دوست مجازی من

Taraa

Well-known member
مزاح نبودا؟؟ولی چون شما میگی چشم.:dadad4:ما از اون وردنه ها داریم هنوز.باید از تو انباری پیداش کنم.از همون بچگی میدونستم یه روزی به کارم میاد،همیشه یه علاقه ی خاصی نسبت بهش داشتم.نمیدونم اونم این حس و نسبت به من داره یانه؟:sadsmiley:با اجازتون با خودم بیارمش شیراز.نمیتونم دوریشو تحمل کنم:rolleyessmileyanim:

آوردن همراه مجاز نمیباشد ...... ولی حالا این یه بار اشکال نداره اونم بیار که دستت خالی نباشه، از نانچیکو که بهتره

reza.n

New member
خدا به دادمون برسه یکی که وردنه به دست داره میاد اون یکیم دان 2 کاراته داره منتظره.اونجا جیک بزنیم خوورد و خاک شیرمون میکنن.:sad:

waria

New member
آوردن همراه مجاز نمیباشد ...... ولی حالا این یه بار اشکال نداره اونم بیار که دستت خالی نباشه، از نانچیکو که بهتره
دستت درد نکنه تارا جان...فقط اومدم شیراز یه چند تا فن هم یادم بده،برا روز مبادا به درد میخوره:rolleyessmileyanim:

**^^**

New member
روژان کجایی تو دختر؟؟بحث بستنیو را انداختی خودت کجا غیبت زد؟؟هیچی دیگه فعلا قرار شده تشریف ببریم شیراز بستنی بخوریم.در جریان باش:idea_majidonline:
رفتم درس بخونم که به اهداف بستنی خوریم برسم ینی دیگه تهران قبول نشیم؟

**^^**

New member
کار خوبی کردی...نمیدونم والا.حالا یه مدت رو شیراز تمرکز کن تا ببینیم چی میشه:21:
آخه من رو یه چیزی تمرکز کنم بعدش سخت میشه تغیرش داد هر چند تمرکز اصلی رو بستنیه اما حالا شما محل نهایی رو بهم اعلام کنین که تا آخرش رو همونجا تمرکز کنم

waria

New member
آخه من رو یه چیزی تمرکز کنم بعدش سخت میشه تغیرش داد هر چند تمرکز اصلی رو بستنیه اما حالا شما محل نهایی رو بهم اعلام کنین که تا آخرش رو همونجا تمرکز کنم
از اونجایی که ماشالا همه بچه ها زرنگن،همشون تهران قبول میشن.احتمالا محل نهایی همون تهرانه:tonguesmiley:دیگه تمرکز شمام بهم نمیخوره:28:

waria

New member
ینی تا حالا چن نفر شدیم؟ :motat:
والا تعداد از کنترل خارج شده.بچه ها مثل اینکه همه بستنی دوست داشتن منتهی رو نمیکردن.فکر کنم اینجوری پیش بره واسه پیدا کردن یه جایی که گنجایش اینهمه آدمو داشته باشه با مشکل رو به رو شیم:tonguesmiley:

**^^**

New member
والا تعداد از کنترل خارج شده.بچه ها مثل اینکه همه بستنی دوست داشتن منتهی رو نمیکردن.فکر کنم اینجوری پیش بره واسه پیدا کردن یه جایی که گنجایش اینهمه آدمو داشته باشه با مشکل رو به رو شیم:tonguesmiley:
پس واریا جون شیفتیش کنیم من وتو نخودی میشیم بقیه ام چند گروه هر روز با یه گروه میریم :tonguesmiley:

reza.n

New member
عجب همه نخودی شدن.وسطی که بازی نمیکنیم این کوچولو موچولوها همه نخودی شن که.:dadad4:.(شمام وسطی میگفتین به اون بازیه دیگه.هوم؟:smilies:)

بالا