زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
دکتر فانوسی تصمیم دارم با همین جزوات مدرسان شریف شروع کنم. بعد یه سوال دیگه!
اگه شما مدیر یه مجموعه ی بزرگ و معتبر دانشگاهی باشید تو مرکز یه استان، بعد قبول شدنتون تو یه استان دیگه حتی تهران باعث بشه اون پست مدیریتی رو از دست بدید! چکار میکنید؟

به نظرم با خود منابع شروع کنید بهتره...البته این نظر منه....
این سوال خیلی سخت و سرنوشت سازیه....یه دوراهیه مهم....باید اهم و مهم کنید و ببینید اولویتتون تو زندگی چیه؟ کار یا ادامه ی تحصیل....یه ریسکه بزرگه...ولی در نهایت شما تصمیم گیرنده اید و باید به پای عواقبش بایستید....
من اگه بودم ادامه تحصیل رو انتخاب میکردم ولی وقتی مرد هستی و نان آور خانواده...کار مهمتره...البته اگه با ادامه تحصیل بتونید یه کار در همین سطح یا بهتر تو تهران گیر بیارید چرا نباید ادامه تحصیل بدین؟

parand

Well-known member
سلام پرند جان
در مورد ارتباط با مهاجران که نرم افزارهای بهتری مثل oovoo هست
ولی به طور کلی در فیس بوک صفحات اجتماعی، فرهنگی، ادبی، اقتصادی، روانشناسی، سیاسی، مذهبی و ... بسیاری هم بزبان فارسی و علی الخصوص انگلیسی وجود دارد...اخبار بسیاری را میتوان دریافت کرد...با نظریات متفاوت گروه های مختلف اجتماعی آشنا شد و ...... ولی خب افرادی بسیاری هستند که مراعات نمیکنند و جو را مسموم مینمایند.
ولی در کل رای به خوب و مفید بودن آن میدهم.

خدا خیرتون بده هر چی فکر کردم یادم نیومد اسم oovoo رو که بنویسمش.......

parand

Well-known member
فانوووووووسی خب به منم مشاوره تحصیلی بده.
من میخوام دوباره بخووووونم.....

ghasedak69

New member
سلااااااااام جناب مصفا...
به نظر منم فیس در عین بدی هایی که داره خوبیم داره.....
بعضیا فقط میتونن از این راه ارتباط اسان و سریع و البته ارزون با عزیزانشون که خارج هستن برقرار کنن...........
ولی در کل من نمی پسندم...چون جوری طراحی کردنش که از اعتیاد به شیشیه و کوکایین هم بدتره.......

حتی از اعتیاد به علو پزشکی و زنگ تفریح ....؟؟؟

parand

Well-known member
حتی از اعتیاد به علو پزشکی و زنگ تفریح ....؟؟؟

سلام قاصدک جونم....
نه دیگه تا این حد اعتیاد آور نیست....:25r30wi:
این دفعه دفعه شارژم تموم . هفته ای یک بار اونم با گوشیم میام....
بشینم بخووونم امسال که نشد قبول شم حداقل واسه سال دیگه بخونم..........

parand

Well-known member
نت من قطع و وصل میشه اما مشکل سرعت ندارم

مال قطع نمیشه ولی سرعتش کمه...مثلا پرسرعته.....
دارم به همسایمونم شک میکنم شادید از اشتراکم استفاده کنه...
از یه طرف به دادشم مشکوکم سیستم عامل لپ تاپش عجیب غریبه ازش سردرنمیارم برم سرعتشو کنترل کنم و دانلوداشو محدود.........

yazdan

New member
حتی سوال23 که منبعشم تو کتاب براشون ذکر کردیمم تو کلید نهایی عوض نکردن
فقط ی سوالی برام پیش اومده
اینکه کیفیت عکس پاسخنامه نهایی رو تغییر دادن برا این بوده که وانمود کنن این یکی دیگس؟این س23 دیگه خیلی تابلو بود.تقریبآ مطمینم اصلآ نخوندنش
چقدر راحت تو این مملکت با سرنوشت آدما بازی میشه
اون سوال زبانم که حذف کردن.کاش میشد این طراحان کلیدو ببینم که حداقل بدونم اینجور آدمای بی مسولیت چه شکلین

yazdan

New member
دوستان من صفحاتو کامل نمیخونم اگر کسی خطاب بمن چیزی نوشته و بی جواب مونده عذرمیخوام.اینو الان متوجه شدم که سلام فانوسی رو دیدم
علیک سلام
واقعآ عذر میخوام.همینطورم پرند
خلاصه غلط کردم دیگه
بابا انقدر کینه ای نباشید.خوب ببخشید دیگه

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
پرند بیداری؟این آواتارت دل آدمو آب میکنه.خیلی بانمکه.من که بسرم انقدر ذوق میکنم وای بحال دخترا

parand

Well-known member
پرند بیداری؟این آواتارت دل آدمو آب میکنه.خیلی بانمکه.من که بسرم انقدر ذوق میکنم وای بحال دخترا

سلااام جناب یزدان. خوب هستید؟؟؟؟؟؟؟؟ بیدارم.....
مرسی نظر لطفتونه...
از عکسای این مدلی فکر کنم واسه پسرا هم باشه.....

ainazhz

New member
دوستان من صفحاتو کامل نمیخونم اگر کسی خطاب بمن چیزی نوشته و بی جواب مونده عذرمیخوام.اینو الان متوجه شدم که سلام فانوسی رو دیدم
علیک سلام
واقعآ عذر میخوام.همینطورم پرند
خلاصه غلط کردم دیگه
بابا انقدر کینه ای نباشید.خوب ببخشید دیگه

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

rawy

New member
سلام
بچه ها کلی نهایی اومد......و من واقعا برای سنجش پزشکی متأسفم، حتی به خودشون یه زحمت ندادن که مواردی رو که بچه ها فرستاده بودن رو بررسی کنن! باورم نمی شه سوال هورنای رو که به این تابلویی بود رو تصحیح نکردن!!!

ما ز یاران چشم یاری داشتیم
خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
چشم امیدمون به علوم پزشکی بود اینم تا نوبت ما شد تو زرد از آب دراومد
حیف اونهمه تعریفی که من از شما کردم
:13:
تازه فرض از الان شروع کن به خوندن چندماه دیگه که دفترچه ها میاد باز معلوم نیست چه برنامه تازه ای سرمون پیاده کنن
هی خدا آدم تو این مملکت امنیت نداره :sad:

م منتظر

New member
ما ز یاران چشم یاری داشتیم
خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
چشم امیدمون به علوم پزشکی بود اینم تا نوبت ما شد تو زرد از آب دراومد
حیف اونهمه تعریفی که من از شما کردم
:13:
تازه فرض از الان شروع کن به خوندن چندماه دیگه که دفترچه ها میاد باز معلوم نیست چه برنامه تازه ای سرمون پیاده کنن
هی خدا آدم تو این مملکت امنیت نداره :sad:

تو ز یاران چشم یاری داشتی؟
روایا خود اشتبا پنداشتی!!!1
یار اگر همدرد و همراه تو بود
گو ز او مایوس خود می داشتی؟؟؟؟؟؟

دکتر راوی شوخی بودا، جدی نگیر:smiliess (3):

rawy

New member
راوی جان قبول دارم بعضی از سختی ها رو خودمون به وجود میاریم ولی بعضی هاش دست ما نیست
شادی ها عادلانه بین همه تقسیم نشده و رنج ها هم همینطور...
این خاصیت دنیاست....
اون بچه ای که وقتی به دنیا میاد فلجه اندازه ی بچه ای که راه میره میتونه شادی کنه؟اون بچه ای که وقتی سه سالشه نه پدر داره نه مادر چی؟
ما که نفسمون از جای گرم درمیاد نمیتونیم ادعا کنیم همونقدر که رنج هست شادی هم هست...
اینایی که گفتم منفی گرایی نیست...حقیقته....همونقدر که زیبایی گل نمیشه انکار کرد...جفای خار هم انکارنشدنیه...

نمی دونم چرا خیلی وقته دیگه نمی تونم عکس بذارم :sadsmiley:
اینو آپلود کردم, ببینش و بهش فکر کن
اگه درست منظورت رو فهمیده باشم تو عدالت خدا شبهه داری, منم داشتم, برای گرفتن جواب همین سوالها اون مسیر رو رفتم, و انصافا جوابهایی که گرفتم اقلا اگر برای بعضی هاشون توجیه عقلی براش پیدا نشده باشه اما دلم رو آروم کرد و می تونم باورشون داشته باشم. چون نیاز داشتم که با خدا کنار بیام, با دینی که تو شناسنامه باهامون بوده کنار بیام و تا حدی جواب سوالهامو بگیرم.
همیشه قبلا آرزو داشتم زودتر بمیرم برم ببینم اونور چه خبره, الانم دوس دارم ولی دیگه عجله ای ندارم :p
اگه بخوام جواب سوالی که پرسیدی رو بدم, باید مباحث هر هشت ترم رو اینجا بگم, که عملی نیست, و تنها جمله ای که می تونه باز بیانگر همه چی باشه همینه که وجودگراها هم بهش اذعان دارند: ما مختاریم درچاچوب محدودیت هایی که داریم.
اون محدودیت ها قوانین جهان هستیه که برای همه حاکمه, اشتباهات خودمون, پدر و مادرمون, حتی چند نسل قبل مون
خار جفایی نداره اگه قصد چیدن گل رو نکنی, و چیدن گل یعنی گرفتن زندگیش!
بنابراین اگه به حکمت وجودی اون خار پی ببریم اون هم داره وظیفه اش رو انجام می ده برای محافظت از گلی که لطیفه و هیچ محافظی نداره.
من نمی دانم
كه چرا می گویند : اسب حیوان نجیبی است ، كبوتر زیباست .
و چرا در قفس هیچكسی كركس نیست.
گل شبدر چه كم از لاله ی قرمز دارد.
چشم ها را باید شست ، جور دیگر باید دید.
واژه ها را باید شست

و نخواهیم مگس از سر انگشت طبیعت بپرد .
و نخواهیم پلنگ از در خلقت برود بیرون .
و بدانیم اگر كرم نبود ، زندگی چیزی كم داشت .
و اگر خنج نبود، لطمه می خورد به قانون درخت .
و اگر مرگ نبود ، دست ما در پی چیزی می گشت .
و بدانیم اگر نور نبود ، منطق زنده ی پرواز دگرگون می شد .
و بدانیم كه پیش از مرجان ، خلائی بود در اندیشه ی دریاها.

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم

درمورد چیزی که مطرح کردی فقط یه اشاره کوچیک بکنم که ما قبل از اینکه به این دنیا بیایم و بعد از اینکه از این دنیا می ریم, خدا رو مواخذه می کنیم که اگرررر اینطوری بودیم اینطوری می شدیم, و اون از عشق زیادش نه تو کارش نیست, باشه برو ببینم حالا چی کار می کنی.
و یکی از دلائلی که چیزهایی رو می بینم که به نظر ما بی عدالتیه, ممکنه خواسته ی خود اونطرف بوده باشه در یک زمانی
(مباحث زیاده این فقط یه بخشش و یه نمونه اش بود که شاید حتی نه تنها جواب سوالت رو نده بلکه سوالهای دیگه ای برات ایجاد کنه, فقط مطرح کردم که حس کنی دنیا تنها اونچیزی که به چشم ما و با حواس ما لمس می شه نیست و خیلی وسیع تر و برنامه ریزی شده تر و دقیق تر و عادلانه تر از چیزیه که هر کدوم از ما بتونیم تصورش رو بکنیم)

ghasedak69

New member
نه قاصدک جوونم انشا... امسال قبول میشی. من درصد نگرفتم به خاطر همین بخووونم بهتره.......
تخمین رتبه شرکت نکردی؟؟؟

نه.... حوصله استرس اضافه نداشتم ولی امیدی نیست چون فقط تهران زدم

آخرین ویرایش:

rawy

New member
تو ز یاران چشم یاری داشتی؟
روایا خود اشتبا پنداشتی!!!1
یار اگر همدرد و همراه تو بود
گو ز او مایوس خود می داشتی؟؟؟؟؟؟

دکتر راوی شوخی بودا، جدی نگیر:smiliess (3):

نه جدی هم باشه قشنگه
والا بستگی داشت به شرایط
به اون یاره
به اینکه اصن من بفهمم آقا این یاری بوده
و ...
اون موقع که منابع کم بود و تستا ساده تر, من اصلا خبر نداشتم آزمون بهداشتی هم هست و این امکان رو هم دارم :sad:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا