زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
کماکان دور از دلدار خویشم
کماکان در پی آن یار خویشم

خب جناب منتظر تابلو عاشقین دیگه. خب اعتراف کنین ... بیا من و جناب یزدان هم عاشقیم . خب مگه بده. عشق یه نعمته.. ما ادامای این دورو زمونه خرابش کردیم اما هر کی داره یه نعمت و داره که از دستش بده ضرر کرده.

ainazhz

New member
بله آیا صحیح است؟
جواب خدا رو چجوری می خوای بدی آخه؟؟؟؟

:25r30wi::25r30wi: این چه کاریه جناب منتظر . چرا دوستمو قال گذاشتین. اینهمه ذوق و شوق داشت بیاد به شما مشاوره بده حالتون و خوب کنه.. چراااااااااااااااااااا؟ :p7977cujr38iyymsu8:

ainazhz

New member
ممنون ...آره فانوسی جان ... دقیقا همینطوره... به نظر شما چطور بخونم ؟ تابستون تمام منابع رو بخونم یا نه ؟ تست زدن رو از چه زمانی شروع کنم ؟ یخورده گیجم در این مورد که باید چطور بخونم منابع رو؟

از الان شروع کن تا مهر یا اولیل ابان یک دور منابع اصلی رو تموم کن رز جان .. وقتی یه دور تموم کنی دوره بعدی واست اسونتر میشه و میاد دستت که چه جاهایی مهمه و دوره بعدی رو اونا بیشتر تاکید میکنی... بعد از اون شروع کن به دوره بعدیو بعدی . دیگه از اون موقغ میتونی تست بزنی نه الان. چون اون موقغ مسلط میشی و خوب تستارو درک میکنی . الان واسه تست خیلی زوده.
فقط و فقط منابع اصلیو بخون.. همونطور که فانوسی گفتن علوم باید در کنار کتابهایی که مهمن یکی دوتا کتاب دیگه . نکمیلی هم بخونی. تو همون تاپیک کتابهای مهم و تکمیلی کاملا مشخص کردم . مهمه ابی رنگ هستن و بقیه تکمیلی..

بقیه چیزها هم فانوسی جون توضیح دادن حتما انجام بدین

آخرین ویرایش:

م منتظر

New member
دوستان ملاحظه می فرمایید دست من چقد بی نمکه؟
هیچکی از شما نپرسیده بود؟
اونهمه من جلسه گذاشتم واسه شما, اونهمه وقت گذاشتم, اونهمه منتظر موندم, ما رو کاشتی رفتی
هیچکی نپرسید؟؟؟!!!
خدا رو شکر که خوبید
چرا شما پرسیدید، آما!!!!!!!
آما خواستم با این کار برام ثابت بشه شما روانشناس معتمد و رازداری هستید و در شرایطی آیا ممکنه مواردی از من رو جایی بازگو کنید یا نه که ثابت شد. امتحان ساده ای بود. مجوز شما باطل شد دکتر راوی:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

م منتظر

New member
نمیدونم چقدر تا به حال مطالعه داشتید.....ولی ضروریه که تا آخر تابستون تمام منابع رو یک دور بخونید....به نظرم از مهر یا آبان واسه تست زدن شروع کنید بهتره....یعنی زمانی که حداقل یک دور مطالب رو خوندید...
تابستون رو برنامه بریزید رو 6 الی 7 ساعت در روز...که زیاد هم بهتون فشار نیاد و زده نشید....میدونید که 2 ماه آخر خیلی تعیین کننده است باید خیلی مواظب روحیه تون باشید که اون موقع کم نیارید...میشناسم کسی که دو سال واسه کنکور خوند ولی دو ماه آخر خسته شد (اعتماد به نفسشم رفته بود بالا!!) و جدی نخوند و خب...اصلا مجاز نشد...
سه ماه تابستون تمام روزهای هفته روزی 6 یا 7 ساعت خوبه....جمعه ها هم استراحت و جبرانی...یعنی اگه درسی تو برنامه هفته ی قبلتون جا موند جمعه بخونید...روزی دو ساعت زبان آخر شب معجزه میکنه....
واسه سه ماه پاییز میتونید میزان ساعتتون رو ببرید رو 8 الی 9 ساعت....و دو ماه زمستون که زمان خیلی بحرانی هستش میتونید تا 12 ساعت بخونید....
البته فکر نکنید این همه تاکید روی تعداد ساعت واقعا مهمه....کیفیت خوندنتون مهمتره...
در مورد نحوه ی خوندن هم فعلا برای بار اول خیلی گیر ندید روی هر صفحه....تمام منابع رو یک دور بخونید و قسمتهای مهم رو زیرش خط بکشید یا گوشه ی کتاب بنویسید (میتونید یادداشت برداری جدا هم داشته باشید ولی بعضی از مشاورها این رو توصیه نمیکنند....مگر اینکه جی برگ بنویسید)...اگر جایی سوال دارید علامت بزنید که بپرسید چون خیلی مهمه....بعد که انشالله یک دورتون تموم شد میتونید دقیق تر بشید روی مطالب...
راستی اصلا این اشتباه رو نکنید که اول یک کتاب رو بخونم تموم بشه بعد شروع کنم کتاب بعدی رو خوندن!!!چون کنکور تک درس نیست و تمام دروس پشت سر هم سوالاش مطرح شده و ذهنتون باید راحت روی مطالب سوییچ کنه...پس حداقل 3 و حداکثر 5 درس رو تو دستتون بگیرید و بخونید که یکیشون حتما زبان باشه (اگه من بودم آمار رو هم جزء درسهای اجباریم میگذاشتم)
در مورد آرایش درسها هم به سختی و راحتی شون توجه کنید....مثلا طی 4 هفته متوالی 5 درسی که براتون خیلی سخت و کسل کننده اس رو اتخاب نکنید....حتما درسهای سخت و راحت (یا اونایی که سختند ولی بهشون علاقه دارید) رو کنار هم بگذارید تا انگیزتون پایین نیاد...
ها و پکیج های مدرسا ن میتونه کمک کننده باشه چون مطالب مهم رو خلاصه کرده ولی هرگز از خوندن اصل کتاب غافل نشید...
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که عرض کنم....باز هم سوالی بود در خدمتم...

به این میگن یه مشاور عیار 20
ایول فانوسی روشنگر
پس منم که وزارت علومی ام برم مدرسان شریف بخرم. آره دکتر فانوسی؟

م منتظر

New member
ایول فانوسی روشنگر
دکتر فانوسی تصمیم دارم با همین جزوات مدرسان شریف شروع کنم. بعد یه سوال دیگه!
اگه شما مدیر یه مجموعه ی بزرگ و معتبر دانشگاهی باشید تو مرکز یه استان، بعد قبول شدنتون تو یه استان دیگه حتی تهران باعث بشه اون پست مدیریتی رو از دست بدید! چکار میکنید؟

mosaffa7

New member
منم از فیسبوک بدم میاد خیلی... داشتم واسه یک سال . الان یک سالو نیم دی اکتیوم

با اجازتون بنده خیلی خوشم میاد ازش...چون معتقدم فرد میتونه ازش بسیار زیاد بهره ببره...اصولا تمامی رسانه ها رو میشه ازشون استفاده ی خوب کرد یا استفاده ی بد...ولی فیس بوک واقعا میتونه محشر باشه..بدرد بنده که خیلی خورده و چیزهای بسیار آموخته ام از اون...!

م منتظر

New member
خب جناب منتظر تابلو عاشقین دیگه. خب اعتراف کنین ... بیا من و جناب یزدان هم عاشقیم . خب مگه بده. عشق یه نعمته.. ما ادامای این دورو زمونه خرابش کردیم اما هر کی داره یه نعمت و داره که از دستش بده ضرر کرده.
عاشق؟
نه چی می گی آیناز جان؟ من اصن هنوز به سن تکلیف نرسیدم. ببخشید میشه کمکم کنی دست راسستم رو پیدا کنم؟! آخه مامانم میگه تو راس دستی! میخوام مشقامو بنمیسم نمیدونم با کدوم دستم بنمیسم!!!:smiliess (12):

parand

Well-known member
سلاااااااااااااااااااام.....
فانووووووووووسی عجب مشاوره ای دادیا دستت درد نکنه. به درد منم خورد................

parand

Well-known member
با اجازتون بنده خیلی خوشم میاد ازش...چون معتقدم فرد میتونه ازش بسیار زیاد بهره ببره...اصولا تمامی رسانه ها رو میشه ازشون استفاده ی خوب کرد یا استفاده ی بد...ولی فیس بوک واقعا میتونه محشر باشه..بدرد بنده که خیلی خورده و چیزهای بسیار آموخته ام از اون...!

سلااااااااام جناب مصفا...
به نظر منم فیس در عین بدی هایی که داره خوبیم داره.....
بعضیا فقط میتونن از این راه ارتباط اسان و سریع و البته ارزون با عزیزانشون که خارج هستن برقرار کنن...........
ولی در کل من نمی پسندم...چون جوری طراحی کردنش که از اعتیاد به شیشیه و کوکایین هم بدتره.......

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
چرا شما پرسیدید، آما!!!!!!!
آما خواستم با این کار برام ثابت بشه شما روانشناس معتمد و رازداری هستید و در شرایطی آیا ممکنه مواردی از من رو جایی بازگو کنید یا نه که ثابت شد. امتحان ساده ای بود. مجوز شما باطل شد دکتر راوی:auizz3ffy9vla57584x

هاااااااااااااا چی شد؟پ چرا مجوز دوسته من راوی جونم باطل شد؟؟؟؟؟؟ چیو بلو داد ایا ؟

ainazhz

New member
عاشق؟
نه چی می گی آیناز جان؟ من اصن هنوز به سن تکلیف نرسیدم. ببخشید میشه کمکم کنی دست راسستم رو پیدا کنم؟! آخه مامانم میگه تو راس دستی! میخوام مشقامو بنمیسم نمیدونم با کدوم دستم بنمیسم!!!:smiliess (12):

ههههههههههههههههههههههههههههاااااااااااااااااااااااااااااا پس چرا مبهم حرف میزدین؟ اخه به طور عامیانه کسی که میگه دلمو پیش یکی جا گذاشتم یعنی یکیو دوس داره و عاشقه دیگه

fanoosi

New member
ایول فانوسی روشنگر

دکتر فانوسی؟!!!!من هنوز مدرک لیسانسم دستم نیست!!!!باید کلی دوندگی کنم تا بهم بدن!!
خواهش میکنم جناب منتظر....
وظیفه امه کارهایی که میدونم درسته توصیه کنم حتی اگه خودم به دلایلی نتونسته باشم همه دانسته هامو عمل کنم...که اگه عمل میکردم تک رقمی میشدم...
مدرسا ن شریف واجب نیست ولی برای کسانی که تغییر رشته ای هستند میتونه مفید باشه...من شخصا پول تلف کردن میدونستمش و نرفتم! ولی رتبه ی 4 مون رفته بود!....از اون طرف رتبه ی 6 مون فقط آزمونهای سنجش رو شرکت کرد...
مهم اینه که اگه رفتیم یا نرفتیم اصولی و مداوم بخونیم...انشالله موفق باشید

parand

Well-known member
سرعتم خیلی پایینه.........
چرا شما هیچکدوم این مشکلو ندارین........؟؟؟؟؟

mosaffa7

New member
سلااااااااام جناب مصفا...
به نظر منم فیس در عین بدی هایی که داره خوبیم داره.....
بعضیا فقط میتونن از این راه ارتباط اسان و سریع و البته ارزون با عزیزانشون که خارج هستن برقرار کنن...........
ولی در کل من نمی پسندم...

سلام پرند جان
در مورد ارتباط با مهاجران که نرم افزارهای بهتری مثل oovoo هست
ولی به طور کلی در فیس بوک صفحات اجتماعی، فرهنگی، ادبی، اقتصادی، روانشناسی، سیاسی، مذهبی و ... بسیاری هم بزبان فارسی و علی الخصوص انگلیسی وجود دارد...اخبار بسیاری را میتوان دریافت کرد...با نظریات متفاوت گروه های مختلف اجتماعی آشنا شد و ...... ولی خب افرادی بسیاری هستند که مراعات نمیکنند و جو را مسموم مینمایند.
ولی در کل رای به خوب و مفید بودن آن میدهم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا