زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
دوستان من صفحاتو کامل نمیخونم اگر کسی خطاب بمن چیزی نوشته و بی جواب مونده عذرمیخوام.اینو الان متوجه شدم که سلام فانوسی رو دیدم
علیک سلام
واقعآ عذر میخوام.همینطورم پرند
خلاصه غلط کردم دیگه
بابا انقدر کینه ای نباشید.خوب ببخشید دیگه

راست میگن آقایون کم حوصله تشریف دارندها!!
من 30 صفحه هم عقب می مونم باید دونه دونه بخونم مطالب رو!!
یکی از مواردی که خطاب به جنابعالی بود این بود:
حدسیاتتون در مورد من و قاصدک جان چی بود بالاخره....ما همچنان منتظریم!

rawy

New member
سلاممممممممممم دوست جونیاااااااااااا.:4d564ad6: راوی ماشالله سحر خیزیا. کاش یاد بگیرم
سلام به همه ی خانومای خوب و کدبانو و خوشگله مشگلا
:rolleyessmileyanim::thanks:

نه عزیزم , حالا من یه چیزی گفتم, ساعت یازده بود
تو فرهنگ لغت آیناز ساعت 11 کله سحره فقط

rawy

New member
راویا گویا کمر بر بسته ای
گویی از اغیار دستت شسته ای!
گویی از بگذشته ها، از کشته ها
نادمی، بار سفر بر بسته ای!
با خدای خود سخن را باز کن
با دل خود همدلی آغاز کن
دست را در دست همراهی بنه
پای را در راه همراهی بنه
هر کسی کو را نگاری نیک بود
از بر او روزگاری نیک بود
هر که را بر وصل سعیی کامل است
وصل معشوقش یقینن حاصل است

گوش میداری نوای منتظر؟‍
هان! چه میگوید صدای منتظر؟
بانک میدارد که فیضت حاصل است
گر کنی آغاز راه منتظر
گر کنی از نا امیدی هات کوچ
هم روی راهی به پای منتظر
هم کنی سعیی که سعیت کامل است
تا رسی بر منتهای منتظر

ووووووووو شما شاعری؟؟؟ :4d564ad6:
خیلی عالی بود مرسییییییی :thanks:

fanoosi

New member
نمی دونم چرا خیلی وقته دیگه نمی تونم عکس بذارم :sadsmiley:
اینو آپلود کردم, ببینش و بهش فکر کن
اگه درست منظورت رو فهمیده باشم تو عدالت خدا شبهه داری, منم داشتم, برای گرفتن جواب همین سوالها اون مسیر رو رفتم, و انصافا جوابهایی که گرفتم اقلا اگر برای بعضی هاشون توجیه عقلی براش پیدا نشده باشه اما دلم رو آروم کرد و می تونم باورشون داشته باشم. چون نیاز داشتم که با خدا کنار بیام, با دینی که تو شناسنامه باهامون بوده کنار بیام و تا حدی جواب سوالهامو بگیرم.
همیشه قبلا آرزو داشتم زودتر بمیرم برم ببینم اونور چه خبره, الانم دوس دارم ولی دیگه عجله ای ندارم :p
اگه بخوام جواب سوالی که پرسیدی رو بدم, باید مباحث هر هشت ترم رو اینجا بگم, که عملی نیست, و تنها جمله ای که می تونه باز بیانگر همه چی باشه همینه که وجودگراها هم بهش اذعان دارند: ما مختاریم درچاچوب محدودیت هایی که داریم.
اون محدودیت ها قوانین جهان هستیه که برای همه حاکمه, اشتباهات خودمون, پدر و مادرمون, حتی چند نسل قبل مون
خار جفایی نداره اگه قصد چیدن گل رو نکنی, و چیدن گل یعنی گرفتن زندگیش!
بنابراین اگه به حکمت وجودی اون خار پی ببریم اون هم داره وظیفه اش رو انجام می ده برای محافظت از گلی که لطیفه و هیچ محافظی نداره.
من نمی دانم
كه چرا می گویند : اسب حیوان نجیبی است ، كبوتر زیباست .
و چرا در قفس هیچكسی كركس نیست.
گل شبدر چه كم از لاله ی قرمز دارد.
چشم ها را باید شست ، جور دیگر باید دید.
واژه ها را باید شست

و نخواهیم مگس از سر انگشت طبیعت بپرد .
و نخواهیم پلنگ از در خلقت برود بیرون .
و بدانیم اگر كرم نبود ، زندگی چیزی كم داشت .
و اگر خنج نبود، لطمه می خورد به قانون درخت .
و اگر مرگ نبود ، دست ما در پی چیزی می گشت .
و بدانیم اگر نور نبود ، منطق زنده ی پرواز دگرگون می شد .
و بدانیم كه پیش از مرجان ، خلائی بود در اندیشه ی دریاها.

