شده تا حالا...؟؟؟

anis87

New member
شده تا حالا با اینکه میدونی یه کاری اشتباه ولی بازم انجامش بدی

mahnam

New member
شده تا حالا دلتون بخواد جای یکی از شخصیتای کارتونا باشید؟

شده تا حالا بگید ای کاش تو اروپا یا آمریکا به دنیا میومدم؟
:dadad4:

آره من خیلی
من با شخصیت بعضی از کارتونا زندگی کردم :motat:

marjan_h67

New member
وای مرجان یعنی واسه تو اتفاق افتااااده؟؟؟!!!
منو تعقیب کردن اما واسه دزدیدن کیفم نه کشتنم :dadad4:

واسه کشتن نه ولی واسه یچیزی ک از کشتن بدتره!!!!ا:smiliess (3):ونم وفتی 8-9 سالم بود!!!!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7:1dco2x0p1lilzhfpg1t

ZOT

New member
شده تا حالا دلتون بخواد جای یکی از شخصیتای کارتونا باشید؟

شده تا حالا بگید ای کاش تو اروپا یا آمریکا به دنیا میومدم؟
:dadad4:
:thumbsupsmileyanim:
آره من همیشه دوست داشتم برم تو یه کارتن تو دنیای کارتونی!!

n.b.m

New member
شده تا حالا از اینکه یه جاهایی برای یه کسایی مهربونی کردی پشیمون بشی!!!!!!!!!!!!!!!

shima.p

New member
شده تا حالا یه ادم رو ببینین که از شدت ضعف و خود کم بینیش بخواین روش بالا بیارین؟

nusha

New member
شده تا حالا تو دوراهی گیر کرده باشین و منتظر یه نفر باشین ک شما رو ازون دوراهیه درتون بیاره .... اون ی نفر پیداش شه و شمام ی نفس راحت بکشین ...

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

شـــــــــــده تــآ حـــــــــــــالا نصفـــــ ــه شــب بلنــــــــــد شـــی ــو دستــاتــو گره کنـــی دور زانـــوتـــــو ... اون فکــــو بزارـــی روشـــو فقط ... بشینـــی همیـــن ...

شـــــــــــــــــده تـــا حالا بـــــــــــــــــــرق بگیـــــــــــــرتت و ... (یکــی ناگهــانی بزنــه پـس کلت * 1000000000000000 کنـــــــــــــــش) ... هـــوشیــاریت اگه 10 بــاشــه یواش یواش برســه بــه .25 (اصلا تکــونم نمی تونـی بخــوری ... نــه حرفــی نــه ... فقط اــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ )

البـــــــــــــاقیــــــــــــــشــــــــــــو بــی خـــــــــــــی

:black_eyed: چــی گوفتیتـم مــا ... کسی چیــزی فهمیـــد (ایندفــه فارسـی بود ...خودمــون نگرفتیــم)

MOHAMMAD.R

New member

شده تا حالا همه تو خونه در حال آماده کردن خودشون واسه مراسمی باشن و تو هیچ ذوقی نداشته باشی وهی مجبور باشی تظاهر کنی که شادی؟

Taraa

Well-known member
شده تا حالا دوستای مجازیت جوری غافلگیرت کرده باشن که ساعت 02:15 دقیه بامداد باشه ولی خوابت نیاد؟

بانو

New member
تا حالا شده اطرافت پر باشه از آدمایی که ادعا میکنن دوست دارن اما وقتی ی دنیا دلت گرفته باشه نتونی با هیچ کسیش درددل کنی چون همشون دروغ میگن...

jonothan

New member
اره من همیشه اینو تجربه کردم و تنهاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی رو ولی باور کن اینم عالمی داره

nusha

New member
شده تا حالا بخوای کسی رو فراموش کنی ولی گیر دلت باشی ...

بالا