:tsimuzpzwoap1t9y3o7:sad:
مثلا خودم وشما حتی حال نداشتیم بریم یه بار تست امتحان کنیم.البته من کاغذ وقلم دسترسم نبود:shocked:
رکوردم و شکستی.نمیشه من دوباره سوالارو جواب بدم؟؟!!منم 126 شدم :4d564ad6::a2d3::bunnyearsmiley:
بالاتر از 120 شدم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من از خیلی ها شنیدم که میگن خیلی پرانرژی و شاد هستم. و خودم معترفم دلیلش شاید خوش بینی من نسبت به مسائل دور و برم باشه
گیری به این امضا دادیا:13::smilies-azardl (12)دوستان شما قضاوت کنین .این امضا بیشتر به شادی میخوره یا غم؟ها؟
مثلا خودم وشما حتی حال نداشتیم بریم یه بار تست امتحان کنیم.البته من کاغذ وقلم دسترسم نبود:shocked:
مرسییی aohm....اقا رضا دیدین من راست میگفتمبه عاشق بودن..:28:
شما را نمی دانم ولی من خودم تر جیح می دهم با این تست ها در باره ی خودم قضاوت نکنم
برای سرگرمی شاید مناسب باشد اما تستی استاندارد نیست :bunnyearsmiley:
می دانید طبق آمار بیشترین خود کشی در بین مشاغل مربوط به روانشناسان هست ( شاید بعلت سختی کارشان)
بنظر شما آماری ها در این رده بندی کجا قرار دارند!!!:sad:
احتمالا بستگي داره به نمودار رضايت از زندگيشون.. تا وقتي صعودي باشه فكر نكنم به اين فكر بيفتن،مگر اينكه افت نمودار و افزايش مصائب زندگي با يكديگر رابطه معنادار داشته باشن!(درست گفتم؟):wacsmiley:
علت دقیق زیاد بودن خود کشی در بین روان شناسان را نمی دانم
منتها رابطه ی معنی داری با شغلشان دارد
اساسا" مسایل علوم اجتماعی را بایستی چند بعدی بررسی نمود .
خوب یکی از اساسی ترین عامل های عدم رضایت مندی از زندگی زاویه دید نادرست شخص از توقعات و زندگی هست که این عامل اساسی در افسردکی می باشد ....
من که میدونم حمه الیه من طوتئه کردین!!:sad:به عاشق بودن..:28:
طوتئه نیست که...حقیقتیست مثل روز روشن...من که میدونم حمه الیه من طوتئه کردین!!:sad:
شما اول اون سیگار و خاموش کن معتات.:New (6):از نظر من این قضیه بوداره.بوش تا اینجام اومدهمرسییی aohm....اقا رضا دیدین من راست میگفتم.یه نفر دیگه هم حرف منو تایید کرد:motat:
منم اعتقادی به روانشناسی ندارم فقط جهت سرگرمی.منم اگه یه روز هوس میکردم خودکشی کنم حتما سر طرح 2 بود که دیگه بخیر گذشت.:sad:شما را نمی دانم ولی من خودم تر جیح می دهم با این تست ها در باره ی خودم قضاوت نکنم
برای سرگرمی شاید مناسب باشد اما تستی استاندارد نیست :bunnyearsmiley:
می دانید طبق آمار بیشترین خود کشی در بین مشاغل مربوط به روانشناسان هست ( شاید بعلت سختی کارشان)
بنظر شما آماری ها در این رده بندی کجا قرار دارند!!!:sad:
کلا به روانشناسی اعتقاد ندارین؟:shocked::5:چه جالب:rose:منم اعتقادی به روانشناسی ندارم فقط جهت سرگرمی.منم اگه یه روز هوس میکردم خودکشی کنم حتما سر طرح 2 بود که دیگه بخیر گذشت.:sad:
منم اعتقادی به روانشناسی ندارم فقط جهت سرگرمی.منم اگه یه روز هوس میکردم خودکشی کنم حتما سر طرح 2 بود که دیگه بخیر گذشت.:sad: