شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
بچه ها موقع انتخاب شهر شد اینجا یه خبر بدین .. من یهو یادم نره ها ....

مجید دیجی

مدیر بخش
اشکال نداره همینجا میگم..سوال درباره خانواده یک دوست نزدیکمه..
این دوستم دوتا از برادراش رو از دست داده به دلیل یک مشکلی که مادر زادی بوده و خودشم نمیدونه چی بوده و بعد از چند ماه مردن..و الان 3 تا خواهرن. وبرادر ندارن...
عموش هم دوتا از بچه هاش بعد از تولد بدنیا اومدن و مردن بعد از چند ماه..اما الان یک دختر 20 ساله داره که سالمه...
پسرعموی باباش هم بچه اولش که پسره معلول مادرزادی بوده و علائمشم اینه که اصلا نمیشه دستشو ول کرد.اصلا نمیفهمه داره چیکار میکنه.با قرص ارومش میکنن و گرنه همه رو میکشه..الان 17 سالشه و همینجوریه..و قیلفشم صورت مایل به بیضیه کشیده داره و زیر چشما حالت کبودی...و همشم با خودش حرف میزنه.میگه دستشم خیلی سنگینه..کلا بدنی شل داره اما میتونه خوب راه بره..بنظرتون این چه بیماریی داره؟؟لاغرم هست..و هوشش مثلا برای یک چیز کار میکنه..خانوادشو میشناسه اما نمیتونه بخونه...بعد از اون هم یک خواهر داره که همینجوریش که سالمه...
بنظرتون آیا ممکن هستش که این بیماری به این دوستمم انتقال داده شده باشه؟؟؟هر سوالی بپرسید برای رسیدن به جواب،من جواب میدم...مرسی لطفا راهنمایی کنیییدددد....

سلام
اگه این سوال رو تو بخش ژنتیک میپرسیدی بهتر بود
و اینکه باید میگفتید آیا ازدواج ها خانوادگی بوده یا نه؟ اگر نبوده آیا این ها توی یک شهر بودن یا نه ( شاید اجداد مشترکی دارن ) و اینکه پدر بزرگ و مادر بزرگ هاشون هم همین جور بودن ؟
اگه خانوادگی بوده احتمال قوی ایشون هم دارن ، اگر کرموزم x پدرشون مشکل داشته باشه باید خود پدرشون هم مبتلا میشدن پس نتیجه میگریم که انتقال کروموزم ناقص از طرف مادرشون بوده و چون مادرشون دو کرموزم ایکس دارن و در ظاهر سالمن پس ژن مغلوبی دارند که احتمال انتقالش به فرزند دختریشون 50 درصد هست
اسم بیماری رو نمیشه اینجوری گفت شاید این پسره یه نوع بیماری دیگه داشته باشه
اما این احتمال هست که روی کروموزم x ژن مغلوبی باشه
پیشنهاد : ایشون نباید ازدواج فامیلی کنه ، مشاوره قبل از ازدواج بروند و اینکه هنگام بارداری مرتب آزمایش بده

موفق باشید

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
زندگی در جریان هست می بینی ؟
آسمان مثل هر روز است میبینی ؟
پرندگان در حال آواز خواندن هست می بینی ؟
همه چیز عادی است می بینی ؟
تنها چیزی که قابل تغییر است آینده ماست...
پس آنچنان آینده ای بسازم که تمام حسرت های گذشته ام را ببلعد...
:thumbsupsmileyanim::thanks:

zy zy

New member
تغذیه مناسب برای جلوگیری از خواب آلودگی فصل بهار ( چیزی که من خودم شدیدا درگیرشم!!! )
1- شکلات تلخ مغزدار
2- مصرف ماهی
3- چای و قهوه به عنوان میان‌وعده‌
4- شیرینی( البته خیلی کم که یه وقت خدایی نکرده تپل مپل نشین)
5- غلات سبوس‌دار
6- انواع میوه و آب‌میوه طبیعی
7- گوشت‌های سفید، به خصوص گوشت ماهی یا میگو به جای گوشت‌ قرمز

مجید دیجی

مدیر بخش
تغذیه مناسب برای جلوگیری از خواب آلودگی فصل بهار ( چیزی که من خودم شدیدا درگیرشم!!! )
1- شکلات تلخ مغزدار
2- مصرف ماهی
3- چای و قهوه به عنوان میان‌وعده‌
4- شیرینی( البته خیلی کم که یه وقت خدایی نکرده تپل مپل نشین)
5- غلات سبوس‌دار
6- انواع میوه و آب‌میوه طبیعی
7- گوشت‌های سفید، به خصوص گوشت ماهی یا میگو به جای گوشت‌ قرمز

اگه همه اینا رو بخوریم که رو دل میکنیم که...:25r30wi:

ROJO

New member
.jpg

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام الان قرار نبود بیام توی پست اما یه موضوعی هست ازتون مشورت می خوام
لطفا کمک کنید این یا رو من رو دیونه کرده چی کار کنم؟؟؟؟؟:smiliess (2):
داستان از این قرار که ساختمان روبه رویی ما یه نگهبان حدودا 60-70 ساله داره که صداش خیلی کلفت ( مثل ماموت ) داره .این یارو میاد جلوی ساختمونی که کار میکنه میشینه یه سیگار دستش میگره تمام بچه کوچیکای محل رو دور خودش جمع میکنه هر کسی هم که از تو کوچه رد میشه با بلندترین صدای ممکن ( فریاد میزنه ها ) سلام و احوال پرسی میکنه تا میام یکم تمرکز کنم صداش بلند میشه چند باری هم بهش تذکر دادم حتی چند نفر دیگه رو هم فرستادم ، حتی یه بارم باهاش دعوام شده اما نمیره تو ساختمون خودش
به خدا کلافه شدم
ساعت 10 شب دیگه از شدت اعصاب خوردی دیگه دستام میلرزه
چند روز پیش قرص اعصاب خوردم
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا هر کس هر راه حلی به ذهنش میرسه بگه

irani

New member
سلام بچه ها، من ازمون جامعمو خراب کردم خرابتر از همیشه، خیلی حالمو گرفته و انگیزمو کم کرده، اینهمه خوندم هیچی اونوقت چطو میتونم 2هفته خودمو بکشم بالا:sad:

N@RVIN

Well-known member
سلام بچه ها، من ازمون جامعمو خراب کردم خرابتر از همیشه، خیلی حالمو گرفته و انگیزمو کم کرده، اینهمه خوندم هیچی اونوقت چطو میتونم 2هفته خودمو بکشم بالا:sad:

سلام

درسته که این آزمونهای جامع سطح تقریبی شرکت کننده رو نشون میده اما واقعا نمیشه که گفت اگه نتیجه ش برات بد شد یا خوب حتما تو کنکورم همین نتیجه رو میگیری..بعضی وقتا حتی نتیجه ها نزدیکم نیست

چون اولا شرایط کنکور، سوالا و خیلی چیزا با هم فرق داره و در ضمن این روزهای آخر فرصت مرور مطالب قبلیه که واقعا مهمه و تا مرور نکردی واقعا طوریه که انگار زیاد چیزی نخوندی در نتیجه دو هفته واقعا فرصت مناسب و زیادی هست انشاله تو این

مدت باقی مونده خوب مرور کنید و از وقتتون استفاده کنید ..انشاله موفق میشین.

hidena

New member
سلام

درسته که این آزمونهای جامع سطح تقریبی شرکت کننده رو نشون میده اما واقعا نمیشه که گفت اگه نتیجه ش برات بد شد یا خوب حتما تو کنکورم همین نتیجه رو میگیری..بعضی وقتا حتی نتیجه ها نزدیکم نیست

چون اولا شرایط کنکور، سوالا و خیلی چیزا با هم فرق داره و در ضمن این روزهای آخر فرصت مرور مطالب قبلیه که واقعا مهمه و تا مرور نکردی واقعا طوریه که انگار زیاد چیزی نخوندی در نتیجه دو هفته واقعا فرصت مناسب و زیادی هست انشاله تو این

مدت باقی مونده خوب مرور کنید و از وقتتون استفاده کنید ..انشاله موفق میشین.[/quote
ببخشید یه سوال :یعنی اکه کسی هم نتیجه خوب تو آزمون جامع کرفته خیلی امیداوار نباشه که نتایجی شبیه اون تو کنکور اصلی بکیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دل آرام

New member
داستان از این قرار که ساختمان روبه رویی ما یه نگهبان حدودا 60-70 ساله داره که صداش خیلی کلفت ( مثل ماموت ) داره .این یارو میاد جلوی ساختمونی که کار میکنه میشینه یه سیگار دستش میگره تمام بچه کوچیکای محل رو دور خودش جمع میکنه هر کسی هم که از تو کوچه رد میشه با بلندترین صدای ممکن ( فریاد میزنه ها ) سلام و احوال پرسی میکنه تا میام یکم تمرکز کنم صداش بلند میشه چند باری هم بهش تذکر دادم حتی چند نفر دیگه رو هم فرستادم ، حتی یه بارم باهاش دعوام شده اما نمیره تو ساختمون خودش
به خدا کلافه شدم

سلام
اون آقا رو ولش کن چندین سال اون جوری زندگی کرده الان وقت تغییرش نیست
من وقتی حواسم پرت میشه شروع میکنم بلند درس خوندن و یا موسیقی کلاسیک و بی کلام توی گوشم میزارم و گوش میدم در عین حال که دارم درس میخونم !
اگر گوشی میتونی تحمل کنی تو داروخانه یک گوشی هایی میفروشن که حالت اسفنجی داره و توی گوش فرم میگیره از اونا بخر
در آخرم اگر هیچ کدوم جواب نداد میتونی بری کتابخونه
موفق باشی

دل آرام

New member
مثبت فکر کن !