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم

درمورد چیزی که مطرح کردی فقط یه اشاره کوچیک بکنم که ما قبل از اینکه به این دنیا بیایم و بعد از اینکه از این دنیا می ریم, خدا رو مواخذه می کنیم که اگرررر اینطوری بودیم اینطوری می شدیم, و اون از عشق زیادش نه تو کارش نیست, باشه برو ببینم حالا چی کار می کنی.
و یکی از دلائلی که چیزهایی رو می بینم که به نظر ما بی عدالتیه, ممکنه خواسته ی خود اونطرف بوده باشه در یک زمانی
(مباحث زیاده این فقط یه بخشش و یه نمونه اش بود که شاید حتی نه تنها جواب سوالت رو نده بلکه سوالهای دیگه ای برات ایجاد کنه, فقط مطرح کردم که حس کنی دنیا تنها اونچیزی که به چشم ما و با حواس ما لمس می شه نیست و خیلی وسیع تر و برنامه ریزی شده تر و دقیق تر و عادلانه تر از چیزیه که هر کدوم از ما بتونیم تصورش رو بکنیم)

با مطالبی که نوشتی موافقم راوی جان و شاید من بد منظورمو رسوندم...من اصلا تو عدالت خدا شک ندارم...خیلی وقت پیش این مسئله رو پیش خودم حل کردم وقتی 14 سالم بود...
ولی مثل گفته ی جناب ابوالعلای معری فکر میکنم شاید درست نباشه یه طفل معصوم رو درگیر این میدون کنم...
خیلی تردید دارم تو این زمینه....

بارلی

New member
سلام راوی جون و فانوسی عزیزم . خوبید؟ شما تخمین رتبه را ویرایش کردین یا باید هنوز صبر کنیم ؟:sad:

آخرین ویرایش:

rawy

New member
با مطالبی که نوشتی موافقم راوی جان و شاید من بد منظورمو رسوندم...من اصلا تو عدالت خدا شک ندارم...خیلی وقت پیش این مسئله رو پیش خودم حل کردم وقتی 14 سالم بود...
ولی مثل گفته ی جناب ابوالعلای معری فکر میکنم شاید درست نباشه یه طفل معصوم رو درگیر این میدون کنم...
خیلی تردید دارم تو این زمینه....
سلام فانوسی جون خوبی؟
منظورت اینه که فکر می کنی خدا اشتباه کرد که از اول ما رو درگیر کرد؟

rawy

New member
سلام راوی جون و فانوسی عزیزم . خوبید؟ شما تخمین رشته را ویرایش کردین یا باید هنوز صبر کنیم ؟:sad:

سلام, خوبی بارلی جان؟
من هنوز شرکت نکردم, کدی که گفتن براتون میاد نیومد فقط کد رهگیری ما رو گرفتن :p7977cujr38iyymsu8:

fanoosi

New member
سلام فانوسی جون خوبی؟
منظورت اینه که فکر می کنی خدا اشتباه کرد که از اول ما رو درگیر کرد؟

سلام عزیزم....ممنون
خوبم....فقط کمی خسته ام
شما خوبی؟
نه ابدا...مگه ممکنه خدا اشتباه کنه؟ استغفرالله....ولی مگه ما مختار نیستیم که بچه دار بشیم یا نه....ازدواج کنیم یا نه...هستیم درسته؟
من اگه دست خودم بود از این اختیار استفاده میکردم...

fanoosi

New member
حقیقتاااااااااااااااااا
تو ک ل ا س های اعتیاد یکی از اساتید می گفت: معتاد خیاریه که خیار شور شده فقط باید کمکش کرد که نگنده
الان تو خیاری خوش به حالت

عجب جمله ای!!!!:5: باید یه جا بنویسمش!
خیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه خیار نمیگنده؟:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

fanoosi

New member
آقا اولا به من نگید د ک ت ر (شما چجوری تونیستید بنویسیدش؟؟؟ :smiliess (15): دکتر دکتر دکتر, یعنی می شه؟؟؟) الان باز ما رو با آقای مصفا دعوا می ندازید.
ثانیا من کجا راز شما رو بازگو کردم؟؟؟ کو کو کو ؟؟؟
بعدم شما رازی ندارید شما یه دلت می خواد بگی یه دلت نمی خواد, ما رو گذاشتی سر کار :black_eyed:

منم اول مونده بودم چه جوری نوشتن دکتر....بعد امتحان کردم شد اونقدر خوشحال بودم که نگوووووو!!!!:25r30wi:

fanoosi

New member
سلام به همگی . من که دیشب راحت نخوابیدم اخه این چه وضعشه اون با تغییر منابع در ماه های اخر اینم از کلید اصلی با اینهمه اشکال یه باره بگین بهداشت مال نورچشمیاست ما تکلیفمون و بدونیم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

سلام بارلی جونم
خوبی؟
به نظرت جایی نیست بریم شکایت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میدونه؟

rawy

New member
سلام عزیزم....ممنون
خوبم....فقط کمی خسته ام
شما خوبی؟
نه ابدا...مگه ممکنه خدا اشتباه کنه؟ استغفرالله....ولی مگه ما مختار نیستیم که بچه دار بشیم یا نه....ازدواج کنیم یا نه...هستیم درسته؟
من اگه دست خودم بود از این اختیار استفاده میکردم...

شکر
چرا خسته؟ چی کا کردی خودتو خسته کردی؟ بیام با ماساژور ماساژت بدم؟ (آخه خودم حال ندارم)
سوال من در مورد این جمله ات بود:
شاید درست نباشه یه طفل معصوم رو درگیر این میدون کنم
اختیارش رو آره داریم, هیچ جا هم گفته نشده که اگه بچه دار نشید مشکلی داره, اما در مورد اصل درستی و غلطی کار اینکار دارم صحبت می کنم
حس مادرانه و پدرانه شاید بخواد برای فرزندش بهترین ها و ایده آل ها رو فراهم کنه اما اونچه که مسلمه این عملی نیست, شاید حست از اینجا ناشی می شه
اما به قول آقای منتظر :
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی

fanoosi

New member
سلام راوی جون و فانوسی عزیزم . خوبید؟ شما تخمین رتبه را ویرایش کردین یا باید هنوز صبر کنیم ؟:sad:

سلام عزیزم
....
.....
با این وضع کلیدها تخمین رتبشون بخوره تو سرشون...:mad_majidonline:
باید بریم شکایت کنیم....به من باشه وزارت بهداشت رو میکشونم دادگستری کل!!!

rawy

New member
سلام عزیزم
....
.....
با این وضع کلیدها تخمین رتبشون بخوره تو سرشون...:mad_majidonline:
باید بریم شکایت کنیم....به من باشه وزارت بهداشت رو میکشونم دادگستری کل!!!

اوه اوه اوه
فانوووووووسی وارد می شود :ph34r-smiley::5::sarma:

fanoosi

New member
شکر
چرا خسته؟ چی کا کردی خودتو خسته کردی؟ بیام با ماساژور ماساژت بدم؟ (آخه خودم حال ندارم)
سوال من در مورد این جمله ات بود:

اختیارش رو آره داریم, هیچ جا هم گفته نشده که اگه بچه دار نشید مشکلی داره, اما در مورد اصل درستی و غلطی کار اینکار دارم صحبت می کنم
حس مادرانه و پدرانه شاید بخواد برای فرزندش بهترین ها و ایده آل ها رو فراهم کنه اما اونچه که مسلمه این عملی نیست, شاید حست از اینجا ناشی می شه
اما به قول آقای منتظر :
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی

دیشب 3 ساعت بیشتر نخوابیدم....از صبح تا ظهر هم بیرون بودم...الان سرم داره گیج میره!!
شاید!!!....ولی کاش زودتر با این موضوع کنار بیام تا برام گرون تموم نشده....
من بیش از حد ایده آلیست و رئالیست تشریف دارم...هر چند حسابی دارم این کمال گرایی رو کنترلش میکنم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا