zy zy
New member
شما فقط مشکلت زبانه ینی؟ىعنى با زىان 20-30 درصد شانسى هست اىشاالله:rose:
زیاد رو یه درس کلیک نکن بیشتر بهت استرس میده ضعیفتر میشی ، معمولا همه بچه ها یه درسشون ضعیفتر از بقیه درساس
شما فقط مشکلت زبانه ینی؟ىعنى با زىان 20-30 درصد شانسى هست اىشاالله:rose:
شما فقط مشکلت زبانه ینی؟
زیاد رو یه درس کلیک نکن بیشتر بهت استرس میده ضعیفتر میشی ، معمولا همه بچه ها یه درسشون ضعیفتر از بقیه درساس
اینجا جای دعوا کردن نیست عزیزم منم اهل دعوا نیستم ، شما بد برداشت کردیحالت چرا دعوا دارى عزير؟فکر کنم حق دارم سولامو بپرىم و شما مجبور نيستى جواب بدى
دستت درد نکنه بابت متالهات و دلگرميت.خيلى خوبه که انسانها بجاى نااميدکردن طرف مقابل اميد رو ىهش نشون بدن و اين يعنى انسانىت.بازم تشکر
حالت چرا دعوا دارى عزير؟فکر کنم حق دارم سولامو بپرىم و شما مجبور نيستى جواب بدى
ايشالاه همه قبول شن و از خدا ميخوام به هممون ارامش درونى بده.پس به اىن نتىجه رسىدم صرفا درصد خودم مهم نى.واسم دعا کنيد.من تو شراىط سختى درس خوندم.خواهش میکنم کاری نکردم ، من هم مثل شما نگران بودم که حتما زبان رو بالا بزنم و درک میکنم که چه حسی دارید ، ولی واقعیت این هستش که درصد هایی که سرجلسه میزنیم با توجه به درصد های بقیه شرکت کنندگان که اونا چقد زده باشن سنجیده میشن مثلا توی یک درس ممکنه شما 60 بزنی توی نگاه اول میگی بابا 60 زدممممم چقد بالا ولی خبر نداری که بابا بقیه داوطلبا 80 به با زدن پس اینجا شما نسبت به بقیه عقب هستید . ولی ممکنه توی یک درس شما 35 درصد بزنی بگی چقد کم زدم اینجا باز خبر نداری بیشتر داوطلبا زیر 30% زدن اینجا شما از بقیه جلو هستی . همین قضیه توی درس زبان کامل صدق میکنه . ایشالا که بتونید بهترین نتیجه رو بگیرید واسه ما هم دعا کنید قبول بشیم حالا با هر درصدی که زده باشیم.
دوست عزیز ضریب زبان بیوتک ۳ هست و ارزش هرسوالش ۱.۵ برابر ارزش سوالات سایر دروسىعنى با زىان 20-30 درصد شانسى هست اىشاالله:rose: