دوست مجازی من

Nike313

New member
دو نفر از دوستان گل تو این تاپیک بهم امتیاز دادن اما اسمشونو ننوشتن ازشون ممنونم

عاغا راس میگه امتیاز میدین حداقل یه نشونه بزارین

من از ظهر دارم فکر میکنم کی بود امتیاز داد بهم :13::13:

در هر حال ممنون از همه دوستانی که امتیاز دادن :riz304:

حسان

Well-known member
یاد دوستای قدیمیمون که الان نیستین بخیر

تاتی.....شادی 25......ایمونو.....مهسا ایل.......امین 88.....بهار9398...سوسو....پرسونا......مریم7313 .......حسان و بقیه دوستان.....
:dadad4::riz304:
دو روز نبودم منو delete کردی ننه...هی روزگار...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

محسن ن ک

New member
به عنوان کسی کهخیلی از دوستی ضربه دیدم و خیلی دوست دوروم دارم که اتفاقا همشون میرن و موقع ناراحتیشون میان پیشم ..اما باید بگم موقع ناراحتیت که بشه هیشکی جز خدارو نداری دوستی 12 ساله دارم با چند نفر که عین خواهر نزدیکیم بهم اما یه روزایی شده که انقد دلم سنگین شده که جز دیوار کسی حرفمو نشنیده اونموقع فهمیدم تنها دوستم خداست دیگران فوقش بگن میفهممت اما چه فهمیدنی....

چه مجازی چه واقعی .......همه خوبن اما ...

بی افت بمیره واست..اگرم نداری یکی ا پسرای همینجا واست پرررررررر پررررررررررر شه

محسن ن ک

New member
به عنوان کسی کهخیلی از دوستی ضربه دیدم و خیلی دوست دوروم دارم که اتفاقا همشون میرن و موقع ناراحتیشون میان پیشم ..اما باید بگم موقع ناراحتیت که بشه هیشکی جز خدارو نداری دوستی 12 ساله دارم با چند نفر که عین خواهر نزدیکیم بهم اما یه روزایی شده که انقد دلم سنگین شده که جز دیوار کسی حرفمو نشنیده اونموقع فهمیدم تنها دوستم خداست دیگران فوقش بگن میفهممت اما چه فهمیدنی....

چه مجازی چه واقعی .......همه خوبن اما ...

بعضی وقتا ک با ین مسائل رو به رو میشم با خودم میگم این پسرا چه غلطی میکنن اخه :|

Taraa

Well-known member
دوست مجازی فقط یه دوست مجازیهههههههههههههه

مجازیه ، ولی امکانش هس که واقعی هم بشه

من از همین انجمن 3 تا دوست دارم که اولش فقط مجازی بودن بعد واقعی شدن و داستان همچنان ادامه دارد ....

shiva3322

New member
بعضی وقتا ک با ین مسائل رو به رو میشم با خودم میگم این پسرا چه غلطی میکنن اخه :|

واااااای دستتت ندرده کلی خندیدم نموخواددد پسرای مردم سالم بمونن ایشالا برا ملت خودشون ما یه جوری سر میکنیم ههههه:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

ADEL21

New member
يه دوستى دارم
مجازيه
حداقل واسه من
چون فقط يه بار باهاش تو سايت حرف زدم
تازه امشب فهميدم همشهري منه
تازه امشب از حالش خبردار شدم
درسته پيش من نيست
ولى هست
بغضم گرفته
دعا كنين
دوست مجازي من
تو دنياى واقعي من
زنده بمونه
يا على

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pariya

ZOT

New member
بعضی وقتا که حتی دوست واقعیت هم حوصلتو نداره جواب نمیده به اس ام است یا زنگت. این قابل تعمیم به همه است(هم محیط مجازی هم دنیای واقعی)

اتفافا اینجا کسی منو ندیده ولی یه دوستایی دارم که خیلی خیلی ارتباطم باشون قویه. یعنی حتی ج...ز..وه رد و بدل میکنیم اونم ج....زوات گرون(با اعتماد به همدیگر)

شاید باورتم نشه یکی دو نفر اینجا برام کتاب فرستادن پول هم نگرفتند تک تومن.(نه هزینه پستی نه هزینه کتاب) شاید دوست واقعی کمتر پیش بیاد این کارو بکنه.
هم دلی از هم زبانی بهتر است. این مسئله کاملا درسته نیازی نیست دوست آدم همشهریش باشه یا هم محله ایش باشه.

اگه کسی حوصلتو نداشته باشه هیچ جا جوابتو نمیده چه اینجا باشه چه همسایه دیوار بغلیتون باشه

جدی به هم کتاب هم دادید!؟ چه خوب! خوش به حالتون! (من از همین تریبون اعلام میکنم لزگی می خوام!:black_eyed::whistle:)من یه مقاله خواستم اما . . . دیگه انتظاری نیست! مجازیه دیگه! البته ناگفته نذارم، همینجا من از دکتر mj کتاب الکترونی گرفتم وایشون سوالاتمم جواب دادن و نوتر هم پاسخ سوالامو دادن تا حالا هرموقع سوالی ازشون پرسیدم!!
خب البته هم رشته ای من اینجا وجود نداره! اما خب بازم بچه ها اینجا اگه کمکی ازشون بر بیاد دریغ نمی کنن!

آخرین ویرایش:

elham2012

New member
منم تو این انجمن دوستای مجازیه خیلی خوبیی پیدا کردم..دوستایی که واقعا دوسشون دارم,واقعا دلم براشون تنگ میسه,و واقعا به خاطر آبجی نداشتن حس میکنم آبجیامن..
کلا دوستی مجازی و واقعی جنسشون متفاوته..هرکدوم مزیت خاص خودشو داره و قشنگه که دوست مجازیتو یه زمانی ببینیو واقعی هم بشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

pariya

New member
منم اینجا دوستای خوب وواقعا صمیمی دارم... بااینکه هیچوقت همو ندیدیم و مجازی موندیم ..:rose:
همشونم دوس دارم

آسمون

New member
بچه ها من اینجایه فرشته پیداکردم که یه روزازش بی خبر باشم دق میکنم...24 ساعت باهم فاصله داریم ازنظرمکانی...اما ازنظرروحی باهم یکی هسیم

آخرین ویرایش:

marlik

New member
فدای تو بشم آسمون جونم.بچه ها من همیشه فک میکردم نمیشه به دوست مجازی اعتماد کرد ولی الان فهمیدم اشتباه میکردم.آسمون از خواهر بهم نزدیکتر شده.اانگیزه واسه ادامه زندگیم شده.وقتی شاده انگار دنیا رو بهم دادن.ایشالا همیشه شاد وسالم باشه. ودر کنارم باشه.خیلی دوست دارم عزیز دلم

آخرین ویرایش:

نوتر

New member

جدی به هم کتاب هم دادید!؟ چه خوب! خوش به حالتون! (من از همین تریبون اعلام میکنم لزگی می خوام!:black_eyed::whistle:)من یه مقاله خواستم اما . . . دیگه انتظاری نیست! مجازیه دیگه! البته ناگفته نذارم، همینجا من از دکتر mj کتاب الکترونی گرفتم وایشون سوالاتمم جواب دادن و نوتر هم پاسخ سوالامو دادن تا حالا هرموقع سوالی ازشون پرسیدم!!
خب البته هم رشته ای من اینجا وجود نداره! اما خب بازم بچه ها اینجا اگه کمکی ازشون بر بیاد دریغ نمی کنن!

خواهش میکنم:riz304:

Taraa

Well-known member
بچه ها من اینجایه فرشته پیداکردم که یه روزازش بی خبر باشم دق میکنم...24 ساعت باهم فاصله داریم ازنظرمکانی...اما ازنظرروحی باهم یکی هسیم

فدای تو بشم آسمون جونم.بچه ها من همیشه فک میکردم نمیشه به دوست مجازی اعتماد کرد ولی الان فهمیدم اشتباه میکردم.آسمون از خواهر بهم نزدیکتر شده.اانگیزم واسه ادامه ازندگیم شده.وقتی شاده انگار دنیا رو بهم دادن.ایشالا همیشه شاد وسالم باشم. ودر کنارم باشه.خیلی دوست دارم عزیز دلم

بزن کف قشنگه رو :applause::applause:

بالا