شده تا حالا...؟؟؟

raha 24

New member
شده تا حالا آرزو کنی که برگردی عقب و همه چیزو از اول بسازی

raha 24

New member
شده تا حالا داشتن یکی رو آرزو کنی که اصلا نمی شناسیش؟

parnia

New member
شده تا حالا بفهمی که خیلی وقته سخت در اشتباهی؟؟؟؟؟؟؟؟

384619_sjwkg2z5f2rh11sz.gif

mahnam

New member
وای نه ! چه وحشتناک

آره رها جون خیلی وحشتناک بود :14:
ترم اول دانشجوییم بود
فک کن اگه کیفمو می برد چقد دپ می شدم !! پول، موبایل و اینا به کنار، دردسر کارت شناسایی و ...
تازه من یه طرف کیفمو گرفته بودم می کشیدم اونم طرف دیگه رو :tonguesmiley:
تا 2 دقیقه من بکش اون بکش دیدم نمیشه این ول کن نیست شروع کردم جیغ بنفش زدن یارو در رفت :black_eyed:

waria

New member
شده تا حالا حالت خیلی بد باشه،بعد هی واسه خودت آهنگ شاد بذاری گوش بدی.که مثلا حالت یه کم بهتر شه؟؟:dadad4:عوض اینکه بهتر شی دچار دوگانگی شخصیت میشی...:65d6a5d6s:الان منم اونطوریم...:ph34r-smiley:

a_67

New member
شده تا حالا بنای دیدگاهت نسبت به خودت یا یه شخص خاصی یه دفعه بدجوری رو سرت خراب شه؟:5:

ROZZA

New member
شده تا حالا آرزو کنی چند سالی به عقب برگردی ؟؟؟
میدونم برای خیلیها این حس تکراریه
کاش میشد کاش

mw.ashel

New member
شده تا حالا اعلامیه مراسم ترحیمتو ،تو اعلانات ترحیمی خیابونی ببینی؟؟؟؟؟:sad:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

شـــــده تــا حال ســـــوتــــی بــــــــــــــــدی ــــن ...

ســــــــــــوتی کــــــــــــ ....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داشتـــــه باشـــه ....................... وا3 خــــــــــــــودمون ..................

خــدارو شکــر هیشکدمشــونو نمیشناسیـــم (جهرشون ـــو یادمون نــی ... ندیدیــم خــو)

...........................................................................................................................................................................

احســاسشــو ....

...........................................................................................................................................................................

بالا