melodi1991
New member
روزهای پر از امید دلهوره نگرانی شوق و.............. داره میگذره اصن نمیدونم معلوم نیست چمه توکل به خدا هر چی صلاحه برای هممون اتفاق بیوفته
40):
منظور طراح مسئله (روجو) کتاب نبودا !!! فضای اطراف کتاب بود![]()
همیشه داریم دعا می کنیم که زودتر عمرمون تموم بشه!!!!!! قبل از ازمون دعا می کردیم خدایا زودتر ازمون بدیم راحت بشیم !!!!! الان دعا می کنیم خدا یا زودتر 24 تیر بشه !!!! بعد دعا خواهیم کرد خدایا زودتر شهریور بشه !!!!! بعدها خدایا زودتر ارشد و دکتری رو تموم کنیم و .... عزیز زندگی کن بسه به خدا!!! فقط زندگی کن .
شیفیده کجایی?:New (6)::smiliess (7):
گاهی ، حذف کردن برخی آدمها از زندگیتان، جا را برای آمدن آدم های بهتر باز می کند!
( من توی این مدت این کار رو کردم؛ به رفتار و گفتار بعضی از دوستام دقت بیشتری کردم و وسواس بیشتری به خرج دادم. هر چند توی انتخاب دوست دقت میکنم؛ ولی گاهی بین دوستان افرادی هستند که یهو میـان و همینطوری کنار آدم هستند! من چند نفر رو حذف کردم و جالب اینکـه واقعاً کسایی به زندگی ام اضافه شدند که دوست دارم باقی بمانند و ای کــاش زودتر می آمدند...!)
منم تصمیم به حذف گرفتم و از شماره شروع کرده بودم
اما مدام کاراش و بدیاش جلو چشمامه، آرامش ندارم :sad:
منم تصمیم به حذف گرفتم و از شماره شروع کرده بودم
اما مدام کاراش و بدیاش جلو چشمامه، آرامش ندارم :sad:
منم یه دوره ای آدمای بیشتری دورم بودن و هرگز نمیدونستم که واقعا دوستن یا نه تا اینکه مدتی ازشون فاصله گرفتم تا ببینم کی ازم سراغ میگیره جالبه که بگم فقط یه نفر موند اون دوست واقعیم بود چون دنبال منافعش نمیگشت و منو به خاطر خودم دوست داشت البته ما از دوره دبستان با هم همکلاس بودیم ولی خدارو شکر بعد از خانواده ام تنها دوست صمیمیمه
کسی که بدی کرد باید ولش کنی اگه باهاش بمونی یعنی داری کاراشو تایید میکنی و با زبان بی زبانی میگی من لیاقت همچین رفتاره بدیم:14:
پس خیلی راحت بذارش کنار....
البته منم بیشتر دوستام بدردم نمیخورن روزایی که احساس میکنم که باید همراهم باشن پشتمو خالی میکنن و زمانی که نیاز به سکوت و ارامش دارم باعث هواس پرتیم میشن
به یه چیز معتقد شدم اینکه تغییراتی که تو زندگی هر کسی پیش میاد مثبت یا منفی چهره ی حقیقی خیلیها رو تو زندگیمون نشون میده من اطمینان دارم وقتی یه تغییر بزرگ مانند قبولی تو ارشد یا مقاطع بالاتر که باعث پیشرفتمون میشه انشالله ایجاد بشه نیمی از کسایی که تا حالا دوست میپنداشتیم حداقل به دشمن تبدیل میشن ، این تجربه رو دارم با بدست اوردن هر چیز خوبی حسودای زیادی ازم دور شدن
به یه چیز معتقد شدم اینکه تغییراتی که تو زندگی هر کسی پیش میاد مثبت یا منفی چهره ی حقیقی خیلیها رو تو زندگیمون نشون میده من اطمینان دارم وقتی یه تغییر بزرگ مانند قبولی تو ارشد یا مقاطع بالاتر که باعث پیشرفتمون میشه انشالله ایجاد بشه نیمی از کسایی که تا حالا دوست میپنداشتیم حداقل به دشمن تبدیل میشن ، این تجربه رو دارم با بدست اوردن هر چیز خوبی حسودای زیادی ازم دور شدن
گاهی جنس مذکر بهتره ، اونایی که به خاطر مرد بودنشون کمک می کنندحالا مونث باشه یه درجه بدترشم که مذکر میشه دیگه:smiliess (4)::smiliess (4):
من بعد 4سال چهره واقعیش رو شناختم:sadsmiley:
خیلی سخته بفهمی جلوت خوب بوده و پشتت چه کارا و چه حرفا که نزده ، خواستم بی تفاوت باشم اما نشد
نمی تونم ببخشم:dadad4: شاید همین اذیتم میکنه
سخته خبببین دوست عزیز بستگی داره شما در مورد اون طرف چطور فکر کنی هر کسی که باشه باید اولا خدارو شکر کنی که بازم به باطنش پی بردی و دوم اینکه ازون پوسته ای که واسه خودت در مورد اون ساخته بودی فراتر برو من فکر میکنم علت اصلی ناراحتیت اینه که کس دیگه ای تو ذهنت ساختی و هیچ جور نمیتونی با خودت کنار بیای که اون ساخته ی خودت بوده و اصلا حقیقت نداره به عبارت دیگه اون آدم رو با خود حقیقش بسنج نه ساخته ی ذهنت چون خودت اذیت میشی.....