اشکال نداره همینجا میگم..سوال درباره خانواده یک دوست نزدیکمه..
این دوستم دوتا از برادراش رو از دست داده به دلیل یک مشکلی که مادر زادی بوده و خودشم نمیدونه چی بوده و بعد از چند ماه مردن..و الان 3 تا خواهرن. وبرادر ندارن...
عموش هم دوتا از بچه هاش بعد از تولد بدنیا اومدن و مردن بعد از چند ماه..اما الان یک دختر 20 ساله داره که سالمه...
پسرعموی باباش هم بچه اولش که پسره معلول مادرزادی بوده و علائمشم اینه که اصلا نمیشه دستشو ول کرد.اصلا نمیفهمه داره چیکار میکنه.با قرص ارومش میکنن و گرنه همه رو میکشه..الان 17 سالشه و همینجوریه..و قیلفشم صورت مایل به بیضیه کشیده داره و زیر چشما حالت کبودی...و همشم با خودش حرف میزنه.میگه دستشم خیلی سنگینه..کلا بدنی شل داره اما میتونه خوب راه بره..بنظرتون این چه بیماریی داره؟؟لاغرم هست..و هوشش مثلا برای یک چیز کار میکنه..خانوادشو میشناسه اما نمیتونه بخونه...بعد از اون هم یک خواهر داره که همینجوریش که سالمه...
بنظرتون آیا ممکن هستش که این بیماری به این دوستمم انتقال داده شده باشه؟؟؟هر سوالی بپرسید برای رسیدن به جواب،من جواب میدم...مرسی لطفا راهنمایی کنیییدددد....
تغذیه مناسب برای جلوگیری از خواب آلودگی فصل بهار ( چیزی که من خودم شدیدا درگیرشم!!! )
1- شکلات تلخ مغزدار
2- مصرف ماهی
3- چای و قهوه به عنوان میانوعده
4- شیرینی( البته خیلی کم که یه وقت خدایی نکرده تپل مپل نشین)
5- غلات سبوسدار
6- انواع میوه و آبمیوه طبیعی
7- گوشتهای سفید، به خصوص گوشت ماهی یا میگو به جای گوشت قرمز
قرار نیست همه اینارو باهم بخوری دیجی جاناگه همه اینا رو بخوریم که رو دل میکنیم که...:25r30wi:
سلام بچه ها، من ازمون جامعمو خراب کردم خرابتر از همیشه، خیلی حالمو گرفته و انگیزمو کم کرده، اینهمه خوندم هیچی اونوقت چطو میتونم 2هفته خودمو بکشم بالا:sad:
سلام
درسته که این آزمونهای جامع سطح تقریبی شرکت کننده رو نشون میده اما واقعا نمیشه که گفت اگه نتیجه ش برات بد شد یا خوب حتما تو کنکورم همین نتیجه رو میگیری..بعضی وقتا حتی نتیجه ها نزدیکم نیست
چون اولا شرایط کنکور، سوالا و خیلی چیزا با هم فرق داره و در ضمن این روزهای آخر فرصت مرور مطالب قبلیه که واقعا مهمه و تا مرور نکردی واقعا طوریه که انگار زیاد چیزی نخوندی در نتیجه دو هفته واقعا فرصت مناسب و زیادی هست انشاله تو این
مدت باقی مونده خوب مرور کنید و از وقتتون استفاده کنید ..انشاله موفق میشین.[/quote
ببخشید یه سوال :یعنی اکه کسی هم نتیجه خوب تو آزمون جامع کرفته خیلی امیداوار نباشه که نتایجی شبیه اون تو کنکور اصلی بکیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام الان قرار نبود بیام توی پست اما یه موضوعی هست ازتون مشورت می خوام
لطفا کمک کنید این یا رو من رو دیونه کرده چی کار کنم؟؟؟؟؟:smiliess (2):
داستان از این قرار که ساختمان روبه رویی ما یه نگهبان حدودا 60-70 ساله داره که صداش خیلی کلفت ( مثل ماموت ) داره .این یارو میاد جلوی ساختمونی که کار میکنه میشینه یه سیگار دستش میگره تمام بچه کوچیکای محل رو دور خودش جمع میکنه هر کسی هم که از تو کوچه رد میشه با بلندترین صدای ممکن ( فریاد میزنه ها ) سلام و احوال پرسی میکنه تا میام یکم تمرکز کنم صداش بلند میشه چند باری هم بهش تذکر دادم حتی چند نفر دیگه رو هم فرستادم ، حتی یه بارم باهاش دعوام شده اما نمیره تو ساختمون خودش
به خدا کلافه شدم
ساعت 10 شب دیگه از شدت اعصاب خوردی دیگه دستام میلرزه
چند روز پیش قرص اعصاب خوردم
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا هر کس هر راه حلی به ذهنش میرسه بگه
سلام
درسته که این آزمونهای جامع سطح تقریبی شرکت کننده رو نشون میده اما واقعا نمیشه که گفت اگه نتیجه ش برات بد شد یا خوب حتما تو کنکورم همین نتیجه رو میگیری..بعضی وقتا حتی نتیجه ها نزدیکم نیست
چون اولا شرایط کنکور، سوالا و خیلی چیزا با هم فرق داره و در ضمن این روزهای آخر فرصت مرور مطالب قبلیه که واقعا مهمه و تا مرور نکردی واقعا طوریه که انگار زیاد چیزی نخوندی در نتیجه دو هفته واقعا فرصت مناسب و زیادی هست انشاله تو این
مدت باقی مونده خوب مرور کنید و از وقتتون استفاده کنید ..انشاله موفق میشین.[/quote
ببخشید یه سوال :یعنی اکه کسی هم نتیجه خوب تو آزمون جامع کرفته خیلی امیداوار نباشه که نتایجی شبیه اون تو کنکور اصلی بکیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا گفتم که این آزمون سطح تقریبی رو نشون میدن خب اونیکه نتیجه ی خوب گرفته اول باید بیاد ببینه مثلا تعداد شرکت کننده تو آزمون جامع در حدی هست که نتیجه ش قابل اعتماد باشه یا نه شاید نسبت شرکت کننده ها به آزمون واقعی خیلی پایین باشه
اگه تعداد شرکت کننده متناسب بود خب این نشون میده شرکت کننده وضعیت مناسبی داره ولی نباید اینطوری باشه که دیگه بعد از اون درس رو شل بگیره اگه شل بگیره ممکنه آزمون اصلی رو خراب کنه وگرنه که خب مسلما نتیجه خوب آزمون آزمایشی نشونه ی خوبی هست به شرطی که شرکت کننده رو از تلاش تا آخرین لحظه سست نکنه..
آخ آخ آخ ، حساس نشو...!!!:tonguesmiley:سلام الان قرار نبود بیام توی پست اما یه موضوعی هست ازتون مشورت می خوام
داستان از این قرار که ساختمان روبه رویی ما یه نگهبان حدودا 60-70 ساله داره که صداش خیلی کلفت ( مثل ماموت ) داره .این یارو میاد جلوی ساختمونی که کار میکنه میشینه یه سیگار دستش میگره تمام بچه کوچیکای محل رو دور خودش جمع میکنه هر کسی هم که از تو کوچه رد میشه با بلندترین صدای ممکن ( فریاد میزنه ها ) سلام و احوال پرسی میکنه تا میام یکم تمرکز کنم صداش بلند میشه چند باری هم بهش تذکر دادم حتی چند نفر دیگه رو هم فرستادم ، حتی یه بارم باهاش دعوام شده اما نمیره تو ساختمون خودش
به خدا کلافه شدم
سلام الان قرار نبود بیام توی پست اما یه موضوعی هست ازتون مشورت می خوام
به خدا کلافه شدم
ایرانی من از اون روزی که اینجا ثبت نام کردم .. یعنی پارسال تابستون .. یادمه تو همچنان داشتی ابراز پشیمونی می کردی :21:سلام بچه ها، من ازمون جامعمو خراب کردم خرابتر از همیشه، خیلی حالمو گرفته و انگیزمو کم کرده، اینهمه خوندم هیچی اونوقت چطو میتونم 2هفته خودمو بکشم بالا:sad:
چرا گفتم که این آزمون سطح تقریبی رو نشون میدن خب اونیکه نتیجه ی خوب گرفته اول باید بیاد ببینه مثلا تعداد شرکت کننده تو آزمون جامع در حدی هست که نتیجه ش قابل اعتماد باشه یا نه شاید نسبت شرکت کننده ها به آزمون واقعی خیلی پایین باشه
اگه تعداد شرکت کننده متناسب بود خب این نشون میده شرکت کننده وضعیت مناسبی داره ولی نباید اینطوری باشه که دیگه بعد از اون درس رو شل بگیره اگه شل بگیره ممکنه آزمون اصلی رو خراب کنه وگرنه که خب مسلما نتیجه خوب آزمون آزمایشی نشونه ی خوبی هست به شرطی که شرکت کننده رو از تلاش تا آخرین لحظه سست نکنه..
خیلی ممنون از توضیحاتتون...
آزمونی که من شرکت کردم 511 نفر شرکت کننده داشت، البته نمیدونم تعداد شرکت کننده های رشته بیوشیمی بالینی بهداشت چند نفره، چون امسال اولین بارییکه که واسه کنکور بیوشیمی بالینی شرکت میکنم، البته امیدوارم که نتیجه ای رو که میخوام رو بکیرمو آخرین بار باشه، من مشکل اصلیم با زبانه که امیدوارم وضعیتم تو این چندروز باقیمونده حتی شده یه کوچولو بهتر بشه..