درشادبودن بخود نمره چندمی دهید؟؟

roj

New member
بالاتر از 120 شدم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من از خیلی ها شنیدم که میگن خیلی پرانرژی و شاد هستم. و خودم معترفم دلیلش شاید خوش بینی من نسبت به مسائل دور و برم باشه

منم بالاتراز 120 تا شدم اما کنترل نامحسوس گیر داد گفت سقف سرعت
تو ایران 95 تاس اروم تر شاد باش

biosta

Well-known member
مثلا خودم وشما حتی حال نداشتیم بریم یه بار تست امتحان کنیم.البته من کاغذ وقلم دسترسم نبود:shocked:

شما را نمی دانم ولی من خودم تر جیح می دهم با این تست ها در باره ی خودم قضاوت نکنم
برای سرگرمی شاید مناسب باشد اما تستی استاندارد نیست :bunnyearsmiley:
می دانید طبق آمار بیشترین خود کشی در بین مشاغل مربوط به روانشناسان هست ( شاید بعلت سختی کارشان)
بنظر شما آماری ها در این رده بندی کجا قرار دارند!!!:sad:

aohm

New member
در روزگاری که خنده ی مردم از زمین خوردن توست ، برخیز تا بگریند . . .
کوروش کبیر

aohm

New member
شما را نمی دانم ولی من خودم تر جیح می دهم با این تست ها در باره ی خودم قضاوت نکنم
می دانید طبق آمار بیشترین خود کشی در بین مشاغل مربوط به روانشناسان هست ( شاید بعلت سختی کارشان)

احتمالا بستگي داره به نمودار رضايت از زندگيشون.. تا وقتي صعودي باشه فكر نكنم به اين فكر بيفتن،مگر اينكه افت نمودار و افزايش مصائب زندگي با يكديگر رابطه معنادار داشته باشن!(درست گفتم؟):wacsmiley:

(هر كي جاي من بود الان اصلا حال خنديدن نداشت..مگه نه؟)

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
احتمالا بستگي داره به نمودار رضايت از زندگيشون.. تا وقتي صعودي باشه فكر نكنم به اين فكر بيفتن،مگر اينكه افت نمودار و افزايش مصائب زندگي با يكديگر رابطه معنادار داشته باشن!(درست گفتم؟):wacsmiley:

علت دقیق زیاد بودن خود کشی در بین روان شناسان را نمی دانم
منتها رابطه ی معنی داری با شغلشان دارد
اساسا" مسایل علوم اجتماعی را بایستی چند بعدی بررسی نمود .
خوب یکی از اساسی ترین عامل های عدم رضایت مندی از زندگی زاویه دید نادرست شخص از توقعات و زندگی هست که این عامل اساسی در افسردکی می باشد ....

aohm

New member
علت دقیق زیاد بودن خود کشی در بین روان شناسان را نمی دانم
منتها رابطه ی معنی داری با شغلشان دارد
اساسا" مسایل علوم اجتماعی را بایستی چند بعدی بررسی نمود .
خوب یکی از اساسی ترین عامل های عدم رضایت مندی از زندگی زاویه دید نادرست شخص از توقعات و زندگی هست که این عامل اساسی در افسردکی می باشد ....

بله درسته
البته من اينو در مورد بچه هاي آمار گفتماااا..هم رشته ايهاي خودتون. :smilies-azardl (113 البته من باب شوخي!!

reza.n

New member
مرسییی aohm....اقا رضا دیدین من راست میگفتم:whistle:.یه نفر دیگه هم حرف منو تایید کرد:motat:
شما اول اون سیگار و خاموش کن معتات.:New (6):از نظر من این قضیه بوداره.بوش تا اینجام اومده:ph34r-smiley:هماهنگ شدس.من اعتراض دارم

zahra68

New member
منم اعتقادی به روانشناسی ندارم فقط جهت سرگرمی.منم اگه یه روز هوس میکردم خودکشی کنم حتما سر طرح 2 بود که دیگه بخیر گذشت.:sad:

reza.n

New member
منم اعتقادی به روانشناسی ندارم فقط جهت سرگرمی.منم اگه یه روز هوس میکردم خودکشی کنم حتما سر طرح 2 بود که دیگه بخیر گذشت.:sad:
کلا به روانشناسی اعتقاد ندارین؟:shocked::5:چه جالب:rose:

biosta

Well-known member

این مورد برای من سر درس "سری زمانی" اتفاق افتاد.
بنظر من انسان حق دارد نظرش را بیان کند حتی اگر نظرش مخالف 70 میلیون نفر دیگر باشد
خیلی ها هستند که به پیچیده ترین علم دنیا یعنی علم روان شناسی اعتقاد ندارند
بایستی به ایشان گفت که چقدر در این باره مطالعه داشتند که به این نتیجه رسیدند
به نظر دیگران احترام می گذارم و اجبارشان نمی کنم طرز فکر من را داشته باشند
بنظر میرسد انسان ها در داشتن اعتقاد آزاد هستند ( این مورد در مملکت ایران صادق نیست )
حال به خودتان جواب دهید این تفاوت 7 میلیاردی ( گویا همچون تفاوت اثر انگشت )
بین انسان ها در علایق و شخصیت ( مجموعه صفات ثابت ) پس از کجا نشات گرفته و قابل توصیف هست .

سارا2

New member
دوست عزیز حرف دل مرا زدی واقعا آسودگی در قطع امید از دیگران و فقط فقط امید و دل بستن پروردگار عالمیان است

بالا