روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mamaie

New member
من در خلال ازدواجم خیلیهارو شناختم نه تنها دوستایی که خودم پیدا کرده بودم بلکه فامیلم رو .... متاسفانه باید بگم الآن روزگاریه که اکثرا شمشیرو از رو میبندن اگه ببینن نسبت به اونا تو شرایط بهتری قرار داری ..... منو همسرم به این نتیجه رسیدیم که بهترین دوستامون خانواده ی کوچیک خودمون و والدینمونه و بس

mamaie

New member
سخته خب
4سال خاطرات دانشجوییم پر
هر روز یادش میفتم اما با اینکه روزه ام باز نمیتونم ببخشمش

نمیدونم انگار آدم بدی شدم، انگار طلب عمرمو دارم ازش
طلب روزایی که...

بی خیال

ره اتفاقا همدردیم منم تو کل دوره کارشناسی یه دوست نزدیک داشتم تمام حرف دلم پیشش بود چه جاها که نرفتیم چه خاطره ها که ندارم ازون دوران ولی فکر میکنی در نهایت چی شد؟؟؟؟؟

infomdmir

New member
به دوستان خود فرصت بخشیده شدن را بدهید و سعی نکنید همه با اکثر دوستانتان رو حذف کنید این از من به شما نصیحت که هر کسی را با زبان خاص خودش نگه دارید.

mamaie

New member
به دوستان خود فرصت بخشیده شدن را بدهید و سعی نکنید همه با اکثر دوستانتان رو حذف کنید این از من به شما نصیحت که هر کسی را با زبان خاص خودش نگه دارید.

این در مورد دوستانیست که خودشون هم بخوان وقتی کسی نمیخواد و راه رفتن رو پیدا کرده باید بذاری که بره چون موندنش بدتره

نازگیس

New member
این شمارش معکوس واسه نتایج دیونمممممممممم کرده والااااااااااااا :1dco2x0p1lilzhfpg1t

کرهانی

New member
ره اتفاقا همدردیم منم تو کل دوره کارشناسی یه دوست نزدیک داشتم تمام حرف دلم پیشش بود چه جاها که نرفتیم چه خاطره ها که ندارم ازون دوران ولی فکر میکنی در نهایت چی شد؟؟؟؟؟

دیگه فکرکن من هم اتاقی و هم کلاسی هم بودیم علاوه بر هم استانی

بعد دیدم چطور باهام بازی کرد

کرهانی

New member

همه رو نه، ولی تصمیم گرفتم به هرکس به اندازه خودش بها بدم نکه تمام سعیم رو واسه دیگران و کمک بهشون بزارم

بعضی چیزا سخته بخشیدنش، من آدم کینه ای نیستم اما سخته سخت

کارش بخشیدنی نیست واگذار کردنیه، یجورایی مسیر زندگیم رو نابود کرد

کرهانی

New member
عین دوست 4سال دانشگاه من نه ازش میگذرم بلکه به شدت ازش متنفرم

همین تبدیل دوست داشتن به نفرته که ادمو اذیت می کنه

البته به من تنها بدی نکرد، 2نفر دیگه هم میدونم نمی بخشنش

کلا دورو بودن و دروغ گفتن و ادعای صداقت و تنفر از دروغ داشتن بد ه

infomdmir

New member
بابا اینجا پیج دوستی های ماندگار و خاطره انگیز برای رسیدن به اهداف بلنده انقدر اه و ناله چیه ؟
فقط یک مداح کم داریم

ROJO

New member
ی کتاب ویروس بزبان انگلیسی گرفتم امروز شرو میکنم خوندنش ، بردم ب استادم نشون دادم گف خیلی عالیه اگه بتونی اینو بخونی:tonguesmiley: منتظرم برم خونه شروعش کنم، ذوق دارم براش :4d564ad6:

zy zy

New member
دل آدم ...چه گرم می شود گاهی ساده... به یک دلخوشی کوچک...
به یک احوالپرسی ساده...
به یک دلداری کوتاه ...
به یک "تکان سر"...یعنی...تو را می فهمم...
... به یک گوش دادن خالی ...بدون داوری!
به یک همراهی شدن کوچک ...
به حتی یک همراهی کردن ممتد آرام ...
به یک پرسش :"روزگارت چگونه است ؟"
به یک دعوت کوچک به صرف یک فنجان قهوه !
... به یک وقت گذاشتن برای تو...
به شنیدن یک "من کنارت هستم "...
به یک هدیه ی بی مناسبت ...
به یک" دوستت دارم "بی دلیل ...
به یک غافلگیری :به یک خوشحال کردن کوچک ...
به یک نگاه ...
به یک شاخه گل...
_دل آدم گاهی ...چه شاد است ...
به یک فهمیده شدن ...درست !
به لبخند!
به یک سلام !
به یک تعریف به یک تایید به یک تبریک ...!!!

zy zy

New member
این روزا شدیدا به این دلگرمیای ساده نیاز دام ، خیلی دلم گرفته :sad: یه اتفاقی داره تو زندگیم میفته که نباید بیفته ، اتفاقی که همیشه ازش میترسیدم و فرار میکردم ، برام دعا کنین دوستان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

melodi1991

New member
انشالاااااا که 8 روز دیگه هممون شاااااد شااااادیییییییم :thumbsupsmileyanim:

ROJO

New member
این روزا شدیدا به این دلگرمیای ساده نیاز دام ، خیلی دلم گرفته :sad: یه اتفاقی داره تو زندگیم میفته که نباید بیفته ، اتفاقی که همیشه ازش میترسیدم و فرار میکردم ، برام دعا کنین دوستان

خدا بزرگه زی زی جونم، غم ب دلت راه نده:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بالا