حیف نمیشه از اینجا بهتون ثابت کنم کی ورزش نمی کنه.
دوس دارین شوهرتون چه مرامی داشته باشه به قول خودمون قدیمی باشه؟ امروزی باشه؟ لوتی باشه؟ به روز باشه؟ بازاری باشه؟ هشهری باشه؟ غریبه باشه؟
مامانی باشه؟ و... هر خصوصیتی که به ذهنتون میاد بگین
لیلا شما بزرگتر مایی.. لطفا اصول کلی رو بوگومن چند تا اصل کلی دارم اوناش جور باشه بقیش حله .
لیلا به نظرم میاد از اون تیپ دخترایی باشی که حسود زیاد داری... چی جوری باهاشون برخورد میکنی؟
من چند تا اصل کلی دارم اوناش جور باشه بقیش حله .
لطفا اصل ارو بگین می خوام در خودم تقویت کنم اگر شدنی باشه ... بهر حال منم یه روز باید این راهو طی کنم![]()
اگه یروز کودکتو ببینی سیگار دستشه چطوری متوجهش میکنی ببراش خطرناکه ک همیشه یادش بمونه؟
بفرمایین بستنی و انجیر
نوش جان
![]()
ابجی جونم به نظرت فردا بخوای بری سر کار مارو فحش نمیدی که اینهمه بیدار نگهت داشتیم؟
ممنون. مرسی سلیقتون
از باباش می خوام متوجه اش کنه .:thanks:
الان بابای کودک معلوم نیست کجا مونده ،تمام فکر من پیش اونه ،چطوری به کودک فک کنم.
لطفا اصل ارو بگین می خوام در خودم تقویت کنم اگر شدنی باشه ... بهر حال منم یه روز باید این راهو طی کنم![]()
شما لطف دارین ...اجازه بدین سر فرصت بنویسم ... مهمترینش اینه که تو مسائل اعتقادی با من همسو باشن.لیلا شما بزرگتر مایی.. لطفا اصول کلی رو بوگو
6 باید بیدار شم.لیلا جان فردا باید ساعت چند سر کار باشی؟
یه اتفاق که در گذشته رخ داده و اگه میشد توش شرکت داشه باشین بگین. مثلا من دوس دارم فینال 1986 رو توی ورزشگاه میبودم.