bioshimi93
New member
نه نیستن...........اوهوم منم قبول دارم
ای ول
محمد
ینی این دوستای مجازی بیان تو واقعیبازم مثل مجازی با مرام هستن؟:smiliess (12):
نه نیستن...........اوهوم منم قبول دارم
ای ول
محمد
ینی این دوستای مجازی بیان تو واقعیبازم مثل مجازی با مرام هستن؟:smiliess (12):
سلااااااام خوووووووبین؟عاشق لایک ها و نوشته های پشت مانیتور میشویم
مجازی میخندیم و مجازی گریه می کنیم اما نمی بینیم که دوست مجازی واقعا درچه حاله ...
بعضی وقتها دوست مجازی باعث میشه واقعا حالت بد بشه یا واقعا دلت براش تنگ بشه
خودشون مجازی هستن اما تو دنیای واقعی ما اثر میذارن...
یه روز خیلی همدیگرو دوست داریم و روز دیگه دل همدیگرومیشکنیم...
نه نیستن...........
مرضی جونی بعضی وقتا دلت میخاد دوستات همونطور مجازی بمونن گاهی اوقات ممکنه تصورت عوض بشه وقتی واقعی میبینی
مرضی من.......شایدبهتره اسمشو دورویی نذاریم.........بذارازخودم شروع کنم.شوکای دنیای مجازی فک میکنم بادنیای واقعی خیلی فرق داره ک میشه گفت ناخواسته و عمدا نیست
شایدم همه همینیم یه شخصیت درونی داریم ک بیشترباشخصیت درونی اینجاییم
بعضی از همین مجازیا از صدتا واقعی بهترن و با معرفت ترن :a2d3:
دقیقا منظورش من بودم
عووووووووووووووووق:a2d3::riz304::a2d3:
سلام دوست خوبم ممنون:riz304:سلااااااام خوووووووبین؟
من که خیلی اوقات با خودم درگیر میشم دلم برای بچه های انجمن تنگ میشه
مثلا دو روز بود نت نداشتم تا به اینترنت دسترسی پیدا کردم زووووووووووووود اومدم انجمن
من خیلی دوستتون دارم
سوسو میاد انجمن اما دلم برای شبای تابستون که تا سحر با پرسونا ملیسا یک رها سهراب سوسو بحث علمی و شوخی میکردیم تنگ شده
ولی همین که فعالیت های دوستای دیگه رو مث روای نوتر بیوشیمی بیولوژی نیک وناصر.و........ رو میبینم خوشحالم ممنونم که هستین:riz304:
مرضی جان دنیای مجازی خیلی با دنیای واقعی فرق داره همه پشت صورتکها و آواتارها...چرا نباید باشن
خو اینچور میشه دورویی دورنگی
و این خیلی بده:sad:
ببخشید این یعنی چه؟؟:shocked:عووووووووووووووووق
عزیزم خووو واسه اونی ک عوق فرستادم خودش درجریانه خوووووووووووووووو
عزیزم عوق یجورایی همون ایشششششششششش خودمونه خخخخخخخخخخخ:rolleyessmileyanim:بلیییییییییییییییییییییییی
بعضی از همین مجازیا از صدتا واقعی بهترن و با معرفت ترن :a2d3:
بعضی دوستای مجازیم به واقعی تبدیل شدن و ازنزدیک دیدمشون خیلی بامرامن همه رو اسم نمیبرم شاید نخوان بدونن ولی نمونه اش مهناست ....
ولی دوستای مجازی همون مجازین منم یه روز مثل تو فکرمیکردم ولی الان میفهمم کاملا در اشتباه بودم دوستای مجازی خوبن مهربونن دوستت دارن ولی درنهایت مجازینننننن
وقتی حوصلشو دارن دوستتن ولی دوست حقیقی هرموقع بهش نیاز داری هستن حتی ممکن تو دنیای مجازی شماره هم ردو بدل کنی ولی وقتی حوصلتو نداشته باشه جواب اس تم نمیده...
درهرحال امیدوارم همیشه تو این ذهنیت و این دید بمونی انشااله.
بعضی وقتا که حتی دوست واقعیت هم حوصلتو نداره جواب نمیده به اس ام است یا زنگت. این قابل تعمیم به همه است(هم محیط مجازی هم دنیای واقعی)
اتفافا اینجا کسی منو ندیده ولی یه دوستایی دارم که خیلی خیلی ارتباطم باشون قویه. یعنی حتی ج...ز..وه رد و بدل میکنیم اونم ج....زوات گرون(با اعتماد به همدیگر)
شاید باورتم نشه یکی دو نفر اینجا برام کتاب فرستادن پول هم نگرفتند تک تومن.(نه هزینه پستی نه هزینه کتاب) شاید دوست واقعی کمتر پیش بیاد این کارو بکنه.
هم دلی از هم زبانی بهتر است. این مسئله کاملا درسته نیازی نیست دوست آدم همشهریش باشه یا هم محله ایش باشه.
اگه کسی حوصلتو نداشته باشه هیچ جا جوابتو نمیده چه اینجا باشه چه همسایه دیوار بغلیتون باشه