دوست مجازی من

**^^**

New member
بی سوات.آخه مگه 7 سنگ هم کاری داره که بلد نیستی.هر کسی 7 تا سنگ میگیره.یعد پرتش میکنین تو سرو صورت هم هرکی اول سرش شکست میبازه جانم.:smilies:
ینی من واقعا اشک شوق تو چشام جمع میشه وقتی میبینم این جوونا انقدر خلاقن

waria

New member
بهت یاد میدم خودم حالا صب کن بستنی رو بخوریم انرژی بگیرم
دستت درد نکنه...ولی من دیگه تو این سن آموزش ناپذیرم...یادمه تربیت 1 استادمون یه بار خواست بهمون حال بده گفت بیاین 7 سنگ بازی کنیم.مام همه بروبر نگاش میکردیم.بنده خدا خیلی تلاش کرد یادمون بده ولی ...:j58r36j3gcr4suxymup

waria

New member
بی سوات.آخه مگه 7 سنگ هم کاری داره که بلد نیستی.هر کسی 7 تا سنگ میگیره.یعد پرتش میکنین تو سرو صورت هم هرکی اول سرش شکست میبازه جانم.:smilies:
بیا...یه روز وردنمو گذاشتم کنارا...با سنگ میخواد بزنه مارو...اونم نه یکی هفت تا:14:اونوقت به من میگه خشن:j58r36j3gcr4suxymup

**^^**

New member
دستت درد نکنه...ولی من دیگه تو این سن آموزش ناپذیرم...یادمه تربیت 1 استادمون یه بار خواست بهمون حال بده گفت بیاین 7 سنگ بازی کنیم.مام همه بروبر نگاش میکردیم.بنده خدا خیلی تلاش کرد یادمون بده ولی ...:j58r36j3gcr4suxymup
مربیت خوب نبوده :idea_majidonline:

Taraa

Well-known member
بچه ها آقا رضا امشب ناراحته ... من میدونم .... بگو چی شده ما سعی میکنیم برات خواهری کنیم

mw.ashel

New member
وای خدا مرگم بده!!!!!!!!!!1 داداش رضا چته، نبینم ناراحت باشی؟؟؟؟ شکست عشقی و عاطفی نباشه...زودی میگی بهمون اگه خواستی پ.خ بده و بگو و اگه نگی الان از واریا وردنشو میگیرم و میام سراغت

reza.n

New member
بچه ها آقا رضا امشب ناراحته ... من میدونم .... بگو چی شده ما سعی میکنیم برات خواهری کنیم
ها؟واسه چی میگی اینو؟من کجام ناراحته آخه.من به این خوشحالی:motat:حرف دهن ادم میذاریا تارا جان:mad_majidonline:

بالا