نه جانم حیف نمیشه این بازی ثبت جهانی شده الانم میخان به عنوان مدرس منو ببرن تدریس کنم مثه مدرس فیفا:motat:آخه ما نگرانیم که این همه خلاقیت حیف و میل نشه یه وقت :motat:
مگه نمیدونی تارا جون یه دستگاه سنجش میزان فشار روحی افراد رو تو انجمن گذاشته و هممون هر لحظه کنترل میشیم!!!! و از رو اون فهمید غمگینیها؟واسه چی میگی اینو؟من کجام ناراحته آخه.من به این خوشحالی:motat:حرف دهن ادم میذاریا تارا جان:mad_majidonline:
زهرا جان ناراحتیم کجا بود اخه.واقعا قیافم ناراحت میزنه.واریا وردنشو به کسی نمیده.:thumbsupsmileyanim:وای خدا مرگم بده!!!!!!!!!!1 داداش رضا چته، نبینم ناراحت باشی؟؟؟؟ شکست عشقی و عاطفی نباشه...زودی میگی بهمون اگه خواستی پ.خ بده و بگو و اگه نگی الان از واریا وردنشو میگیرم و میام سراغت
نه کی گفته؟؟من خیلی آدم بخشنده ایم.زهرا جان هر وقت لازمت شد بیا بگیرش:thumbsupsmileyanim:زهرا جان ناراحتیم کجا بود اخه.واقعا قیافم ناراحت میزنه.واریا وردنشو به کسی نمیده.:thumbsupsmileyanim:
آره عزیزم:tonguesmiley:بچه ها بقلی با غینه؟
اااااااااااااااا من کی زدم.من اصن زورم به تو میرسه.تاتامی دوس ندارم من توو رینگ بیشتر دوس دارم:motat:من که دعواه نکردم.من بچه خوبیم.:j58r36j3gcr4suxymupراس میگم ... منو تو تاپیک بقلی زد..... تازه هرشب دعواهای مردمو حل و فصل میکرد ، امشب خودش اومده رو تاتامی
تارا جون من حدس میزنم چش شده باشه!! دچار عذاب وجدان زودرس شده!راس میگم ... منو تو تاپیک بقلی زد..... تازه هرشب دعواهای مردمو حل و فصل میکرد ، امشب خودش اومده رو تاتامی
نیگا کنا.حالا اومده واسه ما بخشنده شده.نمیخاد بخشش کنی جانم.:mad_majidonline::sad:نه کی گفته؟؟من خیلی آدم بخشنده ایم.زهرا جان هر وقت لازمت شد بیا بگیرش:thumbsupsmileyanim:
من بخشنده بودم،هستم و خواهم بود:motat:نیگا کنا.حالا اومده واسه ما بخشنده شده.نمیخاد بخشش کنی جانم.:mad_majidonline::sad:
ممنونم واریا.اگه از تارا درخواست کنم اونم النچیکیشو بهم میده ولی چون نمیدونم از اونا چه جوری استفاده کنم لطفا وقتب بهم میدید بروشور راهنماشو هم بذارید توش و بدید که بدونم باید باهاش چه جور کار کنم....زهرا جان ناراحتیم کجا بود اخه.واقعا قیافم ناراحت میزنه.واریا وردنشو به کسی نمیده.:thumbsupsmileyanim:
حالا من بگم یه دو روز قرضش بده عمرا یعنی قبول کنه.:mad_majidonline:من بخشنده بودم،هستم و خواهم بود:motat:
خیالت راحت...وردنه ی من سی دیِ آموزشی هم همراش داره:thumbsupsmileyanim:ممنونم واریا.اگه از تارا درخواست کنم اونم النچیکیشو بهم میده ولی چون نمیدونم از اونا چه جوری استفاده کنم لطفا وقتب بهم میدید بروشور راهنماشو هم بذارید توش و بدید که بدونم باید باهاش چه جور کار کنم....
:motat:از کجا فهمیدی؟؟حالا من بگم یه دو روز قرضش بده عمرا یعنی قبول کنه.:mad_majidonline:
اون بیاد کسی رو نفله کنه !!!!؟؟؟؟ نه اونقدر ها هم داداشم خشن نیس......بیچاره فردا پس فردایی میره دانشگاه و سرش شلوغ میشه با درس و مشقش چند روزی نمیاد سر بزنه و ما رو نگران خودش میکنه واسه همینه ، آخه الان چند روزیه با اومدن دوبارش حال و هوای انجمنو عوض کرده و اگه نباشه جای خالیش حس میشه و واسه همین ناراحته چون میدونم ناخواسته هم باشه این اتفاق میفته و اونم نمیتونه دوری ما رو تحمل کنه.عذاب وجدان چی؟ کسیو زده نفله کرده؟
میشناسمت دیگه.:sad::motat:از کجا فهمیدی؟؟