابای کودک معلوم نیست کجا مونده ،تمام فکر من پیش اونه ،چطوری به کودک فک کنم.

حسان

Well-known member
بقیه اش رو صبح میام میخونم... حتما جواب سوالات رو بگی آ

شب بر همه خوش

دست همه بچه ها درد نکنه...

محسن ن ک

New member
از باباش می خوام متوجه اش کنه .:thanks:

الان بابای کودک معلوم نیست کجا مونده ،تمام فکر من پیش اونه ،چطوری به کودک فک کنم.

فرق تفاوت در این حد؟ جواب منو با تحدید میدین این گفت 30گار به این مهربونی اخ خدا به کی بگم :(

am-ml

New member
لطفا اصل ارو بگین می خوام در خودم تقویت کنم اگر شدنی باشه ... بهر حال منم یه روز باید این راهو طی کنم :)

لیلا شما بزرگتر مایی.. لطفا اصول کلی رو بوگو
شما لطف دارین ...اجازه بدین سر فرصت بنویسم ... مهمترینش اینه که تو مسائل اعتقادی با من همسو باشن.

لیلا جان فردا باید ساعت چند سر کار باشی؟
6 باید بیدار شم.

یه اتفاق که در گذشته رخ داده و اگه میشد توش شرکت داشه باشین بگین. مثلا من دوس دارم فینال 1986 رو توی ورزشگاه میبودم.

عروسی مامان و بابام.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا