rawy
New member
منم از فیسبوک بدم میاد خیلی... داشتم واسه یک سال . الان یک سالو نیم دی اکتیوم
کاش خدا توفیق دی اکتیو رو به من هم عنایت بفرمایید
ده دفه تا حالا دی اکتیو کردم دوباره برگشتم
البته الان کمتر می رم و مثل قبل نیست
منم از فیسبوک بدم میاد خیلی... داشتم واسه یک سال . الان یک سالو نیم دی اکتیوم
منم باهات موافقم راوی. واقعا وقت ادم تلف میشه. و جوونهایی که با چه هدفهایی وارد میشن و به چه راه هایی که نمیرن...
این فیلم و دیدم
چششششششششششششششم, مررررررررسی , چیگده خوب گفتی :thanks:نمیدونم چقدر تا به حال مطالعه داشتید.....ولی ضروریه که تا آخر تابستون تمام منابع رو یک دور بخونید....به نظرم از مهر یا آبان واسه تست زدن شروع کنید بهتره....یعنی زمانی که حداقل یک دور مطالب رو خوندید...
تابستون رو برنامه بریزید رو 6 الی 7 ساعت در روز...که زیاد هم بهتون فشار نیاد و زده نشید....میدونید که 2 ماه آخر خیلی تعیین کننده است باید خیلی مواظب روحیه تون باشید که اون موقع کم نیارید...میشناسم کسی که دو سال واسه کنکور خوند ولی دو ماه آخر خسته شد (اعتماد به نفسشم رفته بود بالا!!) و جدی نخوند و خب...اصلا مجاز نشد...
سه ماه تابستون تمام روزهای هفته روزی 6 یا 7 ساعت خوبه....جمعه ها هم استراحت و جبرانی...یعنی اگه درسی تو برنامه هفته ی قبلتون جا موند جمعه بخونید...روزی دو ساعت زبان آخر شب معجزه میکنه....
واسه سه ماه پاییز میتونید میزان ساعتتون رو ببرید رو 8 الی 9 ساعت....و دو ماه زمستون که زمان خیلی بحرانی هستش میتونید تا 12 ساعت بخونید....
البته فکر نکنید این همه تاکید روی تعداد ساعت واقعا مهمه....کیفیت خوندنتون مهمتره...
در مورد نحوه ی خوندن هم فعلا برای بار اول خیلی گیر ندید روی هر صفحه....تمام منابع رو یک دور بخونید و قسمتهای مهم رو زیرش خط بکشید یا گوشه ی کتاب بنویسید (میتونید یادداشت برداری جدا هم داشته باشید ولی بعضی از مشاورها این رو توصیه نمیکنند....مگر اینکه جی برگ بنویسید)...اگر جایی سوال دارید علامت بزنید که بپرسید چون خیلی مهمه....بعد که انشالله یک دورتون تموم شد میتونید دقیق تر بشید روی مطالب...
راستی اصلا این اشتباه رو نکنید که اول یک کتاب رو بخونم تموم بشه بعد شروع کنم کتاب بعدی رو خوندن!!!چون کنکور تک درس نیست و تمام دروس پشت سر هم سوالاش مطرح شده و ذهنتون باید راحت روی مطالب سوییچ کنه...پس حداقل 3 و حداکثر 5 درس رو تو دستتون بگیرید و بخونید که یکیشون حتما زبان باشه (اگه من بودم آمار رو هم جزء درسهای اجباریم میگذاشتم)
در مورد آرایش درسها هم به سختی و راحتی شون توجه کنید....مثلا طی 4 هفته متوالی 5 درسی که براتون خیلی سخت و کسل کننده اس رو انتخاب نکنید....حتما درسهای سخت و راحت (یا اونایی که سختند ولی بهشون علاقه دارید) رو کنار هم بگذارید تا انگیزتون پایین نیاد...
ج ز و ه ها و پکیج های مدرسا ن میتونه کمک کننده باشه چون مطالب مهم رو خلاصه کرده ولی هرگز از خوندن اصل کتاب غافل نشید...
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که عرض کنم....باز هم سوالی بود در خدمتم...
حالا که اینطور شد خوش به حال خودم که اصلا عضو نشدم تا حالا!!!:25r30wi::4d564ad6:
چرا شما پرسیدید، آما!!!!!!!
آما خواستم با این کار برام ثابت بشه شما روانشناس معتمد و رازداری هستید و در شرایطی آیا ممکنه مواردی از من رو جایی بازگو کنید یا نه که ثابت شد. امتحان ساده ای بود. مجوز شما باطل شد دکتر راوی:auizz3ffy9vla57584x
یا ایهاالذین راوی،
یااااااااااااااااااااااا ایها الذین روای، لا تبطلوا مشورت و همدردیکم بل من و الاذی!!!!!!!!!!!!!!!!!:shocked:
با اجازتون بنده خیلی خوشم میاد ازش...چون معتقدم فرد میتونه ازش بسیار زیاد بهره ببره...اصولا تمامی رسانه ها رو میشه ازشون استفاده ی خوب کرد یا استفاده ی بد...ولی فیس بوک واقعا میتونه محشر باشه..بدرد بنده که خیلی خورده و چیزهای بسیار آموخته ام از اون...!
سرعتم خیلی پایینه.........
چرا شما هیچکدوم این مشکلو ندارین........؟؟؟؟؟
فانوووووووسی خب به منم مشاوره تحصیلی بده.
من میخوام دوباره بخووووونم.....
عاشق؟
نه چی می گی آیناز جان؟ من اصن هنوز به سن تکلیف نرسیدم. ببخشید میشه کمکم کنی دست راسستم رو پیدا کنم؟! آخه مامانم میگه تو راس دستی! میخوام مشقامو بنمیسم نمیدونم با کدوم دستم بنمیسم!!!:smiliess (12):
سلاااااااااااااااااااام.....
فانووووووووووسی عجب مشاوره ای دادیا دستت درد نکنه. به درد منم خورد................
فانوووووووسی خب به منم مشاوره تحصیلی بده.
من میخوام دوباره بخووووونم.....
نه جدی هم باشه قشنگه
والا بستگی داشت به شرایط
به اون یاره
به اینکه اصن من بفهمم آقا این یاری بوده
و ...
اون موقع که منابع کم بود و تستا ساده تر, من اصلا خبر نداشتم آزمون بهداشتی هم هست و این امکان رو هم دارم :sad:
یعنی ما هم از الان باید شروع کنیم به خوندن؟؟؟
حتی سوال23 که منبعشم تو کتاب براشون ذکر کردیمم تو کلید نهایی عوض نکردن
فقط ی سوالی برام پیش اومده
اینکه کیفیت عکس پاسخنامه نهایی رو تغییر دادن برا این بوده که وانمود کنن این یکی دیگس؟این س23 دیگه خیلی تابلو بود.تقریبآ مطمینم اصلآ نخوندنش
چقدر راحت تو این مملکت با سرنوشت آدما بازی میشه
اون سوال زبانم که حذف کردن.کاش میشد این طراحان کلیدو ببینم که حداقل بدونم اینجور آدمای بی مسولیت چه شکلین