وسطو .... شیرازیشه .... ها
حالا بیا تو خصوصی بهت میگم اما تابلوش نکن نخودی شدی که متقاضیا زیاد نشن
با سلام خدمت دوستان محترممممممممم
من هم جز نخودیا باشم ها خوبه خیلی :smilies:
آخه من هفت سنگ بیشتر دوس دارم
بچه ها میگم اگه پایه این بعد بستنی یه وسطی هم بزنیم...:idea_majidonline:
من 7 سنگ بلد نیستم آخه:dadad4:آخه من هفت سنگ بیشتر دوس دارم
بی سوات.آخه مگه 7 سنگ هم کاری داره که بلد نیستی.هر کسی 7 تا سنگ میگیره.یعد پرتش میکنین تو سرو صورت هم هرکی اول سرش شکست میبازه جانم.:smilies:من 7 سنگ بلد نیستم آخه:dadad4:
بهت یاد میدم خودم حالا صب کن بستنی رو بخوریم انرژی بگیرممن 7 سنگ بلد نیستم آخه:dadad4:
ینی من واقعا اشک شوق تو چشام جمع میشه وقتی میبینم این جوونا انقدر خلاقنبی سوات.آخه مگه 7 سنگ هم کاری داره که بلد نیستی.هر کسی 7 تا سنگ میگیره.یعد پرتش میکنین تو سرو صورت هم هرکی اول سرش شکست میبازه جانم.:smilies:
دستت درد نکنه...ولی من دیگه تو این سن آموزش ناپذیرم...یادمه تربیت 1 استادمون یه بار خواست بهمون حال بده گفت بیاین 7 سنگ بازی کنیم.مام همه بروبر نگاش میکردیم.بنده خدا خیلی تلاش کرد یادمون بده ولی ...:j58r36j3gcr4suxymupبهت یاد میدم خودم حالا صب کن بستنی رو بخوریم انرژی بگیرم
بیا...یه روز وردنمو گذاشتم کنارا...با سنگ میخواد بزنه مارو...اونم نه یکی هفت تا:14:اونوقت به من میگه خشن:j58r36j3gcr4suxymupبی سوات.آخه مگه 7 سنگ هم کاری داره که بلد نیستی.هر کسی 7 تا سنگ میگیره.یعد پرتش میکنین تو سرو صورت هم هرکی اول سرش شکست میبازه جانم.:smilies:
مربیت خوب نبوده :idea_majidonline:دستت درد نکنه...ولی من دیگه تو این سن آموزش ناپذیرم...یادمه تربیت 1 استادمون یه بار خواست بهمون حال بده گفت بیاین 7 سنگ بازی کنیم.مام همه بروبر نگاش میکردیم.بنده خدا خیلی تلاش کرد یادمون بده ولی ...:j58r36j3gcr4suxymup
من بازی و توضیح دادم.نخاستم بزنم که.:dadad4:بیا...یه روز وردنمو گذاشتم کنارا...با سنگ میخواد بزنه مارو...اونم نه یکی هفت تا:14:اونوقت به من میگه خشن:j58r36j3gcr4suxymup
اصلا چرا ذهن بچه رو به سمت خشونت سوق میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بیا توضیح بده هدفت چی بود؟ :thumbsupsmileyanim:من بازی و توضیح دادم.نخاستم بزنم که.:dadad4:
کی؟من؟ها؟چی شد؟:dadad4:اصلا چرا ذهن بچه رو به سمت خشونت سوق میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بیا توضیح بده هدفت چی بود؟ :thumbsupsmileyanim:
شما داری بچه غول میزنی؟ هوم؟؟؟؟ نمیدونستم یه بازی هفت سنگمونم که داشتیم الان تحریف شده!!!!!کی؟من؟ها؟چی شد؟:dadad4:
هوم؟داشتم از خلاقیتم استفاده میکردم فقط.همین:motat:شما داری بچه غول میزنی؟ هوم؟؟؟؟ نمیدونستم یه بازی هفت سنگمونم که داشتیم الان تحریف شده!!!!!
آخه ما نگرانیم که این همه خلاقیت حیف و میل نشه یه وقت :motat:هوم؟داشتم از خلاقیتم استفاده میکردم فقط.همین:motat:
ها؟واسه چی میگی اینو؟من کجام ناراحته آخه.من به این خوشحالی:motat:حرف دهن ادم میذاریا تارا جان:mad_majidonline:بچه ها آقا رضا امشب ناراحته ... من میدونم .... بگو چی شده ما سعی میکنیم برات خواهری کنیم