دوست مجازی من

mw.ashel

New member
ها؟واسه چی میگی اینو؟من کجام ناراحته آخه.من به این خوشحالی:motat:حرف دهن ادم میذاریا تارا جان:mad_majidonline:
مگه نمیدونی تارا جون یه دستگاه سنجش میزان فشار روحی افراد رو تو انجمن گذاشته و هممون هر لحظه کنترل میشیم!!!! و از رو اون فهمید غمگینی

Taraa

Well-known member
راس میگم ... منو تو تاپیک بقلی زد..... تازه هرشب دعواهای مردمو حل و فصل میکرد ، امشب خودش اومده رو تاتامی

reza.n

New member
وای خدا مرگم بده!!!!!!!!!!1 داداش رضا چته، نبینم ناراحت باشی؟؟؟؟ شکست عشقی و عاطفی نباشه...زودی میگی بهمون اگه خواستی پ.خ بده و بگو و اگه نگی الان از واریا وردنشو میگیرم و میام سراغت
زهرا جان ناراحتیم کجا بود اخه.واقعا قیافم ناراحت میزنه.واریا وردنشو به کسی نمیده.:thumbsupsmileyanim:

waria

New member
زهرا جان ناراحتیم کجا بود اخه.واقعا قیافم ناراحت میزنه.واریا وردنشو به کسی نمیده.:thumbsupsmileyanim:
نه کی گفته؟؟من خیلی آدم بخشنده ایم.زهرا جان هر وقت لازمت شد بیا بگیرش:thumbsupsmileyanim:

reza.n

New member
راس میگم ... منو تو تاپیک بقلی زد..... تازه هرشب دعواهای مردمو حل و فصل میکرد ، امشب خودش اومده رو تاتامی
اااااااااااااااا من کی زدم.من اصن زورم به تو میرسه.تاتامی دوس ندارم من توو رینگ بیشتر دوس دارم:motat:من که دعواه نکردم.من بچه خوبیم.:j58r36j3gcr4suxymup

mw.ashel

New member
ممنونم واریا.اگه از تارا درخواست کنم اونم النچیکیشو بهم میده ولی چون نمیدونم از اونا چه جوری استفاده کنم لطفا وقتب بهم میدید بروشور راهنماشو هم بذارید توش و بدید که بدونم باید باهاش چه جور کار کنم....

reza.n

New member
نه مثه اینکه امشب شماها دست به دست هم دادین منو اذیت کنین.:sad:باوشه.ما هم واسه خودمون خدایی داریم:sad:

waria

New member
ممنونم واریا.اگه از تارا درخواست کنم اونم النچیکیشو بهم میده ولی چون نمیدونم از اونا چه جوری استفاده کنم لطفا وقتب بهم میدید بروشور راهنماشو هم بذارید توش و بدید که بدونم باید باهاش چه جور کار کنم....
خیالت راحت...وردنه ی من سی دیِ آموزشی هم همراش داره:thumbsupsmileyanim:

mw.ashel

New member
عذاب وجدان چی؟ کسیو زده نفله کرده؟
اون بیاد کسی رو نفله کنه !!!!؟؟؟؟ نه اونقدر ها هم داداشم خشن نیس......بیچاره فردا پس فردایی میره دانشگاه و سرش شلوغ میشه با درس و مشقش چند روزی نمیاد سر بزنه و ما رو نگران خودش میکنه واسه همینه ، آخه الان چند روزیه با اومدن دوبارش حال و هوای انجمنو عوض کرده و اگه نباشه جای خالیش حس میشه و واسه همین ناراحته چون میدونم ناخواسته هم باشه این اتفاق میفته و اونم نمیتونه دوری ما رو تحمل کنه.

بالا