شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

N@RVIN

Well-known member
بچه ها من معمولن زبان یا اول میزنم یا دومین درسه بنظرم بهتره نظر شما چیه؟
روز شمارم که کسی نمیزنه قدرت خدا
۲۰ روز دیگه
حالا میفهمم که چه زود دیر میشود

پشمکی اینطوری ممکنه برای درسای دیگه ت وقت کم بیاریا ...به ترتیب بزنید بهتره فقط برا هر درس سعی کنید بیشتر از وقتی که براش داده شده وقت نذارید اونوقت به زبانم به موقع میرسین

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها من معمولن زبان یا اول میزنم یا دومین درسه بنظرم بهتره نظر شما چیه؟
روز شمارم که کسی نمیزنه قدرت خدا
۲۰ روز دیگه
حالا میفهمم که چه زود دیر میشود

یه استاد زبان داشتیم میگفت اگه زبان رو آخر سر بزنید اشتباه هست اما چی بگم :
ترک عادت موجب ضرر است

pashmak

New member
والا من مسلم وقت نیست مغزم اخر داغ میکنه فارسی روهم یادش میره خخخ
بنظرم هرکس فرمول موفقیت خودشو داره
ممنون

fatemeh.rgh

New member
دوست عزیز ضریب زبان بیوتک ۳ هست و ارزش هرسوالش ۱.۵ برابر ارزش سوالات سایر دروس
با درصد ۲۰ یا ۳۰ بعید میدونم دانشگاهای سطح اول شانس بیارید!!
باز برید بالای ۴۰ هرچند
که باز کمه اما امیدی هست

پی نوشت:بیوتک رو با توجه به رشته ی مورد علاقتون نوشتم

من ميخوام تو استان خودم قبول شم نه جاى ديگه.به نظرت دانشگاه سطحچچنده تو بىوتکنولوزى ؟؟؟؟ استان گيلان

zy zy

New member
سلام
امروز جمعه هست و تجربه نشون داده جمعه ها بعضی بچه کمتر درس میخونن
اما از اونجایی که امروز یک روز از شمارش معکوس کم میشه، پیشنهاد میکنم اصلا به جمعه بودن توجه نکنید
یا اگر واقعا نمیشه درس خوند کاری کنید که حال و هواتون عوض شه مثلا یه دوش آب سرد یا یه استخر کوچلو برید یا نماز با حال بخونید و...
برای سر جلسه هم اعصابتون رو خط خطی نکنید ناهار سبک بخورید ، قبلش یه دوش آب سرد بگیرید ، اگه امکانش هست یه فلاسک چای کوچلو با خودتون ببرید ، میگن چای سبز هم خوبه ، اگه بتونید یه بطری آب تگری با خودتون ببرید سر جلسه هم خوبه
پیروز باشید و از زمان باقی مانده استفاده کنید
ما رو هم دعا کنید
مشکل من با جمعه فقط تنبلی و جمعه بودنش نیست ، معمولا روزای جمعه آبجی ها و داداش و بچه های شیطون بلاشون میان خونه پدریشون و منم که آخرین ته تغاری و کوزت این خانواده ام دیگه باید هم به مامان کمک کنم هم سه تا بچه رو سرگرم کنم خلاصه شب که میشه من این شکلی میشم :1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t، گناه ندارم من آیا؟؟

zy zy

New member
یه استاد زبان داشتیم میگفت اگه زبان رو آخر سر بزنید اشتباه هست اما چی بگم :
ترک عادت موجب ضرر است
دلیلش چی بود این استادتون ؟ منکه همون آخر میزنم اون همه لغتو اول بیارم تو ذهنم دیگه مغزم هنگ میکنه خو

abbasali

New member
سلام دوستان
سعی کنین تا لحظه ای که کشش دارین بخونین ... بیخیال باشین ... به درصدها و میزانی که میتونین بزنین کاری نداشته باشین.با هر درصدی احتمال قبولی تو هر رنجی هست ... درصدهاتونو با سالهای قبل قیاس نکنین و بخاطر این مسیله خودتونو اذیت نکنین ... فقط حس اینکه من تسلط دارم کفایت میکنه ... به اینکه میتونستم چکار کنمو نکردم فکر نکنین.به اینکه بعضی درسا خیلی ضعیفمو....کنکور اصلا معلوم نمکنه ممکنه اون درسا تو اون سال خیلی سنگین باشه..شب کنکورخوب بخوابین . روز کنکور منفی نزنین و یه کم مدیر باشین و عجله نکنین و سعی نکنین به درصدهای خیالی ذهنتون برسین....زمان پیش روتونو با حداکثر توان و باور پیش ببرین ...با حداکثر تمرکز و تلاش ...چیزی که مهمه اینه که بدونین 20 روز وقت دارم ومیخوام تو این 20 روز حداکثر تلاشمو داشته باشم ...
پس غصه خوردن برای گذشته و نگرانی برای اینده فقط باعث هدر دادن وقت فعلیتونه ...
ببخشید پرحرفی شد
باارزوی موفقیت برای همه دوستان :rose:

- - - Updated - - -

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام دوستان
سعی کنین تا لحظه ای که کشش دارین بخونین ... بیخیال باشین ... به درصدها و میزانی که میتونین بزنین کاری نداشته باشین.با هر درصدی احتمال قبولی تو هر رنجی هست ... درصدهاتونو با سالهای قبل قیاس نکنین و بخاطر این مسیله خودتونو اذیت نکنین ... فقط حس اینکه من تسلط دارم کفایت میکنه ... به اینکه میتونستم چکار کنمو نکردم فکر نکنین.به اینکه بعضی درسا خیلی ضعیفمو....کنکور اصلا معلوم نمکنه ممکنه اون درسا تو اون سال خیلی سنگین باشه..شب کنکورخوب بخوابین . روز کنکور منفی نزنین و یه کم مدیر باشین و عجله نکنین و سعی نکنین به درصدهای خیالی ذهنتون برسین....زمان پیش روتونو با حداکثر توان و باور پیش ببرین ...با حداکثر تمرکز و تلاش ...چیزی که مهمه اینه که بدونین 20 روز وقت دارم ومیخوام تو این 20 روز حداکثر تلاشمو داشته باشم ...
پس غصه خوردن برای گذشته و نگرانی برای اینده فقط باعث هدر دادن وقت فعلیتونه ...
ببخشید پرحرفی شد
باارزوی موفقیت برای همه دوستان :rose:

- - - Updated - - -

کنکور جنگ اراده هاست
اراده هایی که کم نمیارن و تا آخر ایستادن موفق میشن
پس ای رفیق و ای رقیب ، تا میتونی تلاش کن دیگه وقت اون رسیده خودت رو برای پرش طول آماده کنی
امیدوارم هممون روز بعد از نتیجه ها لبخند بزنیم و پیروزیمون رو جشن بگیریم
انرژی مثبت یادتون نره
ما رو هم دعا کنید

sepideeee

New member
مشکل من با جمعه فقط تنبلی و جمعه بودنش نیست ، معمولا روزای جمعه آبجی ها و داداش و بچه های شیطون بلاشون میان خونه پدریشون و منم که آخرین ته تغاری و کوزت این خانواده ام دیگه باید هم به مامان کمک کنم هم سه تا بچه رو سرگرم کنم خلاصه شب که میشه من این شکلی میشم :1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t، گناه ندارم من آیا؟؟

نخیر نخیر من بیشتر گناه دارم :tonguesmiley:

medtac

New member
خودمون دیگه به اندازه کافی استرس زده تو چشمون

آخه این چه تاپیکی بود زدی ؟؟؟؟

بیکاریااااااا

nafasn

New member
بچه هااااا خیلی استرس دارم نه واسه کنکور واسه اینکه نتونم مرور همه کتابامو تموم کنم.
فشرده دارم میخوووووونم و امید دارم قبول میشم:smilies-azardl (181
موفقیت از آن ماااااااااااست.
به امید نشستن خنده شهریور ماه رو لبهای همه مووووووووون ان شالله:4d564ad6::thanks:

Mohammad gh

New member
من ميخوام تو استان خودم قبول شم نه جاى ديگه.به نظرت دانشگاه سطحچچنده تو بىوتکنولوزى ؟؟؟؟ استان گيلان

آفرین که تو فکر شهر خودتی این خودش خیلی خوبه
من راجب دانشگاه گیلان اطلاعات دقیقی ندارم اما میدونم که سطوح اول شامل شیراز و اصفهان و انتقال خون و ایرانه

pashmak

New member
ای بابا منم هم سرکارم هم شهرستانم
تازشم پخت و پز هم.وقت گیره خدایا

مجید دیجی

مدیر بخش
خودمون دیگه به اندازه کافی استرس زده تو چشمون

آخه این چه تاپیکی بود زدی ؟؟؟؟

بیکاریااااااا

خوب هرکسی یه جور خودش رو خالی میکنه
یکی با حرف زدن
یکی با نوشتن
یکی با انرژی مثبت
یکی با گریه کردن
یکی با نماز خوندن
و.....
اینم یه راهیه که بتونیم با همدیگه بیشتر حرف بزنیم
روزی 15 تا 20 دقیقه ای بیشتر که نمی شه که
اینقدر سخت نگیر چشم رو هم بذارید کنکور آمده و هممون ان شا الله توش قبول میشیم

mexin

Well-known member
اشکال نداره همینجا میگم..سوال درباره خانواده یک دوست نزدیکمه..
این دوستم دوتا از برادراش رو از دست داده به دلیل یک مشکلی که مادر زادی بوده و خودشم نمیدونه چی بوده و بعد از چند ماه مردن..و الان 3 تا خواهرن. وبرادر ندارن...
عموش هم دوتا از بچه هاش بعد از تولد بدنیا اومدن و مردن بعد از چند ماه..اما الان یک دختر 20 ساله داره که سالمه...
پسرعموی باباش هم بچه اولش که پسره معلول مادرزادی بوده و علائمشم اینه که اصلا نمیشه دستشو ول کرد.اصلا نمیفهمه داره چیکار میکنه.با قرص ارومش میکنن و گرنه همه رو میکشه..الان 17 سالشه و همینجوریه..و قیلفشم صورت مایل به بیضیه کشیده داره و زیر چشما حالت کبودی...و همشم با خودش حرف میزنه.میگه دستشم خیلی سنگینه..کلا بدنی شل داره اما میتونه خوب راه بره..بنظرتون این چه بیماریی داره؟؟لاغرم هست..و هوشش مثلا برای یک چیز کار میکنه..خانوادشو میشناسه اما نمیتونه بخونه...بعد از اون هم یک خواهر داره که همینجوریش که سالمه...
بنظرتون آیا ممکن هستش که این بیماری به این دوستمم انتقال داده شده باشه؟؟؟هر سوالی بپرسید برای رسیدن به جواب،من جواب میدم...مرسی لطفا راهنمایی کنیییدددد....

اسم بیماری رو نمیدونم ولی هرچی هست مطمئنا زنتیک نقش اصلی رو داره و نمیتونیم بگیم حتما این دوستتون این بیماری رو داره یا نداره
مثلا تالاسمی هم ژنتیکیه و میگن اگه پدر ومادر هردو تالاسمی مینور داشته باشن در بچه اول احتمال اینکه تالاسمی مازور بگیره 25 درصد هست ...و در زایمان های بعدی بازم همون 25 درصد ثابت هست و کم نمیشه ...پس اگه ایشون هم شانس آورده باشن شاید سالم بمونن و شاید هم مبلا باشن ولی از نوع حفیف تر که فعلا علائمی نداشته باشه ..تنها راهش اینه که بره آزمایش ژنتیک بده و از روی شجره نامه خانوادگیشون احتمال تشخیص ش بالاست ...

ROJO

New member
با حرف مجید موافقم خودم وقتی ی عکس انگیزه دهنده اینجا میذارم اول از همه خودمو ترغیب میکنه و انرژی میگیرم

امروز 3 خرداد

فقط 18 روز دیگه

tumblr_lyw0424HcC1qck0geo1_500.jpg

1010389_626426557418514_1116786273_n.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا