زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بارلی

New member
سلام بارلی جونم
خوبی؟
به نظرت جایی نیست بریم شکایت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میدونه؟
مرسی عزیزم . بد نیستم ... بعید می دونم رسیدگی کنند وقتی عین جمله کتاب را اشتباه می گیرند بقیه سوالات تکلیفشون معلومه:mad_majidonline:

بارلی

New member
شکر
چرا خسته؟ چی کا کردی خودتو خسته کردی؟ بیام با ماساژور ماساژت بدم؟ (آخه خودم حال ندارم)
سوال من در مورد این جمله ات بود:

اختیارش رو آره داریم, هیچ جا هم گفته نشده که اگه بچه دار نشید مشکلی داره, اما در مورد اصل درستی و غلطی کار اینکار دارم صحبت می کنم
حس مادرانه و پدرانه شاید بخواد برای فرزندش بهترین ها و ایده آل ها رو فراهم کنه اما اونچه که مسلمه این عملی نیست, شاید حست از اینجا ناشی می شه
اما به قول آقای منتظر :
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
راوی جون میبینم که طبع شعر اقای م .منتظر روی شما هم اثر کرده تو روز روشن امضاشون و تو پستت جعل می کنی . نکن بابا جان این کارا اخرعاقبت نداره:smilies-azardl (12)

rawy

New member
دیشب 3 ساعت بیشتر نخوابیدم....از صبح تا ظهر هم بیرون بودم...الان سرم داره گیج میره!!
شاید!!!....ولی کاش زودتر با این موضوع کنار بیام تا برام گرون تموم نشده....
من بیش از حد ایده آلیست و رئالیست تشریف دارم...هر چند حسابی دارم این کمال گرایی رو کنترلش میکنم!

یه مشکلی که بچه های الان دارن اینه که به مقدار خیلییییی زیادی ناکامی رو تجربه نکردن, یعنی پدر و مادر نمی ذارن که تجربه کنن
و متاسفانه این مسئله که تو نسل ما کمتر بوده الان این میزان اعتیاد رو داریم وای به حال نسل بعد
وقتی کسی نمی تونه از پس زندگی بربیاد راههای ناسازگارانه اش اینه که روانی بشه یا معتاد بشه دیگه
به نظرم اگه مهارتهای زندگی کردن رو بلد باشیم و دنیا رو با عشق ببینیم زندگی خیلی هم می تونه لذت بخش باشه, خدایی که انسان رو آفرید و به خودش احسنت گفت, یه هدفی داشته از خلقتی که برپایه ی عشق بوده, دادن زندگی به خاک بی جونی که بتونه احساس داشته باشه و اختیار حتی واسه خود خدا هم فوق العاده است.
و یا این دید می تونی اینجوری فکر کنی که چرا یه همچین لذتی رو, لذت هستی و و جود داشتن رو از یه موجودی دریغ کنم؟
مخصوصا تو ایران معمولا یه بچه بزرگ نمی شه تا پدر و مادرش هستن, زندگی انگلی عادت شده و این رو محبت می دونن اما در واقع لطمه ی جبران ناپذیری هست.
من مطمئنم تو یه مامان خوب می شی, وقتش که برسه, هنوز خودت کوچولوهی :heart:

fanoosi

New member
مرسی عزیزم . بد نیستم ... بعید می دونم رسیدگی کنند وقتی عین جمله کتاب را اشتباه می گیرند بقیه سوالات تکلیفشون معلومه:mad_majidonline:

فقط یه نفر یه آدرس یا شماره تلفن معتبر بده برای رسیدگی...عجب گرفتاری شدیمااااااااااااا
واقعا هیچ کس نمیدونه کجا باید مراجعه کنیم؟
شده حضوری برم هم میرم...هزار باز میرم...
بحث یک سوال و دو سال نیست....بحث قبول شدن و نشدن هم نیست...(باور کن فکر میکنم همچین جایی قبول نشم شرافت داره برام...)
زورم میگیره دارن عین آب خوردن حقمون رو ضایع میکنند...

rawy

New member
راوی جون میبینم که طبع شعر اقای م .منتظر روی شما هم اثر کرده تو روز روشن امضاشون و تو پستت جعل می کنی . نکن بابا جان این کارا اخرعاقبت نداره:smilies-azardl (12)

اولا که این شعر ماله حافظه, من با حافظ دوست جون جونی ایم :bunnyearsmiley:
دوما که من اسم ایشونم آوردم

rawy

New member
فقط یه نفر یه آدرس یا شماره تلفن معتبر بده برای رسیدگی...عجب گرفتاری شدیمااااااااااااا
بحث یک سوال و دو سال نیست....بحث قبول شدن و نشدن هم نیست...(باور کن فکر میکنم همچین جایی قبول نشم شرافت داره برام...)

من کلی امید داشتم که توبهداشت تلاشم نتیجه می ده
الان دیگه ندارم :sad::sadsmiley: (پرند جان من الان یه شکلک گریه شدید می خوام این که تو میگی خیلی ناراحته جواب گو نیست, سایتی هم که دادی امروز باز نمی شه پس مجبورم سرمو بکوبم به دیوار :13:)

بارلی

New member
اولا ما که اصلا نفهمیدیم مال حافظ :25r30wi:
دوما تو کف شعری که برای شما سروده بودن مونده بودیم گفتیم اینطوری تلافی کنیم :25r30wi:

rawy

New member
اولا ما که اصلا نفهمیدیم مال حافظ :25r30wi:
دوما تو کف شعری که برای شما سروده بودن مونده بودیم گفتیم اینطوری تلافی کنیم :25r30wi:

آخیییییییییی
اول اجازه بده خودشون بیان تایید کنن واسه من سرودن
شاید قبلا سرودن, شاید شعر واسه شخص دیگه ای بشه
چه معنی داره هنو مطمئن نیستی تلافی می کنی
بعدم من چی کار کنم ایشون شعر سروده من باید تاوانشو پس بدم؟؟؟؟ (پرند الان باز گریه لازم دارم :13:)

بارلی

New member
فانوسی عزیزم حالت و کاملا درک می کنم چون خودم هم اینطوریم ، معمولا بچه ها برای شکایت میرن خود سازمان سنجش اما چندان خوشبین نیستم از این جماعت ابی گرم بشه:mad_majidonline:

بارلی

New member
آخیییییییییی
اول اجازه بده خودشون بیان تایید کنن واسه من سرودن
شاید قبلا سرودن, شاید شعر واسه شخص دیگه ای بشه
چه معنی داره هنو مطمئن نیستی تلافی می کنی
بعدم من چی کار کنم ایشون شعر سروده من باید تاوانشو پس بدم؟؟؟؟ (پرند الان باز گریه لازم دارم :13:)
ای بابا شوخی کردیما :sad: نکوب جانم اون سرو به دیوار:dadad4:

م منتظر

New member
رای؟!!!!!!!! :smiliess (2):برو سرچ بزن ببین اصن چنین شعری هیچ جا جز این سایت ثبت شده؟ داغ داغ بود که برات فرستادم. حسش رو خودت ایجاد کردی.
من قهرم. میرم از اینجا
به من توهین کردید!
از دو جهت
1- اینکه این شعر رو برابر شعر حافظ بزرگ قرار دادید
دومیش رو شما بگید.
اینطوری یا باید من شعر دزد باشم یا حافظ، البته حافظ که تو حافظه ی این ملته، پس می مونم من:wacsmiley:

rawy

New member
رای؟!!!!!!!! :smiliess (2):برو سرچ بزن ببین اصن چنین شعری هیچ جا جز این سایت ثبت شده؟ داغ داغ بود که برات فرستادم. حسش رو خودت ایجاد کردی.
من قهرم. میرم از اینجا
به من توهین کردید!
از دو جهت
دومیش رو شما بگید.
اینطوری یا باید من شعر دزد باشم یا حافظ، البته حافظ که تو حافظه ی این ملته، پس می مونم من:wacsmiley:

ای باباااااااا آقا جان منظور این شعر بود
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
نه اون شعررررررررر

rawy

New member
من قهرم. میرم از اینجا
به من توهین کردید!
از دو جهت
دومیش رو شما بگید.

نااازی ناااااااااازی من معذرت می خوام :tsimuzpzwoap1t9y3o7
منکه تشکر کردم
اشتباه لپی بود
آقا همه پستا رو بخونین بعد دعوا کنید دیگه :smilies-azardl (12)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا