دوست مجازی من

reza.n

New member
داداش گلم ،خوشم میاد از الان معلومه هر کی رو که دعوت میکنی ،به بستنی مهمونشونم میکنی! (البته پول اولی رو میزبان اون شهر تقبل میکنه ولی دوستانی که چند تا بستنی و .... میخوان پولشو شما حساب میکنی!)هنوز که کار پیدا نکردی اینقدر ولخرج شدی و داری مهمون نوازی میکنی پس از امروز پول تو جیبیهاتو پس انداز کن .
عیب نداره دیگه چه کنم.متقبل شدم نمیشه زیر حرفم بزنم که.جمع هم میکنم.خدا بزرگه:rolleyessmileyanim:

mw.ashel

New member
به جی عمل کنم؟هوم؟
بچه خوبی که هستی و بازم برادریت رو ثابت کن و اومدنی اونم با خودت بیار....فکر نکنی پول بلیطشم میفته گردنت نه اون خودش پولشو میده ولی خوب نیست این همه راه رو تنهایی بیائد اونم بدون هم صحبت

reza.n

New member
بچه خوبی که هستی و بازم برادریت رو ثابت کن و اومدنی اونم با خودت بیار....فکر نکنی پول بلیطشم میفته گردنت نه اون خودش پولشو میده ولی خوب نیست این همه راه رو تنهایی بیائد اونم بدون هم صحبت
من که چیزی نمیگم.ولی زوری که نمیشه جانم.خب دوس نداره با من بیاد.اون وردنه رو توو دستش ببین که چطوری تکون میده.من میترسم ازش :j58r36j3gcr4suxymup

mw.ashel

New member
من که چیزی نمیگم.ولی زوری که نمیشه جانم.خب دوس نداره با من بیاد.اون وردنه رو توو دستش ببین که چطوری تکون میده.من میترسم ازش :j58r36j3gcr4suxymup
نه اون که بهت کاری نداره و داره باهات مزاح میکنه .در ضمن نترس اون وردنه ها دیگه منسوخ شده و هیچ جا پیدا نمیشه

reza.n

New member
نه اون که بهت کاری نداره و داره باهات مزاح میکنه .در ضمن نترس اون وردنه ها دیگه منسوخ شده و هیچ جا پیدا نمیشه
باوشه ولی اگه فردا پس فردا کوبوندش توو سرم مسئولیتش با تو ها.حالا اگه فردا نزد توو ملاجمون.ببین کی گفتم بهتا.:14:

mw.ashel

New member
بچه ها کی میاید؟ همین روزا بیاید، تا کنکور دیره
تارا جون الان که زمستونه و نمیشه اومد و از طرفی مگه نمیدونی ما بچه های درسخونی هستیم و فقط سرمون تو نته و وقتی هم که خسته شدیم و برای زنگ تفریحم که شده میریم کتابو دو ورق میزنیم و برمیگردیم!!!!! بعد آزمون ارشد حتما همدیگرو اگه عمری باشه و خدا قسمت کنه میبینیم.....و در ضمن ما سر بستنی به توافق رسیده بودیم و اگه الان باشه که باید بیام واسه نوشیدنی گرم که اونم هزینش چند برابر بستنی میشه.

mw.ashel

New member
باوشه ولی اگه فردا پس فردا کوبوندش توو سرم مسئولیتش با تو ها.حالا اگه فردا نزد توو ملاجمون.ببین کی گفتم بهتا.:14:
حالا خوبه قبل اون خودت داری با اون شکلکت خود زنی میکنی! هوم؟...اوکی مسئولیتش با من و یه دونه واریا که بیشتر نداریم

ariyana

New member
بابا شما بیاید همه هزینه ها با من قول میدممممممممممممم:thumbsupsmileyanim:
تارا جون هم جاهای مختلف رو بهمون معرفی میکنه و میشه لیدرموووووووووووون!!
اینجا زمستونم با حالاله:thumbsupsmileyanim:

mw.ashel

New member
بابا شما بیاید همه هزینه ها با من قول میدممممممممممممم:thumbsupsmileyanim: تارا جون هم جاهای مختلف رو بهمون معرفی میکنه و میشه لیدرموووووووووووون!! اینجا زمستونم با حالاله:thumbsupsmileyanim:
ممنونم ازتون ولی ما رو هم درک کنید که تو این سرما باید از اون سر مملکت بیائیم این سرش، و از طرفی قرارمون اینه که واسه بار اول که دوستان هرچی سفارش دادن شما زحمت بکشی و اگه دوستان چیزای دیگه خواستن زحمتشو داداش رضا متقبل شده!

waria

New member
مزاح نبودا؟؟ولی چون شما میگی چشم.:dadad4:ما از اون وردنه ها داریم هنوز.باید از تو انباری پیداش کنم.از همون بچگی میدونستم یه روزی به کارم میاد،همیشه یه علاقه ی خاصی نسبت بهش داشتم.نمیدونم اونم این حس و نسبت به من داره یانه؟:sadsmiley:با اجازتون با خودم بیارمش شیراز.نمیتونم دوریشو تحمل کنم:rolleyessmileyanim:

بالا