مثبت ها را بی وقفه تکرار کن

آنچه می خواهی باشی را در ذهنت تکرار کن

و به زبان بیاور تا معجزه ی تبدیل کلمات به

واقعیت را در زندگی ببینی

با هر عبارتی که می خواهی این جمله را کامل کن

" مـــن ............ هستـــم " همینجا جای خالی را پر کنید تا جادوی کائنات واقعیت را برایت پر کند.

بزودی همان خواهی شد زیرا این باور توست

N@RVIN

Well-known member
سلام

مدت باقی مونده خوب مرور کنید و از وقتتون استفاده کنید ..انشاله موفق میشین.[/quote
ببخشید یه سوال :یعنی اکه کسی هم نتیجه خوب تو آزمون جامع کرفته خیلی امیداوار نباشه که نتایجی شبیه اون تو کنکور اصلی بکیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا گفتم که این آزمون سطح تقریبی رو نشون میدن خب اونیکه نتیجه ی خوب گرفته اول باید بیاد ببینه مثلا تعداد شرکت کننده تو آزمون جامع در حدی هست که نتیجه ش قابل اعتماد باشه یا نه شاید نسبت شرکت کننده ها به آزمون واقعی خیلی پایین باشه

اگه تعداد شرکت کننده متناسب بود خب این نشون میده شرکت کننده وضعیت مناسبی داره ولی نباید اینطوری باشه که دیگه بعد از اون درس رو شل بگیره اگه شل بگیره ممکنه آزمون اصلی رو خراب کنه وگرنه که خب مسلما نتیجه خوب آزمون آزمایشی نشونه ی خوبی هست به شرطی که شرکت کننده رو از تلاش تا آخرین لحظه سست نکنه..

zy zy

New member
به خدا کلافه شدم
آخ آخ آخ ، حساس نشو...!!!:tonguesmiley:

sepideeee

New member
به خدا کلافه شدم

اولن .. شما مگه صدای ماموت رو شندیدی که می گی صداش شبیه ماموت بود؟؟؟ :tonguesmiley:
دوما شما احیانا ازون شخصیتای درون گرا نیستی که به صدا حساسیت بیش از اندازه داره؟؟
سوما هم نداره ....
اگه می تونی خوب برو سمت مخالف خونه !!!!
یا اینکه نهایت فرار کن
ولی خوب خیالت راحت ما هم از این مشکلا زیاد داریم نمونش خود من ... یا همون خانوم زی زی که جمعه ها نمی تونه درس بخونه :wacsmiley:

sepideeee

New member
ایرانی من از اون روزی که اینجا ثبت نام کردم .. یعنی پارسال تابستون .. یادمه تو همچنان داشتی ابراز پشیمونی می کردی :21:
یه بار هم بخند ما ببینیم خنده به لبت اومده خوب اجی جان :rose:

hidena

New member
چرا گفتم که این آزمون سطح تقریبی رو نشون میدن خب اونیکه نتیجه ی خوب گرفته اول باید بیاد ببینه مثلا تعداد شرکت کننده تو آزمون جامع در حدی هست که نتیجه ش قابل اعتماد باشه یا نه شاید نسبت شرکت کننده ها به آزمون واقعی خیلی پایین باشه

اگه تعداد شرکت کننده متناسب بود خب این نشون میده شرکت کننده وضعیت مناسبی داره ولی نباید اینطوری باشه که دیگه بعد از اون درس رو شل بگیره اگه شل بگیره ممکنه آزمون اصلی رو خراب کنه وگرنه که خب مسلما نتیجه خوب آزمون آزمایشی نشونه ی خوبی هست به شرطی که شرکت کننده رو از تلاش تا آخرین لحظه سست نکنه..

خیلی ممنون از توضیحاتتون...
آزمونی که من شرکت کردم 511 نفر شرکت کننده داشت، البته نمیدونم تعداد شرکت کننده های رشته بیوشیمی بالینی بهداشت چند نفره، چون امسال اولین بارییکه که واسه کنکور بیوشیمی بالینی شرکت میکنم، البته امیدوارم که نتیجه ای رو که میخوام رو بکیرمو آخرین بار باشه، من مشکل اصلیم با زبانه که امیدوارم وضعیتم تو این چندروز باقیمونده حتی شده یه کوچولو بهتر بشه..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا