شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شهاب

New member
دیروز عصر داداشم به زور من رو برد نمایشگاه ثبت اختراعات ( دانشگاه مهندسی کوی زهرا-شیراز ) وقتی رفتیم مسئول اونجا امد گفت هرکسی می خواد بره شاه چراغ اتوبوس ها دم در ایستادن . در عرض چند ثانیه کلا نمایشگاه خالی از جمعیت شد تمام مخترع ها هم اختراعاتشون رو که هنوز آماده نشون دادن هم نبود گذاشتند و رفتند و اونجا خالی از جمعیت شد.... دلم می خواست گوش مسئول بی برنامه این کار رو با دندون بکنم... :smiliess (2):آخه مرد حسابی یکی مثل من تو دوره طلایی درس خوندن بیش از بیست کیلومتر راه اومده اون وقت تو با بی برنامگیت گند زدی به همه چی ؟ آخه ... تو گند زدی به برنامه کاری همه که....
اینجا ایرانه.خودتو ناراحت نکن.

zenith0098

New member
بچه ها من یه سوالی دارم شهریورماه نتایج وزارت علوم و وزارت بهداشت با هم میاد ؟پارسال که 5 شهریور وزارت علوم اعلام کرد 6 شهریور بهداشت اما امسال کنکور وزارت بهداشت 13 روز عقب افتاده؟؟؟

دل آرام

New member
ایول ما روانشناسیا افتادیم صبح 22 خرداد ! :p
بنابراین فرداش بی استرس میریم جشن تولد امام زمان به صرف شیرینی و شام . به به :rolleyessmileyanim:

دل آرام

New member
بچه ها من یه سوالی دارم شهریورماه نتایج وزارت علوم و وزارت بهداشت با هم میاد ؟پارسال که 5 شهریور وزارت علوم اعلام کرد 6 شهریور بهداشت اما امسال کنکور وزارت بهداشت 13 روز عقب افتاده؟؟؟

تو اطلاعیه دفترچه نوشته 5 شهریور اعلام اسامی نهایی میاد .

jilla

New member
سلام دوستان
یه سوال:
نمره ارشد چطور حساب میکنن؟
وقتی میگن مثلا نفر اول نمره اش 310 شده چطور حساب کردن؟!!!

medic69

New member
مال ما یروز زودتر شده پارسال صبح جمعه بود امسال صبح پنجشنبه مثه اینکه زمانم زیاد کردن

sepideeee

New member
بچه ها زبان رو چقدر باىد زد تا قبول شد
فقط به درصد زبانت نیست .. هم به درصد های دیگه ی خودته .. هم به درصدای بقیه .. تنها کاری که میتونی بکنی اینه که تلاش کنی .. با پیش بینی و حدس و گمان کاری درست نمیشه

sepideeee

New member
آخ روجو کجایی ... که کنکور ما افتاد روز اول :13: دیگه نمی خواد یه روز به روز شماریه تو اضافه کنم :14:

ROJO

New member
سپیده من حاضرم امتحانم دوروز جولو بیفته ولی بعد از ظهر نباشه کلا حال نمیکنم با زمانش

ولی خب دیگه بیخیال شرایط

من و تو مرد روزهای سختیم:25r30wi:

یه جمله ای شنیدم خیلی ب دلم نشست:

تا وقتی دستات تو جیبته، از نردبون نمیتونی بالا بری

باید بیششششششتر تلاش کنم، خدا ب هممون کمک کنه، خودش میدونه من انتظار معجزه ندارم فقط توانی میخوام ک ب اون چیزی ک لیاقتشو دارم ، برسم

فقط 20 روز دیگه دوستان:auizz3ffy9vla57584x

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

مجید دیجی

مدیر بخش
خانم ها و آقایان محترم از امروز رسما شمارش معکوس رو اعلام میکنم
به امید موفقیت
به امید پیروزی
به امید سر بلندی
به امید انرژی مثبت ممضاعف
به امید کسب افتخارات جدید
به امید آرزوهایی که قراره خیلی زود انشاالله یرآورده بشن
به امید موفقیت هممون توی کنکور

دوستااااااااااااااااااان زندگی در جریان هست و من و شما باید از این جریان ماهی های درشتی رو صید کنیم

خوب درس بخونید
خوب تلاش کنید
و لبخند بزنید حتی به سختی ها
:thanks::smilies-azardl (113:thumbsupsmileyanim:

التماس دعا

Soroush Star

New member
خانم ها و آقایان محترم از امروز رسما شمارش معکوس رو اعلام میکنم
به امید موفقیت
به امید پیروزی
به امید سر بلندی
به امید انرژی مثبت ممضاعف
به امید کسب افتخارات جدید
به امید آرزوهایی که قراره خیلی زود انشاالله یرآورده بشن
به امید موفقیت هممون توی کنکور

دوستااااااااااااااااااان زندگی در جریان هست و من و شما باید از این جریان ماهی های درشتی رو صید کنیم

خوب درس بخونید
خوب تلاش کنید
و لبخند بزنید حتی به سختی ها
:thanks::smilies-azardl (113:thumbsupsmileyanim:

التماس دعا

20 روز مونده تا کنکورتون ، هر روز 5 ساعت خونده بشه ، میشه 100 ساعت مطالعه ( تا لحظه آخر بخونین )
از این شمارش معکوس ها ، آخرهای مرداد ماه تا لحظه اعلام نتایج (شهریور) دوباره احساسش میکنین
خیلی خاطره میشه

ROJO

New member
with-God-all-things-are-possible-ant.jpg

ROJO

New member
ىعنى با زىان 20-30 درصد شانسى هست اىشاالله:rose:

تا جایی ک من میدونم برا بیوتک درصد زبان مهمه و باید بالا باشه
همه ی رشته ها مثل هم نیستند
ولی شاید بشه با درصدای خیلی بالا تو درسای دیگه جبرانش کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا