روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

melodi1991

New member
روزهای پر از امید دلهوره نگرانی شوق و.............. داره میگذره اصن نمیدونم معلوم نیست چمه توکل به خدا هر چی صلاحه برای هممون اتفاق بیوفته:(40):

setareh58

New member
منظور طراح مسئله (روجو) کتاب نبودا !!! فضای اطراف کتاب بود :whistle:

وقتی کتاب نفهمی یعنی اینکه فضای اطارف میبردت توی رویااااااااااا :rolleyessmileyanim: البته بشرطی که آب راکد نباشه عاشق صدای جریان آب هستم:ad54ad:

setareh58

New member
همیشه داریم دعا می کنیم که زودتر عمرمون تموم بشه!!!!!! قبل از ازمون دعا می کردیم خدایا زودتر ازمون بدیم راحت بشیم !!!!! الان دعا می کنیم خدا یا زودتر 24 تیر بشه !!!! بعد دعا خواهیم کرد خدایا زودتر شهریور بشه !!!!! بعدها خدایا زودتر ارشد و دکتری رو تموم کنیم و .... عزیز زندگی کن بسه به خدا!!! فقط زندگی کن .

عالیییییییییییییییییییییییییییییییی بود:applause: :riz304:

mamaie

New member
:(50)::(50)::(50):نمیدونم شانس منه یا شما هم چنین تجربه ای دارین??????!!!!! اون موقع که تو اوج درس خوندن بودم چند تا فرصت شغلی خوب واسم پیش اومد اما ..... حالا دارم از بیکاری میمیرم ، فقط خدا کنه این امتحان نتیجه بده وگرنه خیلی افسرده میشم[/size]

ghazael

New member
bacheha kasi dar morede adaneshgah beinol melal midone??? harkas midoone bege ketbash engliseie, emtahanash englisie??

infomdmir

New member
من فقط می دونم هزینه دانشگاه بین الملل بین 6تا7 تومنه و زبان فارسی درس می گن منتها باید تا پایان ارشد مدرک زبان مورد تاییدشون رو به دانشگاه ارایه بدی

کرهانی

New member
گاهی ، حذف کردن برخی آدمها از زندگیتان، جا را برای آمدن آدم های بهتر باز می کند!

( من توی این مدت این کار رو کردم؛ به رفتار و گفتار بعضی از دوستام دقت بیشتری کردم و وسواس بیشتری به خرج دادم. هر چند توی انتخاب دوست دقت میکنم؛ ولی گاهی بین دوستان افرادی هستند که یهو میـان و همینطوری کنار آدم هستند! من چند نفر رو حذف کردم و جالب اینکـه واقعاً کسایی به زندگی ام اضافه شدند که دوست دارم باقی بمانند و ای کــاش زودتر می آمدند...!)

منم تصمیم به حذف گرفتم و از شماره شروع کرده بودم
اما مدام کاراش و بدیاش جلو چشمامه، آرامش ندارم :sad:

mamaie

New member

منم یه دوره ای آدمای بیشتری دورم بودن و هرگز نمیدونستم که واقعا دوستن یا نه تا اینکه مدتی ازشون فاصله گرفتم تا ببینم کی ازم سراغ میگیره جالبه که بگم فقط یه نفر موند اون دوست واقعیم بود چون دنبال منافعش نمیگشت و منو به خاطر خودم دوست داشت البته ما از دوره دبستان با هم همکلاس بودیم ولی خدارو شکر بعد از خانواده ام تنها دوست صمیمیمه

mamaie

New member
به یه چیز معتقد شدم اینکه تغییراتی که تو زندگی هر کسی پیش میاد مثبت یا منفی چهره ی حقیقی خیلیها رو تو زندگیمون نشون میده من اطمینان دارم وقتی یه تغییر بزرگ مانند قبولی تو ارشد یا مقاطع بالاتر که باعث پیشرفتمون میشه انشالله ایجاد بشه نیمی از کسایی که تا حالا دوست میپنداشتیم حداقل به دشمن تبدیل میشن ، این تجربه رو دارم با بدست اوردن هر چیز خوبی حسودای زیادی ازم دور شدن

mahsa khanum

New member

کسی که بدی کرد باید ولش کنی اگه باهاش بمونی یعنی داری کاراشو تایید میکنی و با زبان بی زبانی میگی من لیاقت همچین رفتاره بدیم:14:

پس خیلی راحت بذارش کنار....:ad54ad:

البته منم بیشتر دوستام بدردم نمیخورن روزایی که احساس میکنم که باید همراهم باشن پشتمو خالی میکنن و زمانی که نیاز به سکوت و ارامش دارم باعث هواس پرتیم میشن:13:

کرهانی

New member
منم یه دوره ای آدمای بیشتری دورم بودن و هرگز نمیدونستم که واقعا دوستن یا نه تا اینکه مدتی ازشون فاصله گرفتم تا ببینم کی ازم سراغ میگیره جالبه که بگم فقط یه نفر موند اون دوست واقعیم بود چون دنبال منافعش نمیگشت و منو به خاطر خودم دوست داشت البته ما از دوره دبستان با هم همکلاس بودیم ولی خدارو شکر بعد از خانواده ام تنها دوست صمیمیمه

من بعد 4سال چهره واقعیش رو شناختم:sadsmiley:
خیلی سخته بفهمی جلوت خوب بوده و پشتت چه کارا و چه حرفا که نزده ، خواستم بی تفاوت باشم اما نشد
نمی تونم ببخشم:dadad4: شاید همین اذیتم میکنه

کرهانی

New member

کسی که بدی کرد باید ولش کنی اگه باهاش بمونی یعنی داری کاراشو تایید میکنی و با زبان بی زبانی میگی من لیاقت همچین رفتاره بدیم:14:

پس خیلی راحت بذارش کنار....

البته منم بیشتر دوستام بدردم نمیخورن روزایی که احساس میکنم که باید همراهم باشن پشتمو خالی میکنن و زمانی که نیاز به سکوت و ارامش دارم باعث هواس پرتیم میشن

منظور از مورد مذکور دختر بودا

گاهی خیلی ساده میفروشنت:14:

mahsa khanum

New member
به یه چیز معتقد شدم اینکه تغییراتی که تو زندگی هر کسی پیش میاد مثبت یا منفی چهره ی حقیقی خیلیها رو تو زندگیمون نشون میده من اطمینان دارم وقتی یه تغییر بزرگ مانند قبولی تو ارشد یا مقاطع بالاتر که باعث پیشرفتمون میشه انشالله ایجاد بشه نیمی از کسایی که تا حالا دوست میپنداشتیم حداقل به دشمن تبدیل میشن ، این تجربه رو دارم با بدست اوردن هر چیز خوبی حسودای زیادی ازم دور شدن

وای این موضوع خیلی واسم اتفاق افتاده خیلی:p7977cujr38iyymsu8:

دوستای حسود بنده بعد از یه اتفاق خوب در زندگیه من خودشونو همش بطریقی میچسبوندن بمن

فعلا که خبری نیست و من پشت کنکورم واونا بظاهر موفقترند از 100تا غریبه هم گویی غریبه اند...

بدم میاد از همچین ادمایی.......

بعد این منم میخوام کسای رو دوست حساب کنم که روزای سختم پیشم بود:heart:

خیلی کمه اینجور دوستا خیلی کم

آخرین ویرایش:

کرهانی

New member

دقیقا... راستش وقتی فهمید ارشد قبول شدم (علوم) اصلا خوشحال نشد حتی رتبه ام رو نپرسید

و واقعا واقعا آدم بی معرفتی بود که حتی به دوست دبستانشم رحم نکرد چه برسه به من

امیدوارم یک روز چوب غرور و خودخواهیاش رو بخوره

کرهانی

New member
حالا مونث باشه یه درجه بدترشم که مذکر میشه دیگه:smiliess (4)::smiliess (4):
گاهی جنس مذکر بهتره ، اونایی که به خاطر مرد بودنشون کمک می کنند
من هم کلاسیم کل کتاباش رو داد که من ارشد بخونم

انگار همه یجوری داغ این دوستا رو دیدن

دیگه از استرس کنکور اومدیم بیرون:smiliess (3):

mamaie

New member
من بعد 4سال چهره واقعیش رو شناختم:sadsmiley:
خیلی سخته بفهمی جلوت خوب بوده و پشتت چه کارا و چه حرفا که نزده ، خواستم بی تفاوت باشم اما نشد
نمی تونم ببخشم:dadad4: شاید همین اذیتم میکنه

ببین دوست عزیز بستگی داره شما در مورد اون طرف چطور فکر کنی هر کسی که باشه باید اولا خدارو شکر کنی که بازم به باطنش پی بردی و دوم اینکه ازون پوسته ای که واسه خودت در مورد اون ساخته بودی فراتر برو من فکر میکنم علت اصلی ناراحتیت اینه که کس دیگه ای تو ذهنت ساختی و هیچ جور نمیتونی با خودت کنار بیای که اون ساخته ی خودت بوده و اصلا حقیقت نداره به عبارت دیگه اون آدم رو با خود حقیقش بسنج نه ساخته ی ذهنت چون خودت اذیت میشی.....

کرهانی

New member
ببین دوست عزیز بستگی داره شما در مورد اون طرف چطور فکر کنی هر کسی که باشه باید اولا خدارو شکر کنی که بازم به باطنش پی بردی و دوم اینکه ازون پوسته ای که واسه خودت در مورد اون ساخته بودی فراتر برو من فکر میکنم علت اصلی ناراحتیت اینه که کس دیگه ای تو ذهنت ساختی و هیچ جور نمیتونی با خودت کنار بیای که اون ساخته ی خودت بوده و اصلا حقیقت نداره به عبارت دیگه اون آدم رو با خود حقیقش بسنج نه ساخته ی ذهنت چون خودت اذیت میشی.....
سخته خب
4سال خاطرات دانشجوییم پر
هر روز یادش میفتم اما با اینکه روزه ام باز نمیتونم ببخشمش

نمیدونم انگار آدم بدی شدم، انگار طلب عمرمو دارم ازش
طلب روزایی که...

بی خیال

بالا