درشادبودن بخود نمره چندمی دهید؟؟

zahra68

New member
بچه ها واقعا معذرت میخوام شما غلط املایی دارین یا خودتون کلمات واینطوری مینویسین:tonguesmiley::21:

biosta

Well-known member
نه اصلا.بنظرم همه چی دست خودمونه:21:

دقیقا" همان طور که فرمودید همه چیز دست خودمان هست
منتها جمله تان معنی دار هست ! ( لطفا" روانشناسی را با فال گیری رمالی ستاره بینی آینده گویی جادوگری و...اشتباه نگیرید )
شما می توانید قبول نداشته باشید اما این باعث نمی شود واقعیتی به نام علم روانشناسی وجود نداشته باشد .
با دانایی در رابطه با این که چه خصوصیات و صفات شخصیتی داریم و این که طرف مقابل چرا بدین گونه که شاید مخالف نظر ما باشد عمل می کند
می توانیم به موفقیت برسیم
آره من قرارنیست اینجا کسی را قانع کنم
فقط نظرم را بیان می کنم
آزادید نظر خود را داشته باشید:smiliess (3):

zahra68

New member
منم نگفتم علم روانشناسی نباشه هر رشته ای بخاطر نیازش بوجود اومده .دوست خودمم روانشناسی میخونه خیلی هم به این رشته احترام میذارم اما تا بحال اون نیازه در من بوجود نیومده.همینجا از کلیه دوستان که روانشناسی میخونن معذرت میخوام.منظور ی نداشتم.:smiliess (6):

mikhak s

New member
من 99 شدم :smiliess (12):

آدم بايد تو همه چي تعادل داشته باشه :bunnyearsmiley::whistle:

ali_ah

New member
124
ولی انتظاراتم از خودم بیشتره

به خاطر یه سری از تصمیماتی که جدیدن گرفتم یه خورده افت داشتم (تغییر سبک زندگی)

nafiss

New member
منم بالای 120 شدم. اطرافیانم می گن خیلی پر انرژی و شادی . :thanks:سر خوشم کلا:smiliess (12):
ولی این شاد بودن بهم کمک کرده شرایطه سختو کنترل کنم. بارها شده مشکلی داشتم ولی روحیمو حفظ کردم، بهتر از اینه که غمگین باشیم ، مگه چقد زنده ایم
حداقل بذاریم بودنمون باعث شادی دیگران باشه .آوردن یه لبخند رو لبه کسی خیلی لذت بخشه

waria

New member
منم بالای 120 شدم. اطرافیانم می گن خیلی پر انرژی و شادی . :thanks:سر خوشم کلا:smiliess (12):
ولی این شاد بودن بهم کمک کرده شرایطه سختو کنترل کنم. بارها شده مشکلی داشتم ولی روحیمو حفظ کردم، بهتر از اینه که غمگین باشیم ، مگه چقد زنده ایم
حداقل بذاریم بودنمون باعث شادی دیگران باشه .آوردن یه لبخند رو لبه کسی خیلی لذت بخشه
از اواتارت معلومه که دختر شادی هستی.امیدوارم همیشه همین طوری شاد باشی:bunnyearsmiley:

nafiss

New member
:thanks:waria عزیز ممنون
امیدوارم لحظه لحظه های همه ی بر و بچه های این سایت شاده شاد باشه:a2d3:

حسان

Well-known member
گیری به این امضا دادیا:13::smilies-azardl (12)دوستان شما قضاوت کنین .این امضا بیشتر به شادی میخوره یا غم؟ها؟
به شادی....
به ذائقه های شیرین...
به دل دریایی ها...
به اونایی که فقط خودشونو نمیبینن

shahram25

New member
کسایکه در شادی و غم به خودشون 50 50 بدن ی اختلالی شاید داشته باشن ها مواظب باشن

reza.n

New member
آها
واریا جان من که امضائ قبلیو رو ندیدم نظرمو راجع به این گفتم....
پس یعنی میگی رضا عاشقه؟؟

مبارکه آق رضا
:14::13::sad:ای بابااااااااااااااااااااااااا.شیطونک تو که ندیدی جانم پس چرا با طناب واریا توو چاه میری.بهش گوش نده.واریا با من دشمنی داره میخاد یه کاری کنه من دیگه اینجا نیام.کلی بدجنسه واسه خودش.:whistle:

بالا