fanoosi
New member
:tonguesmiley: خب به منم بگوووووووو :4d564ad6:
من از شما یاد میگیرم عزیزم...چیز قابل عرضی نیست...:thanks:
:tonguesmiley: خب به منم بگوووووووو :4d564ad6:
مرسی عزیزم . بد نیستم ... بعید می دونم رسیدگی کنند وقتی عین جمله کتاب را اشتباه می گیرند بقیه سوالات تکلیفشون معلومه:mad_majidonline:سلام بارلی جونم
خوبی؟
به نظرت جایی نیست بریم شکایت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میدونه؟
اوه اوه اوه
فانوووووووسی وارد می شودh34r-smiley::5::sarma:
خانه از پایبست ویران استسلام عزیزم
....
.....
با این وضع کلیدها تخمین رتبشون بخوره تو سرشون...:mad_majidonline:
باید بریم شکایت کنیم....به من باشه وزارت بهداشت رو میکشونم دادگستری کل!!!
راوی جون میبینم که طبع شعر اقای م .منتظر روی شما هم اثر کرده تو روز روشن امضاشون و تو پستت جعل می کنی . نکن بابا جان این کارا اخرعاقبت نداره:smilies-azardl (12)شکر
چرا خسته؟ چی کا کردی خودتو خسته کردی؟ بیام با ماساژور ماساژت بدم؟ (آخه خودم حال ندارم)
سوال من در مورد این جمله ات بود:
اختیارش رو آره داریم, هیچ جا هم گفته نشده که اگه بچه دار نشید مشکلی داره, اما در مورد اصل درستی و غلطی کار اینکار دارم صحبت می کنم
حس مادرانه و پدرانه شاید بخواد برای فرزندش بهترین ها و ایده آل ها رو فراهم کنه اما اونچه که مسلمه این عملی نیست, شاید حست از اینجا ناشی می شه
اما به قول آقای منتظر :
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
دیشب 3 ساعت بیشتر نخوابیدم....از صبح تا ظهر هم بیرون بودم...الان سرم داره گیج میره!!
شاید!!!....ولی کاش زودتر با این موضوع کنار بیام تا برام گرون تموم نشده....
من بیش از حد ایده آلیست و رئالیست تشریف دارم...هر چند حسابی دارم این کمال گرایی رو کنترلش میکنم!
هر چی باشه تحمل میکنم راوی...ولی وقتی جلو چشمم دارن حق خودم و بقیه رو ضایع میکنند خونم به جوش میاد....
مرسی عزیزم . بد نیستم ... بعید می دونم رسیدگی کنند وقتی عین جمله کتاب را اشتباه می گیرند بقیه سوالات تکلیفشون معلومه:mad_majidonline:
راوی جون میبینم که طبع شعر اقای م .منتظر روی شما هم اثر کرده تو روز روشن امضاشون و تو پستت جعل می کنی . نکن بابا جان این کارا اخرعاقبت نداره:smilies-azardl (12)
فقط یه نفر یه آدرس یا شماره تلفن معتبر بده برای رسیدگی...عجب گرفتاری شدیمااااااااااااا
واقعا هیچ کس نمیدونه کجا باید مراجعه کنیم؟
شده حضوری برم هم میرم...هزار باز میرم...
بحث یک سوال و دو سال نیست....بحث قبول شدن و نشدن هم نیست...(باور کن فکر میکنم همچین جایی قبول نشم شرافت داره برام...)
زورم میگیره دارن عین آب خوردن حقمون رو ضایع میکنند...
اولا ما که اصلا نفهمیدیم مال حافظ :25r30wi:اولا که این شعر ماله حافظه, من با حافظ دوست جون جونی ایم :bunnyearsmiley:
دوما که من اسم ایشونم آوردم
من از شما یاد میگیرم عزیزم...چیز قابل عرضی نیست...:thanks:
اولا ما که اصلا نفهمیدیم مال حافظ :25r30wi:
دوما تو کف شعری که برای شما سروده بودن مونده بودیم گفتیم اینطوری تلافی کنیم :25r30wi:
فانوسی عزیزم حالت و کاملا درک می کنم چون خودم هم اینطوریم ، معمولا بچه ها برای شکایت میرن خود سازمان سنجش اما چندان خوشبین نیستم از این جماعت ابی گرم بشه:mad_majidonline:فقط یه نفر یه آدرس یا شماره تلفن معتبر بده برای رسیدگی...عجب گرفتاری شدیمااااااااااااا
واقعا هیچ کس نمیدونه کجا باید مراجعه کنیم؟
شده حضوری برم هم میرم...هزار باز میرم...
بحث یک سوال و دو سال نیست....بحث قبول شدن و نشدن هم نیست...(باور کن فکر میکنم همچین جایی قبول نشم شرافت داره برام...)
زورم میگیره دارن عین آب خوردن حقمون رو ضایع میکنند...
ای بابا شوخی کردیما :sad: نکوب جانم اون سرو به دیوار:dadad4:آخیییییییییی
اول اجازه بده خودشون بیان تایید کنن واسه من سرودن
شاید قبلا سرودن, شاید شعر واسه شخص دیگه ای بشه
چه معنی داره هنو مطمئن نیستی تلافی می کنی
بعدم من چی کار کنم ایشون شعر سروده من باید تاوانشو پس بدم؟؟؟؟ (پرند الان باز گریه لازم دارم :13![]()
رای؟!!!!!!!! :smiliess (2):برو سرچ بزن ببین اصن چنین شعری هیچ جا جز این سایت ثبت شده؟ داغ داغ بود که برات فرستادم. حسش رو خودت ایجاد کردی.اولا که این شعر ماله حافظه, من با حافظ دوست جون جونی ایم :bunnyearsmiley:
دوما که من اسم ایشونم آوردم
رای؟!!!!!!!! :smiliess (2):برو سرچ بزن ببین اصن چنین شعری هیچ جا جز این سایت ثبت شده؟ داغ داغ بود که برات فرستادم. حسش رو خودت ایجاد کردی.
من قهرم. میرم از اینجا
به من توهین کردید!
از دو جهت
1- اینکه این شعر رو برابر شعر حافظ بزرگ قرار دادید
دومیش رو شما بگید.
اینطوری یا باید من شعر دزد باشم یا حافظ، البته حافظ که تو حافظه ی این ملته، پس می مونم من:wacsmiley:
رای؟!!!!!!!! :smiliess (2):برو سرچ بزن ببین اصن چنین شعری هیچ جا جز این سایت ثبت شده؟ داغ داغ بود که برات فرستادم. حسش رو خودت ایجاد کردی.
من قهرم. میرم از اینجا
به من توهین کردید!
از دو جهت
1- اینکه این شعر رو برابر شعر حافظ بزرگ قرار دادید
دومیش رو شما بگید.
اینطوری یا باید من شعر دزد باشم یا حافظ، البته حافظ که تو حافظه ی این ملته، پس می مونم من:wacsmiley:
ای بابا شوخی کردیما :sad: نکوب جانم اون سرو به دیوار:dadad4:
به من نمی گی؟ :sadsmiley::sad::dadad4: